НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 48 904
  • 658
  •   1
Отговори
# 570
Анулирай платените поръчки, ще ти възстановят сумата. След това направи нова поръчка, използвай портфейла и пусни доплащане наложен платеж.

Няма опция да анулирам.

# 571
Точно в ОЗОН нулирах първата поръчка, защото не успях да прехвърля парите от портфейла. Оставих си втората, вече успешно платена с точките от бг мама.

# 572
Точно в ОЗОН нулирах първата поръчка, защото не успях да прехвърля парите от портфейла. Оставих си втората, вече успешно платена с точките от бг мама.

Ама нямам опция. Обясни как.
Аз така и не платих с карта, върнах назад, защото се ядосах.

# 573
Как да няма..точно под поръчката има поле откажи. На поръчка от вчера още ми стои полето.

Махни снимката че личните ти данни се виждат.

# 574
Къде? Не виждам да пише откажи.
Къде?

Пише поръчай отново. Това не е отказ.

# 575
Ако не е извършено електронното плащане няма поръчка. При мен така с проверка на електронно плащане в Тему ми изчезна една поръчка, няма и плащане извършено.

Ето как си стои в Озон. Имам една изпълнена поръчка и една, която в момента пътува, там имаше малко забавяне заради единия продукт - слушалки за детето. Първата поръчка беше само две книги и те пристигнаха на другия ден.

# 576
Елора, изтрий си личните данни от снимката…

# 577
  • София
Скрит текст:
смаяна съм как не може да изхарчите едни подарени пари,
толкова ясно и еднозначно се случват нещата, като следвате съвсем простите стъпки

данъците и без да ги декларираме, НАП ако следва да си ги получи, ще разберете
спечелих айфон от кока-кола, получих си дължимото известие, искам- не искам, платих данъка

точките използвах в емаг и фешън дейс - зеро проблем
На мем ми даде валидност на ваучера до 2026г. т.е. след като съм ги прехвърлила, не е задължително да ги изхарча на момента, нали?

# 578
Махнах снимката.
Но нямам бутон откажи.
Нямааааам Confused

Къде го?
Боже хора, давам снимка.

# 579
Нямаш й поръчка. Имейл също нямаш че е регистрирана?
0700 20 696 утре им се обади.

# 580
  • в сърцето на един мъж...
Елора, би трябвало да е само за допълнителните 6 лв да е наложния платеж. Има нещо, което не е както трябва. Хм, като направя опит да направя поръчка, и аз не виждам откажи Sad Там има плащане с карта и с наложен платеж, може би от това излиза по различен начин. Аз съм писала на съпорта, те ми оправиха нещата. Долу има лайф чат, пиши им.

# 581
Елора, ако няма плащане, няма и поръчка. Ако ти приеме поръчката ще се появи и опция за отказване. Изчакай да извърши проверката на електронното плащане.
Еленор, в картата в инсентив ще виждаш 0 докато лично не въведеш точките от профила ти. Стига да имаш такива, де. Много потребители не са получили, някои дори с над 15 години стаж в бг мама.

# 582
Елора, би трябвало да е само за допълнителните 6 лв да е наложния платеж. Има нещо, което не е както трябва. Хм, като направя опит да направя поръчка, и аз не виждам откажи Sad Там има плащане с карта и с наложен платеж, може би от това излиза по различен начин. Аз съм писала на съпорта, те ми оправиха нещата. Долу има лайф чат, пиши им.

Опитах. Прати ме в профила, че съм могла да откажа поръчката си сама.
Ама нямам такава опция.
Писах на имейл два пъти от бяс.
Чакам им отговора.
Много ги мразя тия чат ботове.
Ама ей сега един се свърза с мен, ще видим. По чат бота. Няква котка ме препратила към човешко същество Joy

# 583
  • в сърцето на един мъж...
Пусни му скрийн шота, да види, че нямаш. Обикновено човешкия съпорт е доста добър и реагира адекватно.

# 584
Момчето ги отказа. Браво.
Разделени са, защото втората книга чак след 60 дни ще се доставила.
Трябвало да напиша сума като съм чекнала портофейл, но не помня да имаше поле.

Общи условия

Активация на акаунт