Имах връзка с мъж в продължение на 5-6 месеца. В началото всичко тръгна много добре, имаше много силно привличане между нас, дори правихме планове да заживеем заедно. Той има собствен апартамент, който беше необзаведен и идеята беше да отидем да живеем там. Тук започна да ми светва червената лампа. Той знаеше, че съм работила в чужбина и още в началото започна да ме разпитва колко спестени пари имам. Видя ми се много странно, защото за мен не е нормално още на втория месец от връзката да ме разпитва за пари. Аз никога не съм се интересувала колко пари има, още повече че като започна връзката ни беше безработен и караше стара кола. Никога не ме е интересувало мъжа да има пари, важното беше да се обичаме и разбираме. С течение на времето започнахме да обсъждаме, че след като ще живеем заедно трябва заедно да обзаведем апартамента.
какво аз ще дам, а какво той ще направи изобщо не се споменаваше. Постепенно всичките му разговори се въртяха около темата за парите. Като ходехме на заведение ми заявяваше, че аз трябва да плащам сметката. Не че съм искала да ме черпи, но поне неговата част беше редно да си покрие. Започна да говори, че дрехите ми били парцали и боклуци, при положение, че той имаше 2 тениски, 1 дънки и 1 яке и не съм си позволявала да му правя забележки за облеклото. Започна да ми изпраща снимки на разни дрехи от нета за по 300 лв. и нагоре бройката. Аз съм такъв човек, че и да имам възможност няма да си купя дреха от 300 лв. Просто си правя сметката. Заявих му, че като има претенции към облеклото ми да ми купи той и думите му бяха "имаш много пари, купи си" или "можеш и сама". Няма как да приема някой да прави сметка на моите пари и да решава за какво да ги харча. Аз не съм си позволила да му държа сметка за това той с какво разполага. Точно в началото на връзката вместо да се радваме на любовта, той говореше постоянно за пари. Накрая не можах да издържа и се разделихме. Не ми е приятно, защото имаше силно привличане и чувства между нас, но ми дойде в повече. Наистина смятам, че ме използваше за парите. Най-вероятно си правеше сметката аз да му обзаведа апартамента. Поне цялото му поведение говори за това. Обратно на всеобщото мнение, че жените са тези, които говорят постоянно за пари и изискват всичко от мъжа.
Какво ви има бе, момичета? Човекът в прав текст ти казва да му дадеш пари да обзавеждате неговия апартамент, вдига ти скандали, говори за пари, пари, пари и накрая ти идваш и ни питаш - внушавам ли си, или ми искаше пари? Колко по ясно трябва да ти го каже някой?
Като редовните теми - той ме бие, обижда, гони ме от къщи, кажете ми какво мислите, насилие ли е, или си въобразявам. Докога?
Наистина ли нямате елементарно чувство за самосъхранение?
))
Забавното е, че дори във форум не сте в състояние да прикриете това фино презренийце към жените като хора - като личности, като някой, с когото можете да си говорите за широк диапазон от неща - за история, наука, технологии, психология, ако щеш философия. Не. Жените са едни там емоционални, креативни създания, които се водят само по тенденции, моди, какво казала леля Гинче и знаят макс да трупат финтифлюшки у дома, да се разтягат на йогата пред ТВ и да мрънкат как гел лака им не достига стандартите на някоя знаменитост.
Такава може да е квантовата теория, а не защо Пенка от женския пазар продава два пъти повече ябълки когато е с деколте. И през 3-ти век, и сега обяснението е същото, няма нужда да се допитваме до 5 милиона души под детектор на лъжата, за да си извадим изводи от очевидното.