Мисля,че беше с мен заради пари

• 8 962
  • 278
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря на всички за коментарите. Относно поста,който беше изтрит - в секса си пасвахме перфектно.Мъжът сам ми е споделял,че е отраснал в крайна бедност и явно затова беше станал толкова обсебен от парите.Наистина бях готова да поема част от обзавеждането в жилището,но постоянните му натяквания,че това,което ще дам е малко и непрекъснатите разговори за пари преляха чашата.Яд ме е,че във всички други отношения се разбирахме прекрасно,а заради едни пари се наложи да сложа край.Напълно осъзнавам,че ме е използвал и не можах да си затворя очите.
Да,бях пуснала темата и в друг форум,за да събера повече мнения.

# 16
  • Варна
Осем бона му се виждат малко. Що не пробваш той да ги извади и да ги налее в обзавеждане, да види тогава как се изкарват.

# 17
  • София
Ама как така сте се разбирали прекрасно, аз нещо не схващам?
Заяждал се е за пари.
Заяждал се е за дрехи.
Заяждал се е за заведения.

# 18
Така си мислиш, колко прекрасно сте се разбирали - той те е ПОДОБРЯВАЛ. Смятал, е че не си съвършенна, че трябва да те поправи, да ти каже как да се обличаш, държиш, демонстрираш. После щеше да се окаже, че трябва да отслабнеш, стегнеш, да си направиш цици и бюст, да работиш едикаква си работа, да се държиш едикак си. Брррр Това е толкова ужасяващо токсично, че просто си късметлийка, че си избягала от него ...

Манипулацията е доста проста - даваш нещо хубаво като усещане, после се оттегляш и оставяш жертвата във вакум, изискваш нещо и като направи номера му даваш наградка - внимание и да се чувства обичан. Манипулация момиче!

# 19
Ама как така сте се разбирали прекрасно, аз нещо не схващам?
Заяждал се е за пари.
Заяждал се е за дрехи.
Заяждал се е за заведения.

И аз това се чудя.
То с такова поведение ще се отврати човек и малкото качества ще останат на заден план.
Но тук е така.
Във всяка тема е едно и също.

Той ме бие и тормози, ама иначе е много добър човек, много се разбираме и секса е супер.
Той е алкохолик, ама иначе е много добър човек, много се разбираме и секса е супер.
Той е хазартаджия, ама иначе е много добър човек, много се разбираме и секса е супер.
Той не работи, не прави нищо вкъщи, играе си игрички, ама иначе е много добър човек, много се разбираме и секса е супер.
И така нататък.

8000 не са малко пари, това първо.
И иска тя да му обзаведе апартамента.
Обзавеждането на неговия апартамент си е негова работа. Ако ще имам брак с някого и общо жилище, тогава ще се включа.
Нормален човек на това

Цитат
Отговорих му, че мога да дам около 7-8000 и оттам започна скандала. Започна да ме обвинява, че се стискам, че това не били никакви пари, че се циганя, че съм имала много повече, а съм щяла да дам само толкова. Не очаквах такава реакция, още повече, че за мен това не са никак малко пари. Всички пари съм си ги изкарала с труд и знам колко трудно се изкарват. Казах, че ще се включа със съвсем разумна сума, а той вместо да е доволен ми се нахвърли. Постоянно се обсъждаше
какво аз ще дам, а какво той ще направи изобщо не се споменаваше.

Просто приключва. Това  е някаква свръх меркантилност.
Че аз даже още на думите, колко пари имаш спестени - ще го поставя на място.

# 20
  • Варна
Лично аз за себе си съм убедена, че ако тя му беше обзавела жилището, нямаше да изкарат още дълго заедно. Не мисля, че този я е обичал, опитал се е да се продаде на определена цена. И не е успял. Сега ще гони следващата.

# 21
+1
Слава Богу, че не е сглупила наистина да му извади 8k и накрая да изпие една студена вода.

# 22
Както казваше Естела Рейнолдс от Новите съседи - какво евтино заяждане!
Този си е някаква дребна душица явно.
Биеш му шута и да си гледа обзавеждането с платена любов.
Пухльо.

# 23
Вероятно е имало чувства и привличане и у него, но е надделяло чувството му за малоценност. Липсата на пари у мъжа води до ниско самочувствие и жалкарско поведение. Не че не ти харесва дрехите, всичко много му е харесвало, но факта че е нелогично да избереш него за партньор след като той е много по-долу на социалната стълбичка от теб - води до потребност у него да те свали на своето ниво, да те смачка за да му паснеш.. и да му обзаведеш жилището. Хубаво е че си е показа истинското лице овреме. Направо трябва да се радваш че си се отървала.

# 24
Ох, много ми хареса това - Пухльо Joy

# 25
  • София /Абсурдистан
Един шут отзад и да си обзавежда сам.

# 26
Как си позволила да се отнасят с теб по такъв начин цели 4-5 месеца? Казваш, че е започнал на втория месец, т.е. минимум 4 месеца си търпяла обиди, злостни натяквания, плащала си сметки и най-големият флаг - давала си разчети колко пари имаш и колко ще вложиш в чуждото жилище!
Ами аз съм просто потресена. Темата за какво е - да ти валидираме решението за раздяла ли? Валидирана си. Добре, че не си забременяла от този ахмак. Подбирай си мъжете за връзка занапред. Няма нужда се стоим с някого, който ни тъпче и унижава само и само да не сме сами. Отдавна излязохме от средните векове и се еманципирахме.

# 27
Видя ми се много странно, защото за мен не е нормално още на втория месец от връзката да ме разпитва за пари. Аз никога не съм се интересувала колко пари има, още повече че като започна връзката ни беше безработен и караше стара кола. Никога не ме е интересувало мъжа да има пари, важното беше да се обичаме и разбираме.
Не е нормално той да разпитва, но не е и нормално ти да не се интересуваш. Финансовата култура е важна в една връзка. Ако не  директно, темата се засяга по някакъв начин. В случая, притеснителното е, че той е много настоятелен и не се съобразява с твоето мнение.

# 28
  • София
Ако някой мъж ще измъква парите на някоя жена, поне да е с акъл и галантност. Като в старите филми...
А не - дай парите ма, смотлооо.

# 29
Аз все още съм втрещена това мъж да крещи на приятелката си защо няма повече пари за да обзаведе неговия апартамент.
Нечувана наглост и простотия.
Втрещена съм и от това, че още тогава не му е била шута.

Общи условия

Активация на акаунт