Мисля,че беше с мен заради пари

• 8 957
  • 278
  •   1
Отговори
# 30
Извинявам се, че навсякъде се повтаря само "пари, пари, пари", много ми е неприятно да се говори само за това, но темата е такава. Благодаря предварително за коментарите.
Е, спокойно, мъжете ви разбираме напълно SmileSmileSmile

# 31
Еее, хайде, хайде. Мисля, че точно същият шанс има една жена да срещне меркантилен мъж. Мъжете много повече започнаха да си правят тънки сметки, от както и някои жени изкарват доста пари. (преди това сигурно пък зестра са гледали)
Даже много жени са свалили значително гарда (възпитание ли, ниско самочувствие ли), сакън някой мъж да не си помисли, че тя иска пари и отглеждане.

# 32
Bubolina, нищо й няма на старостта. Дано всеки я доживее. Но си мисля, че човек трябва на всяка възраст да може сам да се издържа. И ако вече е остарял, а не е постигнал това, а и се хвали, това е нелепо. За мен! И тъжно.

# 33
Даже много жени са свалили значително гарда (възпитание ли, ниско самочувствие ли), сакън някой мъж да не си помисли, че тя иска пари и отглеждане.

Не знам, в наши дни пълнолетен и здрав човек да търси отглеждане от друг пълнолетен човек... ми изглежда странно. Това са по-скоро отношения баща-дъщеря или собственик-куче, отколкото съпруг-съпруга. Мисля, че отдавна сме отвъд тази социална еволюция, просто някои хора са решили мижат, защото така им изнася.

# 34
  • Paris, France
Благодаря на всички за коментарите. Относно поста,който беше изтрит - в секса си пасвахме перфектно.Мъжът сам ми е споделял,че е отраснал в крайна бедност и явно затова беше станал толкова обсебен от парите.Наистина бях готова да поема част от обзавеждането в жилището,но постоянните му натяквания,че това,което ще дам е малко и непрекъснатите разговори за пари преляха чашата.Яд ме е,че във всички други отношения се разбирахме прекрасно,а заради едни пари се наложи да сложа край.Напълно осъзнавам,че ме е използвал и не можах да си затворя очите.
Да,бях пуснала темата и в друг форум,за да събера повече мнения.

"Иди при бедния за да се наядеш, а при богатия за да се на*беш!"

Израстналите в охолство мъже са секси, сигурни в себе си, спокойни и раздаващи се в секса. От бившата бедняга всяка трябва да бяга. Бедността ощетява физически, духовно, износва, разболява, кастрира.

Сгрешила си, че си допуснала разговорите за обзавеждане. Аз бих обяснила, че чуждо жилище не обзавеждам и ако мъж иска да живее с мене, трябва да осигури терен, обзаведен по начин, който ми харесва.

Нямаш самочувствие и той го е видял. И аз съм имала вземане и даване с подобни, но без да ми идват в къщата и без проекти за съжителство.

Щом си седяла - така ти е харесвало. Била си свободна да си тръгнеш. Вероятно мъжът знае, че е добър в секса, харесва се на много жени и затова изисква. Търсене и предлагане.

Какво очакваш да ти кажем?

Поплакваш си, окопитваш се и следващия. Ако видиш, че е циция или безпаричен, казваш, че не искаш обвързване в никакъв случай и каквото стане. Вместо ресторанти, плати хотел! Аз не бих.

Успех и щастие ти желая и умната!

# 35
  • Пловдив
Обаче някой да се хвали, че е стар и дебел и партньорът му го издържа, и това не ми е ОК.

Трагедия ли е, завист ли е, що ли е! Но се налага да го преживееш самостоятелно!
Остани, жено, млада, слаба и необгрижвана и необичана от никого, като можеш и ти е мерак!
Има няколко човека, които цвърчат от злоба и отровиха тоя форум!
Аз съм стара, дебела И ПРОКЛЕТА. И гледай, вече 20 години ме търпят.

# 36
Аз цял живот съм била слаба, красива и мила (първото наследствено, второто сигурно ми е минус), пък мъжете не са искали да ме отглеждат, само да ме е....

Първият мъж, който се набира да ми угажда и ме гледа с премрежен поглед (мъжът ми), ме взе не чак толкова млада, слаба, но за сметка на това вече арогантна, устата и вкисната. 😉

# 37
  • Пловдив
Е, то и аз не бях стара преди 20 години. Другото си бях.

# 38
Като мъж съм съгласен с FrauDanna. Във времена като тези, където хората са подтиснати да са максимално конкурентни, има някакви хора, които са си построили собствения комунизъм и си мислят, че нищо не може да ги бутне каквото и да става и каквито и да стават. Не е здравословен начин на мислене.

Аз цял живот съм била слаба, красива и мила (първото наследствено, второто сигурно ми е минус), пък мъжете не са искали да ме отглеждат, само да ме е....

Първият мъж, който се набира да ми угажда и ме гледа с премрежен поглед (мъжът ми), ме взе не чак толкова млада, слаба, но за сметка на това вече арогантна, устата и вкисната. 😉

Аз това никога не съм го разбирал в жените. Някой да се хвали колко е хитър и как се е пробутал в ужасно състояние и че другият е омагьосан от него въпреки всичко. Аз на твое място не бих се хвалил с такъв мъж, който го изкарваш едва ли не като някакъв неизискващ загубеняк. За възрастта е ясно - това е необратим процес, но почти всичко друго е. Аз във връзка влизам само когато съм готов на 100% и да покажа най-доброто от себе си - физически, ментално, емоционално - това е уважение към другия и отговорност към себе си.

# 39
tigodzila1, T.e. връзките ти са някакво изхвърляне и престараване? Колко пък ще издържиш на режим МАХ? И никога не си бил обичан такъв, какъвто си с минусите и плюсовете ти - истинския ти, а не някаква клоунада, която мъжете си мислят, че са най-доброто от тях?
Ако не разбираш за какво говорят съфорумките, то никога не си имал изтински дълбоки отношения с някого, а само повърхностни!

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 16:26 от the Дорис

# 40
Нали знаете, че има една приказка - прави каквото трябва, пък да става каквото ще. Ясно, че старостта идва, ясно, че и килата вървят нагоре, а задникът и циците надолу, но все пак трябва да се прави каквото може за да се противодейства доколкото е възможно. Мисля, че точно тук се корени сблъсъкът на мнения и всъщност не е сблъсък, а неразбирателство.  Ако става дума за това човек да се запусне и да не полага никакви усилия,а в същото време да изисква,  и аз съм против. Но вярвам, че не за това става дума. А иначе всички с многогодишни бракове не сме вече (или никога не сме били) кандидатки за Мис Вселена, но пак си имаме хармонични връзки.

# 41
И къде казах, че съм дебела и запусната, непотдържана, и съм се пробутала в ужасно състояние, а и мъжът ми, че е не изискващ загубеняк?😳
Казах, че съм била по-слаба от сега, по-млада и по-мила (тъпа и наивна).
Вярно не четете с разбиране някои.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 16:50 от sorscha

# 42
[quote author=tigodzila1 link=topic=1712282.msg48918723#msg48918723 date=173297605

Аз това никога не съм го разбирал в жените. Някой да се хвали колко е хитър и как се е пробутал в ужасно състояние и че другият е омагьосан от него въпреки всичко. Аз на твое място не бих се хвалил с такъв мъж, който го изкарваш едва ли не като някакъв неизискващ загубеняк. ...
[/quote]
Тригодзила, не си разбрал наистина. Жените се хвалят с това, че са обичани такива, каквито са. Опитай се пак да прочетеш твърденията от тази гледна точка, може и да ти светне за какво иде реч.
А ако не ти светне, ето казвам ти. Не за хитрост, а за любов. Просто е.

# 43
Разбирам какво искаш да кажеш Дорис и дори се съгласявам с теб, защото най-вероятно говорим за различни поколения с различен манталитет.

Uncommon, aз като мъж така съм си го превел, пък може и да не съм разбрал. Wink
Не знам, за какво е толкова този грим, фалш и суета тогава, ако най-желаното нещо е да си обичан такъв, какъвто си?
Не ми се вързва.

# 44
Някой завидя на друг, че е дебел, стар и въпреки това има партньор до себе си, който го издържа ли? Ако е слаба, млада и красива не е проблем да разбирам? За всеки влак си има пътник, никой няма да е вечно млад и красив Simple Smile Но завистта и комплексите са до гроб.
Те мъжете станаха ужасни стотинкаджий, сакън да не се прекарат една вечеря да платят, че и претенции имат.

Общи условия

Активация на акаунт