Мисля,че беше с мен заради пари

• 9 012
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
В такъв случай евала на мъжа от случая с авторката. Ако гледаме на правенето на семейство просто като на един алъш-вериш, значи човекът не е балък, а е добър търговец. То няма как мъжа като цоца да е нарцисист и сметкаджия, а когато жената го прави е нещо в реда на нещата. Използвачът си е използвач независимо от пола.

# 91
В такъв случай евала на мъжа от случая с авторката. Ако гледаме на правенето на семейство просто като на един алъш-вериш, значи човекът не е балък, а е добър търговец. То няма как мъжа като цоца да е нарцисист и сметкаджия, а когато жената го прави е нещо в реда на нещата. Използвачът си е използвач независимо от пола.

Добрия търговец продава.
Тук е зарязан и сам ще си оправя апартамента.
Ако я беше убедил да му киха 8 бона, тогава щеше да си прав.

# 92
Така де, за малко не му е минал номера Satisfied Ама щом го има в себе си , другия път може и му да върже. Публичен регистър за използвачи още няма.

# 93
Герой на нашето време е за някои мъже явно, използвача от първия пост

# 94
  • София
Явно това са новите използвачи. А едно време какви използвачи имаше..
Соколов, Ястребовски...

# 95
  • Пловдив
Моя мъж е на 44, аз на 43. На него разни 20-годишни са му като деца. Буквално, синът му е на 18.

# 96
Явно това са новите използвачи. А едно време какви използвачи имаше..
Соколов, Ястребовски...
Ха-ха. Вярно.
Авторката горе-долу бързо се е отървала от него.

Иначе от пухльо-авантаджиите имам един още по-абсурден пример. Пухльо се нанася в жилището на момата, изцяло ремонтирано и обзаведено от нея (няма да се занимава с дреболии за 8 бона). Пухльо има добри доходи, ама си ги къта. А момата широко скроена, изкарва пари и ги харчи за двамата. И така 10+ години.
Но момата почна нова работа и залисана забравила да плати само една сметка - тази за тока за 20-на лева. Пухльо 30 минути я обижда по телефона. Тя се оправдава, че всичко друго е платила от нейната заплата. Той йок - иска си десетте лева.
На момата й преля и се пробва да го изгони. Не ще. Хванаха го паник атаки - ето тая лошата го гони, когато е болен. Как да изпусне авантата.
Но когато жената имаше голям проблем, Пухльо се изнесе с 200. Грозна работа, но само така успя да се отърве от него. Хубавото е, че нямаха деца. И семето му беше стиснато.

# 97
Добре де, за да няма недоволни ощетени финансово, толкова ли е трудно да си карат 50/50, 60/40 и там всякаквите вариации за честно разпределение на ресурсите?
Пак питам - от какъв зор пълнолетен и здрав индивид ще чака издръжка от друг? Имайте малко самоуважение - важи за паразитите и от двата пола.

# 98
На теб какъв ти е проблема, че един мъж издържа жена си? Нещо много лично го приемаш. И защо да са паразити? Едно време баба ти като не е работила, а си е гледала децата и не е чувала за еманципация , паразит ли е била? Или просто не искаш/не можеш ти да издържаш жена и за това ти  е някаква драма?

# 99
Сегашните мъже искат  ДА НЕ издържат жената.
Но и държат тя да поема всичко по гледане на деца и домакинстване.
И да работи. И да не му иска пари.
А те мъжете  само да работят.
Е, която жена много няма акъл се хваща на това хоро.
Тоест той ще работи по 8 часа, а тя по много повече.

# 100
  • Paris, France
Издръжка не чакам, но като излизах с мъже и ме поканят на вечеря, очаквах да я поемат. Ами не се виждам да си плащам половината вечеря в ресторант при положение, че мъжът ме е поканил, още повече не обичам да ям навън. Същото със спектакли, СПА, екскурзии итн.

Не искам да ми обзавеждат жилищата, но и чуждо жилище няма да обзаведа. Семейното ни жилище го обзавеждах, но става дума за живот със съпруг и деца, все пак.

При мъж не съм живяла, освен у мъжа ми, но не се виждах да плащам половин наем за да живея с някого. Кандидати да ме настаняват не липсваха.

Не ме е газил влак, но и да беше, щях да си седя сама вместо да плащам вечери за да ме такова някой с трошка и три ката дрехи на гърба си.

Младата ми дъщеря нищо не иска от мъж, ама и не им пуска. Това е положението. Синът е щедър.

# 101
Това някак май със соц режима се наложи - той работи! Мъжа е мъж и работи и носи пари!
Жената също трябва да работи /важно е да не изкарва повече от него, че го кастрира емоционално/, после се прибира и почва пазаруване, чистене, готвене, внимание и учене с децата.
Той почива след работа, защото е работил!
Сакън ако тя не е добра комсомолка и не работи, а е само домакиня.
А направо си е гадна капиталистка ако не само, че не работи и е у дома, но има и домашна помощничка, готвачка и детегледачка и дори и хабер си нямат защо аджеба и мъжа и одобрява и финансира това. Заради мусаката ще да е!

# 102
Ако съм мъж и поканя жена на среща ще ме е срам да й поискам половината пари за вечерята или за театъра. Те все едно тия мъже всяка вечер са по ресторанти и вечери плащат. Значи  хем сама да отида, ако може и цялата сметка да платя, накрая и да ме.... 😂😂😂😂 За последното и за него  ли да му платя? Срам, голям срам. Големите мъже.

# 103
  • София
Вече ми е готова кухнята! Доколкото помня, таман към 8 х излезе с уредите...

# 104
Карина, говорим за издръжка, не за почерпка.
Аз съм за мъжа да държи той да плати ресторанти/кина/кафета, въпрос на куртоазия е. А ти ако си жена на място и нямаш намерние да палуваш с него, можеш сама да инциираш разделяне на сметката.

Общи условия

Активация на акаунт