Мисля,че беше с мен заради пари

• 9 023
  • 278
  •   1
Отговори
# 75
gotemperor, няма нужда от лични нападки, агнешко хапвам само по Великден.

Карина, и по мое време беше модерно жена да се хваща с по-възрастни мъже. Ти май не излизаш често от вкъщи.
А от къде идват тези скандални разкрития за 25-30 годишните? Smiley Аз съм чувал, че губят интерес към отношенията, но не знаех, че жезълът им не работи. Това заради прното ли?

Ако по твое време имаш предвид преди 20г не съм запозната с тенденциите през този период...
А за жезъла можеш да прочетеш във всяка втора тема, пускана във форума. Масово се оплакват от липса на секс. А и ако беше заобиколен от хора на тази възраст, също щеше да чуеш. Пък то жезъла, ако не му става... Пиши го бегал.

# 76
Свежа и блага съм за тези, които са заслужили да съм такава. Ама виж, никой не ме е определял като "блага". За свежа - да.

# 77
Правилно мислиш.
Върви пали свещ, че си се осъзнала навреме.

# 78
Невена, аз не бих казал, че всяка 20 годишна е готова да продава за лъскаво и вълнуващ лайфстайл. Просто това ни е на показ. 
Има си и кротки млади момичета, от консервативни провинциални семейства, , които просто искат да си направят деца и да си ги гледат на спокойствие. Не ги забелязват в обществото, защото не се интересуват от публичност.
Например съученички, емигрираха с гаджетата с от училище малко след като завършиха, установиха се в малки градчета, омъжиха се и си гледат семействата. Не им е било нужно да се боричкат за успешни мъже.

Как' Сийка - ами то като махнеш секса от връзката, дефакто е подобна на връзката баща-дъщеря - той я пази, грижи се за нея, напътства я, подкрепя я емоционално.
Я да дойдеш леля ти Босилка да те ошамари за нахалството дето е секси и има секси дъщеря.
ГАси нахалните тролове станахте.

# 79
  • Paris, France
Невена, аз не бих казал, че всяка 20 годишна е готова да продава за лъскаво и вълнуващ лайфстайл. Просто това ни е на показ.  
Има си и кротки млади момичета, от консервативни провинциални семейства, , които просто искат да си направят деца и да си ги гледат на спокойствие. Не ги забелязват в обществото, защото не се интересуват от публичност.
Например съученички, емигрираха с гаджетата с от училище малко след като завършиха, установиха се в малки градчета, омъжиха се и си гледат семействата. Не им е било нужно да се боричкат за успешни мъже.

Как' Сийка - ами то като махнеш секса от връзката, дефакто е подобна на връзката баща-дъщеря - той я пази, грижи се за нея, напътства я, подкрепя я емоционално.

Ти пишеш за съученички с гаджета на тяхна възраст. Да, ясно е, че са масата. 20 годишните нямат нужда да се боричкат за мъже. Публичност малко жени искат, мисля. Тя тежи. Аз поне не я ценя, освен като начин за повишаване на доходите.

Аз не познавам емигрирала 20 годишна, която от големия град да се е навряла в малко градче да надува корем от 40 годишен и да бави деца. Нито една. Залупените се женят в техните си общности за връстник +2, 3, максимум 5 години. Всъщност повечето по мое време бяха женени. Виждала съм 20 и 21 годишни българки, студентки, женени и вече с дете.

Няма как да се махне секса от връзката, защото за напътствия, пазене, грижа, емоционална подкрепа си имаме бащи и дядовци. Поне аз мразя някой да ми диша във врата и да се грижи за мене. Носещ кафета и закуски в леглото или напазарува вместо мене може да ме депресира за месец напред.

От 40 годишният очаквах да изглежда на 30г, да ми отваря врати в живота и да ми пълни гардероба. Като бях на 20г, де.

# 80
  • Пловдив
Любовта не е само физическа, представи си, че има мъже, които не обичат жената заради визията й. Рядко срещани, но ги има.
Напълно е така, но аз нямах предвид само визията, но там явно се е спрял акцента.
Едната жена се самоописа като арогантна, устата и вкисната. Не бих казал, че това са качества обичани от мъжете. Но пък може би е добра домакиня и/или професионалист, да.
Ами, и това не съм. Кое те притеснява? Защо, аджеба, ме обича някой? Необяснимо е.

Янтра, колегата към мен го отправи това.

Ами много харесва и оценява мъжът ми моята арогантност и устатост. А ако не се вкисна за нещо повече от седмица, започва да се притеснява за психическото ми здраве.
Добра домакиня не съм, средна хубост. Професионалист съм, и продължавам да си се развивам.

П. С. Янтра, не се праЙ. Всички сме виждали пълнените ти чушки. 😋
А не, готвя много добре. Но в общото домакинстване и чистене хич ме няма, видна форумна мърла. Ама само за едното готвене...

# 81
sorscha, ако един мъж има неограничен бюджет за нов автомобил, какво очакваш да закупи?
1. Очукана Астра с производство в края на 90-те, след четвърти собственик и вероятни проблеми по двигателя.
2. Чисто нова Киа с която тепърва ще трябва да свиква, тъй като никога не е карал автоматик.

Въпреки, че 20 години са си множко като възрастова разлика, ако един мъж има стабилен живот и е социално и физически активен, дори на 40 години може да си пасне с 20 годишна и да създадат здраво семейство.Това би било най-добрия сценарий за самия него.
Това е една от заблудите, които мъжете си повтарят като минат 40, за да не се чувстват притиснати от времето и да спечелят още някоя година свободен ергенски живот. "Абе гледай колко 20 годишни има, няма драма". Да, има известна разлика често във възрастта и жените харесват леко по-възрастни мъже - примерно, 2-3-5-10 години (последното при бая специфични обстоятелства). Нататък има известна патология. И у единия, и у другия.

Да не говорим, че около 20 море дълбоко, сърце широко - тепърва идват забивките с млади секси състуденти, колегите от стажа, от първото работно място. Топлата супа, чорапите и раждането на 21-22 са последното желано нещо, а мъж на 42-43 няма много още за къде да чака. Днешните жени в тая възраст рядко забременяват в първи втори курс на уни, гледат да си поживеят, да поработят и около 27-30 и нагоре раждат. Тя докато стане на 30, той ще е на 50. Млад татко.

Впрочем с всичкото премисляне и преценяване, и сметки, които виждам, че правят с калкулатор и екселски таблици мъжете в тоя диапазон да не се минат - "Дадох ли 20 лв в кафенето днес, тя ще плати обяда тогава" че чак искат своеобразен наем под формата на обзавеждане, страхотно ги виждам години наред да издържат студентка докато се стабилизира финансово и то след първата година връзка (т.е като свикнат на стегнатото дупе и спре вече да им скрива екрана с ексела). Аз на 20 г (преди 12 г) карах стаж в БАН със 180 лв "заплата" на 4 часа и носех стипендии от уни вкъщи. Grinning Днешният мъж, който го свива под лъжичката за лаленце на 8ми март, умира няколко години по ред да издържа плътно младо момиче, мда.

Скрит текст:
За протокола ММ ме е виждал 39 кила и 59 кила. Разлика в отношението - няма. Той е на 43 г, жените на 20 сигурно са му атрактивни физически (не съм питала), ама знаеш ли кога ще се хване с такава - точно никога. Те са му безинтересни, защото живеят в друг свят буквално, нито интелектуално има какво да го стимулира у една студентка първи курс, нито емоционално, нито ги възприема баш като жени. Е, деца не са, ама не достатъчно далече.

# 82
  • София
Аз старателно продължавам с моите "супермаркет наблюдения". От 7 месеца работя в сградата на един супермаркет в един по-така квартал. Повечето двойки са на равна възраст, но все пак забелязах няколко с разлика във възрастта. Но разликата е примерно жената е на 30-35, мъжът е на 40-45, видимо заможни и с бебе или тодлър, естествено. И кученце.

# 83
А семейни двойки 20 и 40+ виждаш ли? Simple Smile
Защото аз съм виждала, но по спа хотелите и то в делнични дни. И нямат вид на семейни, ами на... Колеги в командировка да кажем. Или на шеф и секретарка.
То е ясно, че финансово грозен няма никакъв шанс да забърше такова девойче.

# 84
  • София
Не, чак такава разлика като че ли няма. Както казах разлика около 10 г, 15 макс.
Спа хотелите са друга работа...

# 85
Скоро видях една двойка с 20+ години разлика в супермаркет. Турбо лъскави, гучита, ланци... абе от тези дето блестят и са с много скъпата кола.
Момичето нямаше място без подобрения...от тези хард видимите и шокиращите. Мъжът имаше визията на Карлон с рицарски одежди (някакъв лъскав екип).
И двамата не мисля, че някой и с минимален естетически усет би се хванал с тях.

Средностатистически, даже към леко заможни мъже с 20 годишна не съм виждала. Ама могат да си мечтаят иначе.

# 86
  • Поморие
sorscha, ако един мъж има неограничен бюджет за нов автомобил, какво очакваш да закупи?
1. Очукана Астра с производство в края на 90-те, след четвърти собственик и вероятни проблеми по двигателя.
2. Чисто нова Киа с която тепърва ще трябва да свиква, тъй като никога не е карал автоматик.

Въпреки, че 20 години са си множко като възрастова разлика, ако един мъж има стабилен живот и е социално и физически активен, дори на 40 години може да си пасне с 20 годишна и да създадат здраво семейство.Това би било най-добрия сценарий за самия него.
Това е една от заблудите, които мъжете си повтарят като минат 40, за да не се чувстват притиснати от времето и да спечелят още някоя година свободен ергенски живот. "Абе гледай колко 20 годишни има, няма драма". Да, има известна разлика често във възрастта и жените харесват леко по-възрастни мъже - примерно, 2-3-5-10 години (последното при бая специфични обстоятелства). Нататък има известна патология. И у единия, и у другия.

Да не говорим, че около 20 море дълбоко, сърце широко - тепърва идват забивките с млади секси състуденти, колегите от стажа, от първото работно място. Топлата супа, чорапите и раждането на 21-22 са последното желано нещо, а мъж на 42-43 няма много още за къде да чака. Днешните жени в тая възраст рядко забременяват в първи втори курс на уни, гледат да си поживеят, да поработят и около 27-30 и нагоре раждат. Тя докато стане на 30, той ще е на 50. Млад татко.

Впрочем с всичкото премисляне и преценяване, и сметки, които виждам, че правят с калкулатор и екселски таблици мъжете в тоя диапазон да не се минат - "Дадох ли 20 лв в кафенето днес, тя ще плати обяда тогава" че чак искат своеобразен наем под формата на обзавеждане, страхотно ги виждам години наред да издържат студентка докато се стабилизира финансово и то след първата година връзка (т.е като свикнат на стегнатото дупе и спре вече да им скрива екрана с ексела). Аз на 20 г (преди 12 г) карах стаж в БАН със 180 лв "заплата" на 4 часа и носех стипендии от уни вкъщи. Grinning Днешният мъж, който го свива под лъжичката за лаленце на 8ми март, умира няколко години по ред да издържа плътно младо момиче, мда.

Скрит текст:
За протокола ММ ме е виждал 39 кила и 59 кила. Разлика в отношението - няма. Той е на 43 г, жените на 20 сигурно са му атрактивни физически (не съм питала), ама знаеш ли кога ще се хване с такава - точно никога. Те са му безинтересни, защото живеят в друг свят буквално, нито интелектуално има какво да го стимулира у една студентка първи курс, нито емоционално, нито ги възприема баш като жени. Е, деца не са, ама не достатъчно далече.
Докато още има хора, които сравняват млада и зряла жена с нова и съответно стара кола, ще има и жени, които не обичат и не могат да приемат себе си и да се радват, че са живи и здрави, вместо да се депресират, че са прехвърлили 30-40-50 и нагоре.
Кога ще разберат, че жените не сме обвивка, създадена за да угажда на мъжкото око? Отвъд обвивките има и човешки души. Simple Smile
Хайде сега да измислим лек за остаряването или да се хвърлим от някъде защото не сме на 16-17-20..
Всички заслужаваме да бъдем обичани.
✌🏼

# 87
  • София
Очевидна разлика съм виждала при няколко двойки, но те имаха нещо общо - бяха араби. В смисъл жената е с хиджаб, много млада, мъжете - определено с положение, единият беше лекар.

# 88
Скоро видях една двойка с 20+ години разлика в супермаркет. Турбо лъскави, гучита, ланци... абе от тези дето блестят и са с много скъпата кола.И двамата не мисля, че някой и с минимален естетически усет би се хванал с тях.
Значи са един за друг, не бих ги критикувала.
П.С. Коментарите говорят повече за коментиращия, не за обекта на коментар.

# 89
Е, то разлики може да видим, но кой колко е щастлив и удволетворен в тези отношения май те си знаят.
Покрай нас не един приятел го хвана кризата на средната възраст и по-имотните се сдобиха "случайно" с доста по-млади жени. Отначало всичко е мед и масло - набързо се повяват 1-2 дечица /едното обезателно на името на таткото/ и после почва да лъсва, че таткото иска едно темпо на живот,  дамата е в разгара на младостта си и иска друго. Да, повечето са си заедно, но тъй като познавам тези мъже от десетилетия - видимо не са щастливи, а и момичетата не изглеждат щастливи. Според мен тези мъже здраво се набутаха - на техните години си живеем, пътуваме, забавляваме като младежи без деца, а те водят деца в предучилищна и животът им се върти около режима на децата и за тях е ОТНОВО ... Осъзнават, че е глупаво и това семейство да разтурят и макар да не ги устройва напълно, то ще се напасват и натискат.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 13:54 от the Дорис

Общи условия

Активация на акаунт