Мисля,че беше с мен заради пари

• 9 034
  • 278
  •   1
Отговори
# 60
  • Melmak
Авторке, за съжаление е опитал наистина да те използва. Не бих вложила пари в чужд дом, като този човек познавам от 4 месеца.

Явно е с голяма травма от бедността, която не умее да преживее и това му пречи.

# 61
Grin
Разликата между 20 и 40 години е голяма. Въпреки това съм убедена, че 40 годишната има по-голям шанс да си намери свестен мъж (и проклета, и дебела и запусната и каквато и да е там), отколкото 20 годишна. Защото се е оформила като характер и не се лови на въдици без стръв.
Съгласен съм с теб, но уравнението ти е непълно. Дали свестният мъж ще я предпочете пред 20 годишната и ако да, дали ще продължи да предпочита пред другите 20 годишни? Grin
Това се казва "wishful thinking" - аз съм такава, такава и такава и хората ще ме обичат каквато съм.

Свестният мъж ще предпочете своя наборка (или с приемлива нормална разлика). Един мъж, който на 40, таргет групата му са момичета на 20, е точно това, което казах - има въдица, но стръв няма, затова търси глупави шарани.

# 62
sorscha, ако един мъж има неограничен бюджет за нов автомобил, какво очакваш да закупи?
1. Очукана Астра с производство в края на 90-те, след четвърти собственик и вероятни проблеми по двигателя.
2. Чисто нова Киа с която тепърва ще трябва да свиква, тъй като никога не е карал автоматик.

Въпреки, че 20 години са си множко като възрастова разлика, ако един мъж има стабилен живот и е социално и физически активен, дори на 40 години може да си пасне с 20 годишна и да създадат здраво семейство.Това би било най-добрия сценарий за самия него.

# 63
  • Paris, France
Свестният мъж ще предпочете своя наборка (или с приемлива нормална разлика). Един мъж, който на 40, таргет групата му са момичета на 20, е точно това, което казах - има въдица, но стръв няма, затова търси глупави шарани.

Напротив. 40+ годишните без стръв и връстнички не ги щат. За да привлече 20 годишна, 40 годишният трябва да има визия, да предлага интересен живот, което значи финанси.

Много по-млади жени предпочитат успелите мъже. Неуспелите и смачкани също, но знаят, че нямат шанс и не щат да си хабят ресурсите нахалост.

На празната въдица никоя 20г не се хваща. 20 годишната лети в облаците, знае си цената от поне десетилетие и 40г износен и е като динозавър в музея - гледаш, цъкаш с език и тръгваш към следващия екземпляр.

# 64
  • София
Дъщеря ми с 40 годишен? Тоя ще го бием и двете на почивки.

# 65
Въпреки, че 20 години са си множко като възрастова разлика, ако един мъж има стабилен живот и е социално и физически активен, дори на 40 години може да си пасне с 20 годишна и да създадат здраво семейство.

Може да си пасне, но чисто сексуално. Ментално... Колкото си пасват баща и дъщеря.
За здравото семейство също съм скептична, особено след години, когато тя все още ще цъфти, а той ще е силно повяхнал, да не кажа спаружен.
За да се получи, трябва той да е или много богат, или много известен, или много поддържан, което у нас трудно се получава, да ме прощават актьори, певци, политици и т.н. известни мъже. Щом те не го могат, какво остава за ССМ.

# 66
Невена, аз не бих казал, че всяка 20 годишна е готова да продава за лъскаво и вълнуващ лайфстайл. Просто това ни е на показ. 
Има си и кротки млади момичета, от консервативни провинциални семейства, , които просто искат да си направят деца и да си ги гледат на спокойствие. Не ги забелязват в обществото, защото не се интересуват от публичност.
Например съученички, емигрираха с гаджетата с от училище малко след като завършиха, установиха се в малки градчета, омъжиха се и си гледат семействата. Не им е било нужно да се боричкат за успешни мъже.

Как' Сийка - ами то като махнеш секса от връзката, дефакто е подобна на връзката баща-дъщеря - той я пази, грижи се за нея, напътства я, подкрепя я емоционално.

# 67
  • София
Кротките млади момичета се хващат с кротки млади момчета. Факт.

# 68
Как' Сийка - ами то като махнеш секса от връзката, дефакто е подобна на връзката баща-дъщеря - той я пази, грижи се за нея, напътства я, подкрепя я емоционално.

Да разбирам ли, че вече си се отчаял някоя наборка да ти върже, та се насочи към дечурлигата с надеждата някоя да се излъже?
А дано, ма надали...

# 69
Ама сега ние за някакви супер 40 годишни турбо гъзари ли говорим или за средно статистически, нормално потдържан, със средни възможности мъж?
Нито стара астра, нито новичка киа ще си купи. Ще си вземе някоя тунингована, нещо банално - bmw например, за да се фука пред колегите.

Другите 40 годишни мераклии за младо, които не предлагат стръв, могат да се пробват на скромни, захлупени момиченца, които да им повярват, че са по-по-най.

# 70
sorscha, ако един мъж има неограничен бюджет за нов автомобил, какво очакваш да закупи?
1. Очукана Астра с производство в края на 90-те, след четвърти собственик и вероятни проблеми по двигателя.
2. Чисто нова Киа с която тепърва ще трябва да свиква, тъй като никога не е карал автоматик.

Въпреки, че 20 години са си множко като възрастова разлика, ако един мъж има стабилен живот и е социално и физически активен, дори на 40 години може да си пасне с 20 годишна и да създадат здраво семейство.Това би било най-добрия сценарий за самия него.

О те 20г мацки, точно на 40г чичаци се хвърлят.... Блажени са вярващите 😂😂  Може да го използва известно време, но за семейство просто забрави. Те масово се оплакват, че 25-30г мъже не им става жезъла, само за 40г ще се надява на семейство...

# 71
  • Пловдив
Любовта не е само физическа, представи си, че има мъже, които не обичат жената заради визията й. Рядко срещани, но ги има.
Напълно е така, но аз нямах предвид само визията, но там явно се е спрял акцента.
Едната жена се самоописа като арогантна, устата и вкисната. Не бих казал, че това са качества обичани от мъжете. Но пък може би е добра домакиня и/или професионалист, да.
Ами, и това не съм. Кое те притеснява? Защо, аджеба, ме обича някой? Необяснимо е.

# 72
Поредният мъж, който бленува младо агнешко.
Ама младото агнешко не му се блее на пенсионери.
То и за мен би било най-добре да ме вземе младият Брат Пит, ама дали е вероятно?
Моля ви се хора, слезте малко в реалността,  стига в тез облаци вече...

# 73
Любовта не е само физическа, представи си, че има мъже, които не обичат жената заради визията й. Рядко срещани, но ги има.
Напълно е така, но аз нямах предвид само визията, но там явно се е спрял акцента.
Едната жена се самоописа като арогантна, устата и вкисната. Не бих казал, че това са качества обичани от мъжете. Но пък може би е добра домакиня и/или професионалист, да.
Ами, и това не съм. Кое те притеснява? Защо, аджеба, ме обича някой? Необяснимо е.

Янтра, колегата към мен го отправи това.

Ами много харесва и оценява мъжът ми моята арогантност и устатост. А ако не се вкисна за нещо повече от седмица, започва да се притеснява за психическото ми здраве.
Добра домакиня не съм, средна хубост. Професионалист съм, и продължавам да си се развивам.

П. С. Янтра, не се праЙ. Всички сме виждали пълнените ти чушки. 😋

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 21:10 от sorscha

# 74
gotemperor, няма нужда от лични нападки, агнешко хапвам само по Великден.

Карина, и по мое време беше модерно жена да се хваща с по-възрастни мъже. Ти май не излизаш често от вкъщи.
А от къде идват тези скандални разкрития за 25-30 годишните? Smiley Аз съм чувал, че губят интерес към отношенията, но не знаех, че жезълът им не работи. Това заради прното ли?

sorscha, ти да не си от тези, които са с много свеж и благ характер, а всъщност изтъкват лошите си черти, за да плашат гаргите? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт