Пантофи за детската градина, какви?

• 1 014
  • 49
  •   1
Отговори
Здравейте
Детето ще тръгва на градина .
Препоръчайте ми някакви хубави пантофи за в детската градина ,които да са леки и гъвкави ,по възможност естествена кожа
Вкъщи ходи бос и ми се иска да има нещо удобно за там.
Благодаря

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 08:34 от Рaдост

# 1
Според мен с кожа ще му е много горещо на краката, освен ако не са сандали. Моят син ходи с обикновени, платнени на Колев и Колев, не са от най-гъвкавите. За есента взех едни аква обувки, те са по-гъвкави, но не знам дали няма да запаряват. Обичайно е топло в градините.

# 2
  • София
Кожата е неподходяща.
Аква обувките също. Наистина запарват.
Най-добре са леки платнени обувки с лепенки и по възможност да обхващат и глезена.

# 3
По препоръка на други майки взех от Декатлон. Имат модел с мека и с по-твърда подметка. Огъват се, с лепенки са, детето ги обува лесно само. Отдолу имат някакъв пласт срещу подхлъзване, доколкото виждам, работи, моята не ходи, а бяга по стълбите, в тоалетната, засега не съм я видяла да пада.

https://www.decathlon.bg/p/305178-189306-detski-obuvki-babylight-s-print.html

# 4
Зависи на колко е детето и колко стабилна е походката му, но тези също са много удобни, леки, гъвкави и са подходящи за лятото, горната част е нещо като мрежичка.
https://www.decathlon.bg/p/171260-120288-detski-obuvki-rozovi.html

# 5
  • София
Каквото и да вземете трябва да има лепенка. Или поне при нас на такова са държали.
Тези на Декатлон не са лоши, но имайте предвид, че не трябва да се хлъзгат. Бих препоръчала етотези тъй като са кожени и не спарват https://barefootyshoes.com/shop/detski-bosi-pantofi/tikki-nido-sara/ , но не знам дали няма да се хлъзгат ако влезне да се мие детето.

# 6
На Декатлон по-добре мерете, а не онлайн, защото по съвпадение точно такива с лепенки поръчвах и аз, и се оказаха доста умалени

# 7
Цялата детска градина та и до 2. клас купувахме само Superfit. Няма нещо, от което да се оплача - стабилни, гъвкави, дишащи, с лепенки, има по-затворени и по-изрязани модели.

# 8
Пишете "боси пантофи" или "боси сандали деца" в google и избирате.
Лятото аз не мога да нося затворена обувка, съответно и на моите деца не слагам такива. Чорапи през летния период пера само на сбъркания в убежденията си мой мъж. 😂
Някои хора на есен пращат летните сандали като пантофи в градината, но пък някои градини не приемат така.

# 9
Чисто функционално ми се струват подходящи,няма да спарват . Какво мислите

# 10
  • София
Мисля, че са супер. Няма да спарват или да се хлъзгат и са отворени и няма да се мрънка, че няма лепки.

# 11
  • София
Отворените пръстчета са рискови за спъване, удряне в твърди повърхности, настъпване от друго дете.
Едно от децата ми си беше счупило пръст на крака с подобна обувка, спъвайки се в ъгъла на леглото.

# 12
  • София
На колко години е детето?

# 13
За мен пантофите на Befado са едни от най-добрите.
В София ги имаше  в МОЛ Сердика и на Женският пазар беше вносителя. Дишащи, от плат, без да се пързаля подметката и със велко.

# 14
На 2.9 г,но когато тръгне на детска ще е на точно 3,септември

Общи условия

Активация на акаунт