Пантофи за детската градина, какви?

• 1 476
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И аз препоръчвам затворени отпред.

# 16
  • София
За тая възраст и аз обаче бих препоръчала да е затворено отпред.

# 17
На нашето дете взехме на Befado и съм много доволна като качество и материя.

# 18
Чисто функционално ми се струват подходящи,няма да спарват . Какво мислите
С такъв сандал не бих пуснала на градина, голяма предпоставка за спъване. На истинския сандал сякаш самата подметка е по-висока, предната част на този ми се вижда, че направо ще се сгъва. Представям си и как след миене на ръце чорапите да вече мокри. Хубавите обувчици не спарват.

# 19
Чисто функционално ми се струват подходящи,няма да спарват . Какво мислите

На мен ми харесват. Ако си е свикнал със сандали навън, не мисля че ще има проблем.
Нашите са такива. Изкара цяла година с тях, първо със стелка, после я махнахме. Не спарват и не са мръднали.

# 20
  • Пловдив
Отидете в Декатлон и изберете оттам. Има подходящи с лесно залепване/ закопчаване и с подметка, която не се хлъзга.
Не експериментирайте с отворени пръсти отпред. Или ще се пребие, или ще се удари, или ще му влезе боклуче.

# 21
  • София
Ние имаме два различни чифта пантофки за детската градина (ясла в нашия случай) - едни за топло врме и едни за студено време, взимаме от босите, купуваме ги от магазина Little Whale и сме много довлони, но не са кожени, само стелката е от кожа, подметките са полиуретан, горната част е текстил. Нито се запотява крачето, нито нищо. Казва, че са удобни, това е най-важното. Кожени пантофи, мисля че не са подходящи за толкова малко дете особено през лятото.
Летните ни са тези:

Зимата ползвахме подобни на тези:

# 22
Зависи от крачето. Моето ходеше с меки декатлонски пантофки навън, когато проходи и беше сухо, но пръстите ѝ са разперени и бързо отесняха, а на дължина следващите бяха големи. Ако е тясно краче - препоръчвам.
За пантофи зимата у баба си (не живее никой отдолу и пода е ужасно студен, иначе си ходи боса) ползваше кожени сандали Зизу. Около мен много други майки ползват същото за градина, особено ако детето има да си доизносва сандали от лятото Simple Smile Имат модел, затворен отпред, ако ви трябва. Други вървежни са кожени тип на Ненито, ако сме в детски център, но за лятото - не, изцяло затворени са.

Питайте изрично дали имат изисквания, защото на някои места не позволяват сандали Simple Smile

# 23
Моите деца от миналата есен, когато тръгнаха на ясла до сега са с номера от H&M кецове от този модел https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1270434003.html Леко уголемени са като номер, достатъчно ширина, стабилна нехлъзгаща подметка, лепенка за закопчаване. Не винаги, но имат момент на запарване.
Много гледах, разглеждах и се чудих кое да бъде, като поразгледах впоследствие рафта с пантофи в градината кой как сметнал, един платнени сандали, друг гумени, трети кожени - кройка маратонка, перфектната пантофка не видях.
Най - важно да е удобно, да няма предпоставка за инцидент при тичане.

На superfit са хубави обувките, но са за тесен крак - солетка, едното ми дете е с широко стъпало и така и не влиза в нищо в тази марка
Имаха за вкъщи пантофи от филц на superfit, ами пак  запарваха, а уж скъпи

В момента ще отидат в друга номерация и само поръчвам и връщам, докато попадна на компромисно добри.
Не винаги скъпото е най-удобното и без забележки по материя и качество

Сега лятото не ги преобуват, а направо с каквото са от вкъщи, съответно със сандали не пращам. Закусват сутрин набързо и са навън, ако следобяд времето позволява и не е свръх жега навън ги издават за вземане

# 24
# 25
  • Sofia
Детето явно ще бъде в първа група. Освен външен вид и дали запаряват, гледайте да може и да ги обува. Ако над петата са твърде меки, все ще му се подвиват и трудно ще ги обува. По-твърда трябва да е материята там.

# 26
вземете според това какво е удобно на детето. трябва да може сам да ги обува. добре е да са затворени отпред, за да пострадат пръстчетата. и да не са с прекалено тънка подметка, за да не се мокрят целите, ако стъпи в нещо мокро.

звярът например пантофи с лепенки не може да носи. пробвали сме най-различни. все се отлепят, падат, деформират се отзад.  за нея винаги взимам с ластик. обуват се лесно, тя си ги харесва, не й падат от краката. някои се водят даже кецове, но са си прекрасни за градински пантофи.

# 27
Сами ли трябва да се обуват? 😨
Кахо цяло вкъщи ходи бос,ако може и на вън ще ходи бос ,за това искам да открия някакви удобни ,но ще питам какви изисквания имат в дг

# 28
1ва група се очаква да се обуват и обличат сами.

# 29
  • София
Сами разбира се.
И моите ходвт вкъши боси, там чинно се обуват. И при двамата имаше  възпитател, дежурен, който помага с обувки, с ципове.Предимно вечер.
Няма да го оставят съвсем, спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт