Мисля,че беше с мен заради пари

• 8 970
  • 278
  •   1
Отговори
# 150
Абсолютно!
Можеше да е благодарен на 8 хилки, да купи една розичка и той да се набута, ама не - и вечерите да му плаща.

И тези с вечерите дето искат да ги делят на първа среща - можеше да се "набута" с едни 100лв., пък после да получи една щедра емоционално, сексуално и финансово жена с малко търпение и отношение.

# 151
И тези с вечерите дето искат да ги делят на първа среща - можеше да се "набута" с едни 100лв., пък после да получи една щедра емоционално, сексуално и финансово жена с малко търпение и отношение.

Сега пък очаквания за готини моменти срещу почерпка. Обърнахме палачинката.
Последно, имаме ли някакъв консенсус - трябва ли да има очаквания след почерпка?

# 152
Ти наистина не разбираш, нали?
Остави.

Платил си няколко вечери и не си разбрал защо не е имало втори. Ясно.

# 153
# 154
  • Melmak
Тоя хайджакна цялата тема. Дами, защо му позволихте? 😁

# 155
Напълно очаквано - въпросът отговорен отдавна, всеки си пише за каквото него го вълнува и уйде коня у ряката Grinning

# 156
  • Paris, France
Пфу, какви сметки за една вечеря!

Току що мъжът ми се върна от вечеря в японски ресторант. Почерпил децата и колега. Не очаква да му пускат. Освен да не му пусна, че не ме е нахранил вечерта????

Като нямам пари и време, не влизам във връзки с мъже. Имала съм такива периоди. Не е добре връзка да започва в мизерия и броене на стотинки.

# 157
Вие пък толкова не разбрахте, че не е въпроса за няколко банкноти.

А, ние ги изкарахме... Я кажи, човек, който не ще да купи 2 кафета какъв е? Клошар, стиснат или....?
Тукашните мъже в темата не щат или нямат пари да почерпят. За тях говорим.
По-скоро принципни. Айде сега глупости, работещ човек да не може да купи 2 кафета.
Просто са се опарили 4-5 пъти от некоректни колежки, кипнало им е и са си казали, че повече и кафе няма да черпят, докато не видят ангажираност и грижа от отсрещната стрена.
Напълно го разбирам, да не говорим, че абсурд чужденка да ти позволи да я почерпиш, направо става някакъв панаир.

# 158
Освен да не му пусна, че не ме е нахранил вечерта????

Не му давай. Все пак гладна мечка, хоро не играе Mr. Green

# 159
  • Paris, France
Къде е това място, дето чужденките правят панаир като ги почерпите?

От всякакви чужденки - японки, французойки, англичанки, гъркини, туркини, испанки, латиноамерикански, арабки, даже американки  съм чувала оплаквания от стиснатост на мъже, които искат да излизат с тях. Не за дълго, разбира се.

Обикновено си мълчат по този въпрос чужденки от визови държави докато се оженят и си оправят документите.

Елорка, не мога да си развалям периодичните пости, че се поосвинках, а идва Коледа. А и да не се връщам в темата, в която се запознахме с тебе. Та, и хоро, и гимнастика играе гладната мечка. Няма как. Преди малко се сетих за тебе, че подхапнах магданозец. 👍

# 160

... Аз говоря за дейтинга между непознати, който не са се запознали от обща среда.

Тигодзила,

Черпя Ви един урок.
Щом се отнася до дума в множествено число, в случая "непознати", то "коИто" винаги е в множествено число и е с "И".
"Й" се използва с единствено число.

В реалния живот на мъж - добронамерен човек, работяга, никога не бих правила подобни забележки.
При претенциозен млад мъж, у когото добронамереност, наличие на професионален опит, уважение и достойнство не долавям- не мога, да се сдържа.
 Замислете се, защо попадате на момичета и жени, които друго интересно във Вас не намират, освен плащане на сметка. Може би се движите в неподходяща среда или има още какво да осмислите за себе си.

# 161
Е, Невенче, тогава му пускай. Тамън още повече калории ще изгориш Grinning

# 162
Малко неща са по-неприятни да са ти насреща от човек дето едва ли не очаква да се прекара с нещо, независимо дали е сметката за кафето/питието/храната/билета, дали е че той ще се привърже пък отсреща няма, дали че ще вложи време и усилия пък отсреща няма... резултатът е един и същ. И изглежда нещастно. А това кой го харесва? На мен би ми скапало настроението. Всеки иска да излезе на среща с някой който видимо се чувства комфортно и се наслаждава на прекараното време.

# 163
Замислете се, защо попадате на момичета и жени, които друго интересно във Вас не намират, освен плащане на сметка. Може би се движите в неподходяща среда или има още какво да осмислите за себе си.
Госпожо по БЕЛ, оценявам, че сте проверила стоте ми мнения за правописна грешка, но в случая сте чела-недочела. Върнете се малко по-назад в дискусията, някои дами имат проблем със плащането на сметката си, не аз. Satisfied

Малко неща са по-неприятни да са ти насреща от човек дето едва ли не очаква да се прекара с нещо, независимо дали е сметката за кафето/питието/храната/билета, дали е че той ще се привърже пък отсреща няма, дали че ще вложи време и усилия пък отсреща няма... резултатът е един и същ. И изглежда нещастно. А това кой го харесва? На мен би ми скапало настроението. Всеки иска да излезе на среща с някой който видимо се чувства комфортно и се наслаждава на прекараното време.
Съгласявам се напълно с теб, natka. И аз харесвам така. Аз никога не съм спорил за сметка, под нивото са ми такива разправии, но ще ми направи силно впечатление дали жената е склонна да се прави на шматка. По принцип ако съм си прекарал добре и съм видял ангажираност в другата страна, плащам категорично аз, като другата страна казва "добре, другия път аз ще почерпя", с което втората среща е вече уредена.

# 164
Все едно един и същи мъж пише от няколко профила, стане ли въпрос за плащане на сметки..
То бива дребнавост и нахалство да изискваш без да има какво да предложиш, но тези мнения вече са пълно излагане и дъно..

Общи условия

Активация на акаунт