Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 119
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Пускат инфо за още участници

# 362
Аман от цялата фамилия Бачорски Grinning

# 363
Очаквам с нетърпение новото предаване "Живот на кантар",имам участваща приятелка претърпяла голяма промяна,надявам се да има тема и да е интересно,да има с кого да го обсъждам 🤗.

# 364
Някой знае ли стартовите дати на предаванията, които започват скоро? Само едно “очаквайте през февруари” слушам…

# 365
  • Телиш/Плевен
Някой знае ли стартовите дати на предаванията, които започват скоро? Само едно “очаквайте през февруари” слушам…
Тук има информация, но някои дати се промениха, например Хелс кичън започва на 10 февруари.

# 366
Благодаря Simple Smile
Няма да има мастър шеф 😟

# 367
Че то и миналата година май нямаше Мастър Шеф. Ергена се конкурира с Хелс Китчън.

# 368
  • Телиш/Плевен
Очаквам с нетърпение новото предаване "Живот на кантар",имам участваща приятелка претърпяла голяма промяна,надявам се да има тема и да е интересно,да има с кого да го обсъждам 🤗.

И аз го чакам, чаках и тема за него, но дойде февруари и още нямаше пусната такава, та пуснах аз. Заповядай в нея. Hug

# 369
Че то и миналата година май нямаше Мастър Шеф. Ергена се конкурира с Хелс Китчън.
Да, явно и тази година няма да го има този формат. Последния беше доста посредствен и явно това си е оказало влияние.

# 370
Да, явно и тази година няма да го има този формат. Последния беше доста посредствен и явно това си е оказало влияние.
Е ,само журито като видиш-“шеф Кустев”
Какво повече да гледаш

# 371
От тримата “шефове” на мен лично този, който реално НЕ е готвач, ми беше най-адекватен и на място. Таралежков и Кустев бяха посредствени, но “хоби” готвачите бяха умопомрачителни. В Хелса също не блестят, дори бих казала, че е точно обратното, но някак отборните игри и шеф Виктор някак придават някакъв колорит и предаването се гледа.
Аз тайно се надявах да “реабилитират” Токев, който за разлика от всички други пишман звезди, си лежа времето. Но едва ли лицензоносителят ще се съгласи.

# 372
Идвам със спойлер за Един за друг.
Поп-фолк певицата, която ще е вътре е Залия (за тези които не я знаят, тя е от компанията на Емануела Ра Мюзик), с мъжа и са вътре.
Знам го от обща позната (нейна приятелка).
Освен това проверих в профила и, тя следва и страницата в Инстаграм на Един за друг.

# 373
Идвам със спойлер за Един за друг.
Поп-фолк певицата, която ще е вътре е Залия (за тези които не я знаят, тя е от компанията на Емануела Ра Мюзик), с мъжа и са вътре.
Знам го от обща позната (нейна приятелка).
Освен това проверих в профила и, тя следва и страницата в Инстаграм на Един за друг.
😂😂😂
Извинявай - спойлерът в хубав, но толкова ли свършиха нормалните имена за целия обем чалга певици, които постоянно бълват? Пена, Гена, Мара, Унуфрия… Вече и Залия. 😁

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 20:04 от Lilly_85

# 374
Залия и мъжът и ЗаВалия
Trollface

Общи условия

Активация на акаунт