Спойлери от риалити предавания - тема 21

• 153 496
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Някъде споделени ли са инстаграм профилите на участничките?
В Иг на предаването всичките са тагнати.

# 466
Някъде споделени ли са инстаграм профилите на участничките?
В Иг на предаването всичките са тагнати.
Супер, благодаря Simple Smile

# 467
Опс, още една почна да пуска лайкчета. Анна-Мария.

# 468
Знае ли се дали днес ще пуснат новото момиче, уж от миналото на Мартин?

# 469
Знае ли се дали днес ще пуснат новото момиче, уж от миналото на Мартин?
Нямаше нищо такова в промото, а няма да пропуснат. Според мен няма да е тази седмица.

# 470
Някой знае ли кога отпада Бранимира, защото ще ме откаже да гледам Ергенът?

# 471
Същия въпрос относно Петя Буюклиева и Хелса?

# 472
Ако подозренията ни на база ИГ активност са истина, Бранка се е засилила към финала.

# 473
И Петя Боюклиева, и Бранимира ме напрягат адски много, а искам да гледам риалити, заради забавата.

# 474
Ако подозренията ни на база ИГ активност са истина, Бранка се е засилила към финала.
Според мен тя и В. се познават доста добре отпреди и в момента играят театър. Той я следва в ИГ (доколкото видях, само нея от този сезон), така че сигурно ще я остави дълго. Дали ще спечели е друг въпрос, но ако му е фаворитка може да не иска да бие на очи в началото и да се държи дръпнато, за да има малко съспенс ще я изгонят ли или не.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 11:23 от stelafi

# 475
Те се познават от преди и това беше обявено още в 1-ви епизод. Тя е там по негова покана, а не от кастинг.
Според мен тя и В. се познават отпреди и в момента играят театър. Той я следва в ИГ

# 476
Да, така е, мерси за поправката, не се изразих съвсем ясно в предишния пост (редактирах го). Имах предвид, че според мен те са добри (поне) познати, а не са се срещали веднъж само за малко, както се обяви. А и той я следва в ИГ, не видях да следва друга участничка.

Те се познават от преди и това беше обявено още в 1-ви епизод. Тя е там по негова покана, а не от кастинг.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 11:23 от stelafi

# 477
Божичко, този значи не играе театър наистина е очарован от този бурсук. 😁

# 478
За много години, форум! Моля да не ме цитирате, защото ме е страх от Бтв малко. Sweat Smile

- Тази вечер на среща ще е Ивет.
- За Виктор дали е гей... да ви кажа, аз си мислех, че е, защото дори на срещите в София с момичетата е обяснявал, че получава много мъжко внимание и ми се стори странно да говори такива неща на кандидат-моми. Sweat Smile Но момичетата вътре мислят, че е гадже с Бранимира и са влезнали като двойка - постоянно я търсел, на коктейлите я молел да стои близо до него, ходил да си говори с нея зад камера; когато си разменили гривни, тя веднага свалила нейната, а той толкова много носил неговата, че от продукцията му се скарали. Grinning
- Самата Бранимира с момичетата или се държала грубо, или страняла, обаче има "протекция" от силните характери вътре.
- Сега се сетих, че за Виктор в неговите спортни среди се говори, че бил "боклук", не знам завист ли е или истината, но няма добра репутация.
- Мартин разплакал няколко моми, но като цяло кротувал. Впрочем на него му взели акъла като му вкарали бившата, изобщо не очаквал и се спекъл... на нея пък той бил взел силикон за 10 хиляди, така че гледа на него като на месия. Joy
- За Ива нямат сюжетна линия, вкарали я просто защото продукцията сметнали, че заслужава втори шанс.
- По-нататък други момичета също ще отказват рози по свое усмотрение.
- Знам за една, която уж от единия лагер е проявила интерес към другия ерген, но дефакто е нямала. Продукцията я побутнала и й казали точно какво да казва. Joy
- Косара си биела инжекции меланин в задника, някакви други момичета също проявили интерес и пищели на умряло в имението после, умрях да се смея като ми го разказаха. JoyJoy
- Не е влязла Емануела още, не знам дали ще влиза, но момичетата се готвят психически за това. Joy

Като цяло се очертава скучен сезон според мен.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 10:45 от Persona7

# 479
  • Вестерос
Много тъпо с Баранимира, МНОГО! Жалко!

Много тъпо с бившата. АМАН!

Общи условия

Активация на акаунт