Ноемврийски мъничета 2024 - тема 1

• 15 417
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Книжката се разпространява безплатно, вижте в сайта им.
Аз ги давам във водата на бебчето. А аз като приемам за напукани зърна и запушени канали смуча таблетките под езика.
За колики давах номер 7 преди всяко хранене. Но се консултирайте с човек от фирмата разпространител ако искате.  Simple Smile
Аз търси инфо и в интернет.

Мога да я изпратя цялата снимана.

# 526
Книжката се разпространява безплатно, вижте в сайта им.
Аз ги давам във водата на бебчето. А аз като приемам за напукани зърна и запушени канали смуча таблетките под езика.
За колики давах номер 7 преди всяко хранене. Но се консултирайте с човек от фирмата разпространител ако искате.  Simple Smile
Аз търси инфо и в интернет.

Мога да я изпратя цялата снимана.

Ще трябва да проверя сайта, което се канех да направя и досега, обаче вярвате или не, никак не ми остава време да отворя компютъра. Ако я имате снимана, ще е много полезно за мен, благодаря.

# 527
Тази книжка ми прилича на маркетингов материал, те тези соли всичко лекували явно

# 528
Абсолютно вярвам, че нямате време. Всички сме така, аз като остана сама с малкия дори до тоалетната ходя на бегом.
Ще я снимам и ще я пратя на лично съобщение. 😊

# 529
Тази книжка ми прилича на маркетингов материал, те тези соли всичко лекували явно

За солите слушам от 2011та, та защо да не пробвам? На мен ми е за N.7, която помага на тялото срещу стрес, а аз точно такава опция търсех, подходяща по време на кърмене. Каквото и да си говорим, бремеността може да предизвика стресови положения, за раждането да не говорим, както и сега, хубаво е да се помагне на нялото.

# 530
Мамите на момчета, ще забелвате ли, и някоя дали е започнала? Бяхме днес на консултация и педиатърката дръпна леко и каза, че може да почваме от време навреме, задача на ММ.
Иначе Сладкия на месец и половина е 4.870 кг и 57 см. Според педиатърката на горната граница на качването, за мен си е добре. Макар че е на АМ няма вид на мишелинче.

Аз започнах със забелването след като навърши месец, не го правя всеки ден, само когато е спокоен след баня.

# 531
Момичета, вероятно се повтарям, но да питам отново.
Какво правите за рефлукса? Ние сме с много остър рефлуск, всяко ядене е с ритници, мърдане, мрънкане, дори рев, очевиден дискомфорт за бебчо. След ядене даваме Гадтротус, обаче не виждам особен ефект.

# 532
Май няма много какво да се направи, за жалост. Особено повреме на хранене... Аз лично оригам по няколко пъти, докато се храни и я държа изправена след това, поне 30 мин. Моето дете мина изцяло на АР мляко, та нещата са по-поносими в момента.

# 533
И аз давам Гастротус и след хранене се държим понякога и по 1 час. Гледам да не мърда много след хранене, за да не повърне и така. Ама тя пак си връща дори малко, важното е да няма фонтан, че поне 1път в седмицата го прави. Досега 5-6 пъти е имало фонтан.

# 534
Момичета, как са вашите бебчета със съня. При нас е някакъв ужас, през деня изобщо не спи, а вечер се преспиваме по час от 22ч до 23ч.. Тези дни ще стане на 3мес., но проблема със съня си остана още от периода на силните колики.

# 535
Момичета, как са вашите бебчета със съня. При нас е някакъв ужас, през деня изобщо не спи, а вечер се преспиваме по час от 22ч до 23ч.. Тези дни ще стане на 3мес., но проблема със съня си остана още от периода на силните колики.
Моето бебе спи добре повечето дни, но през нощта се започва от 12 нататък едно будене през 2 часа за хранене и така до 6-7 сутринта, когато ставаме. Не знам и аз какво да правя вече, има ли някой със сходен случай? Кърмен е и яде на поискване през деня, на 2-3 часа, понякога и по-често. На 2 месеца и 10 дни сме.

# 536
Моята взе да си консолидира съня през нощта. Вечер държим светлините приглушени, никакви екрани и прочее и на възможно най-тъмно. През деня гледаме да е възможно най-светло, отваряме всички завеси и щори. Мисля, че това помага

# 537
Ох, сънят ми е болната тема, още от раждането... И при нас е нещо такова като при теб, Gerimal. През деня не спи много, през нощта не се буди отдавна, но заспива късно и се събужда сравнително рано. Сега от два дни я приспивам към 19:30-20:00, по чудо успявам, та после се буди към 23-24ч за хранене, и после чак сутринта. Но след като се събуди около полунощ, приспиването пак е истинско предизвикателство. Мърдолене, пищене, мрънкане...

# 538
И ние сме с проблемен нощен сън - заспива трудно без фиксиран час - 23 - 00 - 1 и т.н.
Спи супер неспокойно - маха с ръчички, сумти и мрънка.
Буди се на през час - два.
2 месеца и 15 дни.
Опитвам да изградя режим с хранения, сън и будуване през деня - нищо не става.

# 539
И ние правим като Zimk. Сутрин дърпам щорите на стаята да влиза светлина, не пазим тишина през деня, и следваме последователност хранене - памперс след 30 мин. - игра - приспиване.
След 18:30 не го приспиваме, играем на гимнастиката, правя му масаж, седи при нас да вечеряме заедно; ако сам се унесе - добре, нека спи, но не го приспиваме насила . И за последното хранене в 21 лампите се гасят, всичко се случва на фона на бял шум и леко приглушена топла светлина, не му говорим и не го превъзбуждаме. И следваме памперс - хранене - приспиване, за да "се унесе на шишето". След това правим един dreamfeed на тъмно в 23:00 , без да сменям памперс, без да му говоря, само го храня гушнат и го връщам в леглото. Памперса го сменям като ставам да се цедя лъм 1, но той спи и не го разсънвам (без миене на дупето на мивката, само линимента на Мустела). И се буди към 4 - 4:30 сутринта за ранна закуска.
Това работи (за сега) и помага през деня да събере 4 -5 часа съм и да спи що-годе добре ношем. Но не е панацея и го напаснахме към двтето, след като беше на стриктен 3 часов режим около месец и половина.

Общи условия

Активация на акаунт