Ноемврийски мъничета 2024 - тема 1

• 15 341
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
И аз с баткото се притеснявах много, защото акаше веднъж на 4 дни. После след много четене и консултации разбрах, че за изключително кърмено бебе не е притеснително. Сега малката ака всеки ден или през ден, но не на всяко ядене. Абсолютно си е строго индивидуално:)

# 721
И аз помня че с първото съм имала по няколко дни без ако и гледам още да не се притеснявам.

Вашите бебчета ядат ли си ръцете?
От вчера юмручето е постоянно в устата Bowtie

# 722
И аз помня че с първото съм имала по няколко дни без ако и гледам още да не се притеснявам.

Вашите бебчета ядат ли си ръцете?
От вчера юмручето е постоянно в устата Bowtie

Да, яде си ръцете постоянно 😀

# 723
Лапа си ръцете толкова настървено, че ако може до лактите ще ги глътне и двете Heart Eyes

# 724
  • София
Настървено е точната дума, а вече с лигите е ужас. Казах му, че като ги изяде няма да му пораснат други. Все мокри ръце. Но той си ги пъхаше в устата още в болницата и не е спирал.

По темата с отдадеността на кърменето да ви разсмея малко
https://www.instagram.com/share/reel/BAF4G-xk_I

Лапа си ръцете толкова настървено, че ако може до лактите ще ги глътне и двете Heart Eyes

# 725
Момичета имам въпрос извън бебешките неща Grinning След като свърши фазата с лохиите, която продължи 45 дни след раждането при мен, мина около седмица и малко и ми се завърна и цикъла, менструацията продължава вече 10 дни, не е обилно, но се чудя дали е нормално, на скоро ходих на контролен преглед при АГ след раждане и забравих да я питам какво точно да очаквам, а за по-обстоен преглед с цитонамазка, лекарката ми каза, че трябва да минат 3 менструации или 6 месеца след раждането за тези, които кърмят, а аз не кърмя.. как искам просто всичко да се нормализира вече Sad някой знае ли нещо по въпроса?

# 726
  • София
Аз бях на преглед декември, тогава ми каза да очаквам цикъл. За следващ преглед ми каза след 6 месеца.
В момента съм в цикъл за втори път и този път е по-обилен.

Момичета имам въпрос извън бебешките неща Grinning След като свърши фазата с лохиите, която продължи 45 дни след раждането при мен, мина около седмица и малко и ми се завърна и цикъла, менструацията продължава вече 10 дни, не е обилно, но се чудя дали е нормално, на скоро ходих на контролен преглед при АГ след раждане и забравих да я питам какво точно да очаквам, а за по-обстоен преглед с цитонамазка, лекарката ми каза, че трябва да минат 3 менструации или 6 месеца след раждането за тези, които кърмят, а аз не кърмя.. как искам просто всичко да се нормализира вече Sad някой знае ли нещо по въпроса?

# 727
Аз бях на преглед декември, тогава ми каза да очаквам цикъл. За следващ преглед ми каза след 6 месеца.
В момента съм в цикъл за втори път и този път е по-обилен.

А като продължителност в дните как е, на мен 10 дни ми се струва много, преди ми свършваше за 4-5 дни

# 728
Дами, заповядайте в новата тема:

https://m.bg-mamma.com/?topic=1735073.new#new

Общи условия

Активация на акаунт