Любители на кучета - 147

• 22 567
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Гале, и моите са същи дебили.
Такава препирня настава като видят големи кучета и добре, че тия големите са възпитани и хич не им обръщат внимание, само здрави ръце да имам.

# 106
utro77, не.

# 107

Ами къщичка ли има?
На мен все ми е жално за кучета на двора.

Като знам нашата Бела /голдън ретривър/ каква е глезотия. В  момента е на 10 години и любимото й е да се топли на духалката, че дъщеря ми и тя много обича да я ползва.

# 108
Познато ли ви е? Joy

# 109
utro, Grinning темата знае за мен и Берга, ти не си чела и затова питаш. Туй магаре прави каквото си иска. Взех я за вътре, нооооо то неще и неще. Иска на двора, иска да спи на вън под дъжда или снега в студа....Има къща от сандвич панел и ламинат с нейно си дворно място оградено. Там само вечер я затварям за да може да спи, че иначе цяла нощ ще тича по двора. Спи вън, поне на одеало, вътре не иска да спи, само в най-най- големите студове. Големи притеснения имах, но нищо не мога да направя.

# 110
  • Бургас
И моята е тъй на вилата.
Затова й тече носът миналия път. Влиза за малко и пак иска да ходи на двора.

Позираме за солета.

# 111
  • ПЛОВДИВ
И наш Рексо е така. Когато го взехме все напираше да влиза в къщата, даже се бяхме уплашили, че ще свикне, но сега само чака на прага. Иначе сега си има "зимен апартамент" на двора, където вечер спи спокоен даже и затворен, но има дупка на врата и може да си излиза, тъй като ако спи на вън все нещо го дразни и лае.
В началото беше един страхлив: на село правеха ремонт на водопровода на улицита и един ден след обедната почивка на майсторите един беше изсипал пясък с камъни в камиона и нашия се страсна, тъй като беше заспал на тревата и дойде да се гуши в мен на площатката пред вратата с поглед "Како много ме е страх" Друг случай е: аз и баща ми се стягахме да отидем на вилата на хлад а Рекс остана с брат ми вкъщи. Вече чаках баща ми да се качи в колата и гледам през просореца наш Рекс ми носи джапанката за вкъщи пак с поглед "Како да не си ги забравиш"

# 112
  • Варна
За новите ни приятели да поясним: Ние с Реа гледаме своенравни, неподатливи на нормални порядки добитъци:sweat_smile: Нашите две са порода "лабрадор казАн", Берга е....от сой, ама честичко го забравя Stuck Out Tongue Но са си наши и са най-най-най хубавите, стига да не сме "в серия" Persevere

Сега е момента да ви припомня, че нашите две кукундери под заплаха дори не влизат в кола. Ако влязат Рая повръща, Буря гледа, мига и накрая и тя почва да бълва. Сега идва другата отличителна черта на Буря - "лъвско сърце" по време на гръмотевици. Та, при един такъв скорошен силен дъжд се прибирахме с мъжа ми, аз отворих, той вкара колата и докато затвори гаражната врата остави отворена вратата на колата. И, о, чудо, хора, няма такъв скок, такава пъргавина и пластика на това дебело дупе:

Дъжд вали и трещи силно, аз се мокря, подканям, заплашвам,  не излиза. Посегнах да я извадя, пъргавелката се прехвърли между седалките отзад. ПРез това време и Рая влезе и настана...голямата гоненица: Отварям отзад, те бягат отпред, аз отзад - те отпред.

Накрая като ги приклещихме двамата с мъжа ми, Буря се навря под кормилото и гледа с поглед "Не мож' ма върна на село". В началото се ядосах, защото от бързане за да не се намокря, пуснах чанта, покупки, хляб по седалките, пък накрая ми стана толкова смешно от цирка, че почнах да правя снимки и ...така:

ПП Пак се отплеснах в разказ с картинки, но исках да онагледя.
2 ПП Много готина смешка на Dara, но и вярна, за съжаление:sweat_smile:WearySatisfied

# 113

Я да ви намигна и да се запиша в темата.
Всички са големи сладури и поспаливите снимки направо разтапят. ❤️

# 114
  • Sofiа
Благодаря за топлото посрещане в темата на моите “бебета”.
Тези двамата са дворни обитатели, не ги пускаме вкъщи. Дядото, който ни почина си беше апартаментно възпитано куче. Тия ще живеят на двора, имат си огромна къща с изолация, матрак и одеала. За сега добре се чувстват на двора, не дават вид да им е студено. Аз съм спокойна, защото са двама и се гушкат.
Днес се сдобихме с електропастир, който се надявам да успеем да инсталираме в неделя, за да позапазим градинките на двора. Едната вече даде фира и на пролет ще я възраждам, и маркучите на капковото изядоха там. Надявам се поне останалите да опазим.
Приемам всякакви съвети как се възпитават 2 едновременно.

# 115
  • тук-там
Много са сладки бебетата! За възпитанието, постоянни усилия с команди и игра. Държите ги заети и въвеждате правила. В началото само позитивни команди и награждаване. Гледат едно от друго и обичайно се обучават без проблем и двете. Аз изгледах много клипчета и се обучавах първо аз, за да работя с тях.
Галена, много мил и смешен разказ Simple Smile
Да ви покажа двете бебенца, които са като Нъки. Вече са на 1 месец Simple Smile
Локи, мъжкар, него ще вземат нашите приятели:

И девойката Simple Smile

А ето и Нъки за сравнение на 2 месеца:

И сега:

# 116
  • под тепетата
Добро утро! Срам - не срам се записвам чак сега. Радвам ви се и следя, но нямам актуална снимка на моите калпазани. Добре, че сте вие малко да ми вдигате настроението, че ми е супер натоварено в службата.
Добре дошли на новите сладури! А на Нъки бебоците са уникални! Красиви като татю си!

# 117
Sensuality, връщаме намигването

# 118
  • София
Обичам да чета за подвизите на Буря и Рая. Simple Smile
Всички кучета в темата са страхотни сладури! И да ми е криво, ще се усмихна.

# 119
И аз така. Много обичам да гледам снимки Heart Eyes
Всички снимки излъчват любов и това ме зарежда!
Да идват повече кучовци в темата, защото.... колкото повече толкова повече! Simple Smile
Бебетата на Нъки са разкошни!

Общи условия

Активация на акаунт