Любители на кучета - 147

• 22 572
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • ПЛОВДИВ
Аз пак да се включа с моя Рекс. Като рекламно лице на къщата:

Тук е на 3 месеца когато го взехме:

# 121
Момичета и момчета, здравейте.
Преди няма и два дни намерихме бебе кученце на улицата.Пуснах обяви из групите, но никой не го търси.Аз няма как да го гледам и реших да го пусна и тук, ако някой си го хареса.Много е игриво, прилича малко за кръстоска с лабрадор.
Аз имам котка, която не се спогажда с други животни и в момента е в шок,защото кученцето е у дома.Едно момиче иска да го вземе, утре ще ми каже, но ако се откаже, съм в задънена улица и ще го заведа на ветеринар, после не знам.:.Ето го мъникът

И тук се е настанил да спи:

Много е игрив и социален.На около 2м, според мен, няма хигиенни навици.

# 122
  • София
Много е сладък! Heart Дано бързо му намерите дом! Ако Арчи се спогаждаше с други животни бих го взела без колебание. Иска ми се още едно куче...
Ох, прекрасен е!

# 123
  • София
Леле, много е сладък. Дано намери своите хора. Толкова добре се чувства у вас обаче.

# 124
Да се включа и аз с нашата малка красавица Бела, която се изживява като човек. Обича през нощта да се промъква в леглото на внучката ми, да се реди на масата когато се храним и да пуска сълзички, ако не и се даде от храната. Много е любвеобилна и миличка.

# 125
Ха-ха, Бела ми прилича на Вачи. Мъничко сладичко с големи претенции Grinning

DX3, пробвайте с обява в olx. Аз така намерих страхотен дом на спасеното котенце. Моят шеф си взе кученце от приюта, но той изрично си търсеше женско. Дано този сладур си намери хубав дом!

# 126
  • София
Поколението на Нъки е просто страхотно ❤. Живи и здрави да са!

И един офисен мързел, кръстосал задни краци връз новия мокет:

# 127
  • Варна
Гледам "внучката" на mtz, някак по-окумуш от Локи, ама така е - жената трябва да е ококорена, да върти къща, деца да възпитава Satisfied А Нъки е бил просто сърце, душа, любов Kissing Heart

Вие си се забавлявате с нашите шИбеци, то и затова ви ги разказвам, но понякога на мен не ми е никак смешно. Хубавото е това, че винаги пиша доста време след съответната случка, когато вече ми е минало и ми е останала само смешката Smirk Иначе си е всекидневна веселба и все има по някоя издънка. Днес Рая така ме ядоса, ама така ме ядоса, майкооооо, направо побеснях - изяде един "деликатес", всъщност само го лапна и го вадих от устата й /липсва ми картинка на повръщащо човече/. После беше такава, каквато никога не е била - върви кротко, половин крачка след мен, гледа ме в очите щом я погледна, навежда глава като мърморя /а аз много мърморя, питайте домашните/. Върнах се, мих ръце, пръсках със спирт, с дезинфектант, пак мих, трих.... И тая вечер като я изклюкарих на сина ми преди задължителната им съботна вечерна разходка, той, на майка си син, каза: "За такива случаи винаги трябва да имаш шишенце ракия - да си нажабури устата..." Tired Face
Сетих се за Vanne и нейната Зара, уффффффф, л@йнояди....

ДХЗ да не те стресирам, но аз един месец обикалях и питах някой да си "намери" двата маймуна у нас...Викам да не сте загубили, да не са избягали, да не би да искате и накрая - щастливо Флюбени ние в тях, и те в нас. Тааа, може да си станеш наш постоянен член, добра група сме тук, настройвай се Sweat Smile Като гледам сте си доста "гъсти" с малчо, не си го давай, намерил те е да те обича и да ти топли коленете Smile

Като сватовница да кажа, че Вачи може и да си намери Cupid тук - Бела си му е като за половинка. Пък и тя ще намаже - ще я води по заведения, има си запазени места за него. Ще си има личен автосервиз - няма да се налага да бута колата... От нас обещаваме ново легло за общия им дом:stuck_out_tongue:

Целувки на всички през екрана само, че с тая "закуска" на Райчето днес....не е за наживо Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 20:21 от galenaa

# 128
  • София
Добър вечер, моля за съвет.
Моята пухла ми направи проблем с коремни или стомашни болки и повръщане. Водих я не лекар, някакъв показател на панкреаса е завишен. Сега е на лекарства, ензими и диета.
Диването, което е толкова лакомо, че думи нямам, досега яде всичко, включително и всякакви боклуци от улицата. И л@йна също се е пробвала.
Но, диетичните гранули не ги иска. Пробутвам хапчетата с диетичен пастет, но не искам да я свиквам само на него. Някакви идеи как да се справя? Не мога да я оставям гладна, защото е на лекарства, които се приемат с храна.

# 129
Идвам да ви кажа само, че моите са живи, играят, ядът и нали... Ама нямам нови снимки, че пак съм едни ужасни дълги смени.
Обаче това моето Кастиел.... ми много ми е смотаничък. Два дни подред сутрин как пикае, какво се завърта и си опикава предната лапа, ама не няколко капки да кажеш, ми така стабилно я наквасва.

# 130
Артемис,Лори често страда от стомашни проблеми.Отказва специалните ,диетични гранули в началото.Няма апетит,докато не е добре. Заливам с малко телешки бульон или варен ориз слагам с оризова вода.Прилъгва се лесно,щом отмине първоночалната фаза.Дано  при вас бързо отшуми и да се оправи кученцето!

# 131
  • София

Арчи е окупирал възглавниците. Simple Smile

# 132
  • Бургас
Къде си била? На банкет??? И как души земята с тези обувки? Колко огризки събра? А колко кокала? Купата на котката пред магазина облиза ли?

# 133
Ама разбира се! Всичко, по което може да е останала дори една наночастица храна, трябва да бъде проверено и облизано! Grinning

И ще ме извинявате, ама по лайноядство срещу Зара да тичате, не можте я стигна. Joy

# 134
Оф, Арчи изяде пак един плик от тези тънките по улиците. Докато го хвана и лапа, лапа говедото. Дано го изкара, предишния път го изкара ама нали трябваше да му го дръпна от ... че не пада. Иначе ще има операция по спешност, аман вече. Учим да не взима от земята ама салфетки и пликове, голям декилатес.

Общи условия

Активация на акаунт