Любители на кучета - 147

• 22 001
  • 753
  •   2
Отговори
# 15
  • sf
Ох , тази Рейна голяма душичка изглежда 🥰

# 16
Ехх че хубави снимки.. с удоволствие отварям всеки нов отговор 😍

# 17
  • Бургас
Хаха, Иза-та напъхала краката в библиотеката Simple Smile

# 18
  • Mediterraneo
Ох , тази Рейна голяма душичка изглежда 🥰

В предишния си живот сигурно е била котка, не си обяснявам аз иначе подобен кучешки характер. Не, сериозно, душичка е прекрасна. Понякога като се замисля, че само тя си знае със сигурност какво е преживяла, иде ми да удуша виновниците лично.

# 19
  • Варна
Може ли по два данъка на ден?

Светло ни е вече и на вечерните разходки Yellow Heart

# 20
Благодарим за темата Flowers Bouquet
Първите страници както винаги са разкош Heart Eyes

Маймуните с фибички Joy

# 21
Много хубави с фибички! Мая ми е слабост, само за мачкане.

# 22
  • тук-там
Ах, какви прекрасници! Споделените снимки говорят повече от думите!

# 23
  • Враца
лелеееее, какво направихте с тази тема, как да си я върна в другия формат? Сега ми се е размазала навсякъде!

# 24
  • Dublin
благодаря за новата тема.
Попи го раздава принцеса пак..разходка, вечеря и на дивана при нас, спи и чак хърка..

# 25

Плащам данък, мерси за темата. И без да връщам назад, ще кажа само, че е добре някои потребители да се смирят малко. Направо виждам как мигат на парцали и свиват устнички в тон с високомерието, което излъчват постовете им.
Мамина душица!Кой е това?🥰

# 26
  • Варна
Ей, тъкмо навреме стана "рефрешването" снощи и Sivi "разсея мрака", благодарим от целите ни две сърца Revolving Hearts Рая и Буря

И за да се върнем към рутината, ще ви занимая с нашите преживелици напоследък и по-отдавна. Имаше някакъв празник, може би 6 септември, та по телевизията показваха репортаж от възстановки и журналистката толкова превъзбудена каза екзалтирано: "Ето, вече чувате първите ПУКОве на боя". Няколко пъти го връщахме и имаше голям хилеж, но си стана семеен лаф, защото срещу нас има един баир, на който събота и неделя редовно има ловци и съответно ПУКОве. Обаче нашият добитък в лицето на Буря е патологично страхлива от такива шумове и само леко като гръмне, тя се крие вдън земя - влиза дълбоко, дълбоко в къщата, вдига брада и не поглежда навън навън. Значи не е като да наднича, а просто се вижда само тяло, крака, но глава - не. Щом отмине пукотевицата наднича, ослушва се, и "ако няма влак" излиза, но пак е наблизо - в случай на необходимост от "бомбоубежище"

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 06:34 от galenaa

# 27
  • София
Sivi, 😘.
Стоплихте ми душицата! То любов, то сладури ❤❤❤❤❤❤❤❤
Един лигльо (диетата оказва влияние - вече е 4,5кг - продължаваме обаче)

# 28
  • Бургас
Нашето бомбоубежище е вкъщи. Тази вечер едва се разходихме 20 мин. Като магаре на лед.
Онзи ден бях в София, тя е излязла само за едно пиш и веднага във входа.
Не и не.
Ще сменяме режима.

# 29
  • Варна
Бе как ги правите тез' диети. Ние все уж се въздържаме, все уж намаляваме, пък току се дебнем и все някой е понапълнил купичката. А Буря си е малко "буре" - като тюленче е, милата. И с тия къси крачета... Онзи ден батко им я подиграва, че като върви пред него, имала "любовни дръжки, които издайнически се подават от ремъка на нагръдника". Прав е, като все едно жена с един номер по-малък сутиен в гръдната обиколка.
Ама, ей го "кюфтето, на всички снимки е прилегнало:

И като тръгнем на разходка аз съм с Рая, мъжът ми с Буря. Ние сме напред, те се влачат и водят "разговор": "Да бързат, нали, Буренце, те са гимнастички, ние с теб сме тюфлеци и няма да се изморяваме".

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 06:33 от galenaa

Общи условия

Активация на акаунт