Любители на кучета - 147

• 21 996
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Ето ви спомени от кучета-идиотчета, да видите какво значи да не иска едно куче да позира и да ви гледа като "уфффф, досадна сииииии, приключвай с тоя маскарад!":

първата година у нас

и втората вече са направо изпълнени с презрение към коледния дух

За тая година съм им замислила компилация от всичките аксесоари + добавка. Подозирам резултатът, очаквайте...

ПП Развятите гащи ми напомниха стара история от моето "напъпване", как се криех зад вратата на гардероба, а брат ми /11 години по-малък/ излезе на двора и гордо се изтъпани: "Пък кака има сАтуен на точки". Някак исках да живея в гардероба на затворена врата до края на живота си Satisfied

# 46
Прибирам се аз днес и що да видя под елхата коледният ми подарък! Joy

Те така обича като клошарче да е Бергичка. Явно се е метнала на бащата неизвестен. Има къща от сандвич панели и ламинат. Специални вълнени одеала. Всичко вади на вън и иска да спи на вън, ако може и така някъде по двора ще е най прекрасното. Вали, духа тя вън. Аз се притеснявам да не настине. Като я вкарам вътре много й е топло. Отваря една уста, оплезва един език...жал и тогава ми става. Почвам да приемам нейният избор за да не се тормозя.

# 47
  • Варна
Не се притеснявай, Реа - същата работа е при Буря. Рая е навряна в къщата в такова време, по цял ден изкарва. Буря е пред входната врата, понякога притреперва, но не се прибира. Само като чуе думата "къща" ляга на цимента и умирГа. Примирих се, но ми е свито сърцето. Нищо не мога да направя, обаче...

# 48
Благодарим за новата темичка!
Ето я нашата глезла. Така в мен стои не повече от 3 секунди,но в моя приятел може да стои часове. Уж аз я исках, пък него обича Grinning

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 15:52 от Plamena..

# 49
  • Варна
Хахахаххаха, надяваме се "тениската" да стане цял пуловер, Plamena Sweat SmileSobStuck Out Tongue Зная, че е от редактора, но ми стана весело и закачливо от грешката ....Smirk

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 15:53 от galenaa

# 50
Хахаха, Галена, ако не ми беше обърнала внимание,нямаше и да видя. Joy

# 51
Докато сложа сърчице на всички прекрасни любимци , ми се изчерпа лимитът...Ей,щом платформата позволи веднага ще си довърша!Много снимки!Много обич!Много любими муцунки!За мен тази тема винаги е била местенце за отдих,уют,споделеност!Колко виртуални другарчета си имаме с Лори ,а и няколко истински приятелства-в реалния живот-започнали тук!Нека си я опазим -светла и спокойна... Поздрави от едно диво прасенце!

# 52
Докато сложа сърчице на всички прекрасни любимци , ми се изчерпа лимитът...Ей,щом платформата позволи веднага ще си довърша!Много снимки!Много обич!Много любими муцунки!За мен тази тема винаги е била местенце за отдих,уют,споделеност!Колко виртуални другарчета си имаме с Лори ,а и няколко истински приятелства-в реалния живот-започнали тук!Нека си я опазим -светла и спокойна... Поздрави от едно диво прасенце!
Einfach wunderschon!Прегръдка на Лори!

# 53
  • Бургас
Нищо не оживява при нас, ако е на по-малко от 1,50м качено!
Ей ви как любовно гледа един елф:

А ние сме в добри взаимоотношения. Защото в кофата има бисквиДки Simple Smile

# 54
  • Варна
Какви сърчица, какъв лимит? Моля, обяснете... Grinning

# 55
  • sf
Какви сърчица, какъв лимит? Моля, обяснете... Grinning
На бутонът "полезно" има лимит . Него наричат сърчица, т.е. лайкват снимките.

# 56
Леля ви RooRoo,по-старомодно се изказва!😁😁😁/ опцията за брой харесвания е лимитирана- на сесия влизане във форума. Тук аз си изчерпах бързичко лайковете,покрай данъците на сладурите Ви!

# 57
  • Пловдив
Сиви, благодаря за темата и за снимката на Сигането Саско на корицата!
И аз тъй като Ру, цъкам, цъкам - не ми отбелязва лайковете... Не знаех, че има лимит за това.

Един преял, друг препил 🤢🥵
на гости на баба и двамата

# 58
И аз не съм знаела, че има лимит. Интересно с ква цел туй нЯщУ.

# 59
Благодаря за новата темичка, Сиви! Heart
Снимките на mtz ми напълниха душата в старата тема, та реших да се разпиша в новата. Искрено пожелавам щастливо пътуване на малкото съкровище и да го очаква весел, дълъг и безгрижен живот с новите стопани!
Ето една насилствено мачкана Кира

И малко час по литературно четене:

Общи условия

Активация на акаунт