Любители на кучета - 147

• 22 005
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
galenaa, липсваше в темите с тези прекрасници и твоите увлекателни разкази.
При нас като сме двамата с ММ на разходка и Макс е на повод го дърпа напред. Викам му гледай и вземам повода, съответно казвам на Макс виж кой те води , и коренна разлика почва да върви до мен без да се дърпа. Не разбират а!

# 31
  • Sofia
Сиви, благодаря за темата и за заспал Чокчо на първа страница. Все повече се омързелява зимно време… и той е надебелял, трябва 3 кила да свали, нямал бил талия, вика докторката. “Ма каква талия, какви пет лева! Чичак с достойнство, няма какво да се прави на манекен” това си го мисли той, а пък аз му сипвам по-малко гранули 😂 и го лъжа, че зелето е неузряла луканка..

# 32
  • Варна

Плащам данък, мерси за темата. И без да връщам назад, ще кажа само, че е добре някои потребители да се смирят малко. Направо виждам как мигат на парцали и свиват устнички в тон с високомерието, което излъчват постовете им.
Оф, тая пръдла сладка ми е толкова на сърце ❤️

Ди, свиркай задължително, обикновено се забелязваме от далеч, то като катун сме малко. 🤣🤣

# 33
  • Бургас
Ева беше на 12+ седмици когато я взехме. Тъй като взехме куче извън ЕС си трябваше ваксина за бяс /то и при преминаване на граници в ЕС пак трябва/ и тинтири минтири. Ваксина за бяс не и беше сложена, но пък имах добре подпечатан паспорт и си поех риска да мина сухопътна граница. Абсолютно никой не се поинтересува това куче в колата има ли документи или няма. Хванахме прибиране от Сърбия на куп с гатрбайтерите. На границата на никой не му се занимаваше с нас.
Но това е точно една граница. На самолет няма да качат куче без документи и остава само прибиране с кола. Всички ваксини си ги наваксахме тук и е готова вече и до Марс да лети.

Ева е люляна от бебе от развъдчиците, за да няма проблем с кола и действително няма.

Това ми е пресня опит за пътуване с куче. То на връщане от Сърбия ни се случиха 101 глупости и си откарахме 13 часа, без почика с току що взето бебе. Добре, че не драйфаше и си проспа пътя. Даже гуми лепихме посред нощ, че спукахме на магистралата, а тя през цялото време безцеремонно си хъркаше в ръцете ми.

Пипин отказва да яде много неща. Избира си едно, яде седмица и престава. Няма данни за инфекция в устата, няма данни да е болен. От месец, два става все по - капризен към храна.
Минавам към готвене и пак не яде и си подбира. Дайте идея с какво да го прилъжа да си хапва момчето.

# 34
  • Bарна, морето, сините вълни
Мили сладки муцки❤️❤️❤️

Моето данъче

# 35
Добър ден  и от нас с Божи!😊😇

# 36
Данък и от нас...погледа й е такъв защото много ама много съм й ядосана и е наказана, няма да има лакомства една седмица. Снощи имахме гости и докато аз приспивах бебето а моя мъж излязъл с гостите да пушат цигара на терасата, нашата се възползвала от момента и се качила и облизала чиниите с пържолите на гостите. И това не е всичко, след като й се скарахме, как е отишла в мокрото и издърпала от коша мои гащи и най-самодоволно ги разкара в хола пред гостите. Голям срам брахме...извинявам се за дългия пост, оплаках се.

# 37
  • тук-там
Изобретателна е. И умна Simple Smile
При нас все още сняг:

# 38
Да се запишем и ние с изумление...Коментирате тука, че някой си бил се позакръглил( ми то от студеното и от по- пухкавите кожухчета така Ви се види)?!?  А и Вие, щото сте много ` убави и грам не сте качили?!? Айде, молА Ви се...
- и за да няма злостни коментари, пускаме снимка на Гинчето само там, дето не личат трайните натрупвания( доктора ни рече че бива малко да поотслабнем, ама то и той виждал зор да гладува, та...Relaxed)

# 39
Оле, с глас и сълзи се смея на сцената с пържолите и развятите гащи Joy
Това куче ли е, все ще намери как да те изненада.
Ние сме що-годе елегантни... това е защото храня често и по малко.  Обаче тя всячески опитва да си дояде навън. Simple Smile
Задницата е виснала, болят я ставите когато стане студено.

# 40
  • София
И аз се посмях с пържолите и гащите. Smiley
Едно коледно джудже, което не искаше много да позира:

# 41
Благодарим за новата тема. Страхотна корица както винаги.
Да ви покажа колко се е променило момчето ми.
Това е края на миналата зима - размер S

И сега  - размер L

Заприлича вече на голям красив принц Green Heart

Скрит текст:
Имах нещо за затихналите в момента спорове да казвам, ама реших да си го спестя за сега, пък дано си остане добрият тон.

# 42
  • София
И ние сме в отбора на трябвашите да отслабнат. И Нори и аз, ама много трудно бе….

Данък:

# 43
  • sf
Ами той и Нейо малко се е окръглил, ама все пак зима идва. 😆
Разсмя ме гащено-пържолената история 😆
Наумила съм си да взема коледен елф, с детето залагаме колко ще оживее 😁

# 44
  • Sofia
Нищо не оживява при нас, ако е на по-малко от 1,50м качено!
Ей ви как любовно гледа един елф:

Общи условия

Активация на акаунт