Любители на кучета - 147

• 22 572
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро.
Пред нас е някаква лудница. Правят канализация и е кал до уши след хубавият дъжд. Гумените ботуши се оказаха важна и безценна придобивка.  На Бергичка и е супер забавно, защото има хора, различни шумове, миризми, машини всякакви. Седи пред оградата и цял ден наблюдава кво става. Оказа се, че всяка сутрин един от работниците я гощавал с баничка Joy и и вика: Шаро Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 11:02 от Реа

# 271
  • под тепетата
Ох, колко ми е познато! След една командировка на летище Лесново, Озю се завърна окръглен кат шоколадова тулумбичка. Колегите го гощавали с банички за закуска Stuck Out Tongue Winking Eye

# 272
Поне не са му казвали Озилинга Joy

# 273
  • под тепетата
НикъФ шанс Joy

# 274
  • Варна
Моите и те ходят така да просят, хората седнали по пейките и си хапват спокойно, а тея нахалитети ги гледат в очите тъжно-тъжно 🤣
А от два дни Бориса се опитва да ме ближе, защото имитира Бизу, който "къпе" Каду и Лили постоянно. 🤣🤣

# 275
Joy Joy

Пък аз си действам по плана да убедя ММ, че ни трябва и Далматинец Blush Joy

# 276
  • Варна
Идва Коледа, мъжа ти има време да се реабилитира. 😃

# 277
Много ме кефи как кучетата ви си играят с плюшени играчки. Моята чума ги унищожава за отрицателно време.

# 278
Мейпъл също си играе - докато не извади пълнежа, не се кротва. Това и е играта Grinning

# 279
  • Варна
Много ме кефи как кучетата ви си играят с плюшени играчки. Моята чума ги унищожава за отрицателно време.
Това ми хареса!!! Нямам идея дали има Била в Бургас, но единствената играчка от плат, която е оцеляла в "ръцете" на Рая вече две години е оттам - една червена възглавничка/цилиндър, малко като от найлонов брезент е направена. "Инат циганин" е това изделие. Дъвчене, смукане, разпъване - не се поддава. Само една дупчица е направила и вчера гледах, че се опитва да измъкне пълнежа, но без успех. Аз вече и не смея да давам разни текстилни, след опита, който bilqna 69 сподели.

ПП Намерих я на снимка. Рая се опитва да стигне до "ядрото на земята", а Буря наблюдава процеса и пази играчката. Имат две такива, но Буренцето не се вдъхновява. Тя е "овощарка" - постоянно мъкне ябълки в устата си.

# 280
Значи днеска бях много сърдита на Кастиел. Ходихме сутринта да си взема пратката от изибокс-а до нас. Срещнахме 4 кученца по пътя, излишно е да казвам, че от тях само моето беше мърляво, мокро и кално, но... На връщане реши да седне в мокри листа, те залепнаха по него, а за да осъществи това си желание ме дръпна и настъпих л@йно, което съдейки по размера не беше кучешко даже.
Та това е физиономията "моля те, вземи ме да се гушкаме, аз съм най-послушното момче", след като се прибрахме, мих него и маратонката си, а след това и банята, и това още преди да съм пила кафе.

# 281
  • Dublin
ох, ще му изям муцунката..много е сладък.

# 282
  • Бургас
Затова излизам с кафето.
Поне да ми почне денят като хората Simple Smile
Че е мръсна, мокра и лайнояда вече съм се примирила.

# 283
  • Sofia

Същата работа, само дето не знам как е мъжкото на "чума" Smile

# 284
Аа, пиенето на кафе ми е задължително вкъщи, на спокойствие с нещо сладичко и докато си играя играта за събуждане. Не обичам да ям и да пия в движение.

Общи условия

Активация на акаунт