Любители на кучета - 147

• 22 571
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • sf
Аз първо разхождам, често и направо по пижама 😆 кафето после. Със сина ми така се навихме за бебето, че нямаме търпение. Дано не се откаже. Ама ако ревнат децата и заобещават, че ще я гледат, може и да клекне. Ако все пак стане, искаме да й сменим името. Дали е кофти?

# 286
  • Враца

JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy Хареса ми!

Ееееех, Кас!
Знаеш ли, че имаш страшни очи! Heart

# 287
donsita, ние Мейпъл я взхеме на 6м и ние си я кръстихме така,преди това е имала друго име(нз дали има значение,че е била в развъдник,ама все са и казвали по друг начин). За два дни свикна с името, викаме я постоянно с новото име и давахме награди.

# 288
За толкова малко кученце не мисля, че ще има проблем смяната на името.
Пожелайте ми късмет, след малко започвам да украсявам елхата. Да видим колко пъти ще припадне Smile

# 289
  • под тепетата
Ози е бил Нео преди да дойде вкъщи. Не му се отрази на психиката,нито на апетита Joy

# 290
Готови сме с елхата, но за сега само Кас прояви интерес, който секна като реших да го тормозя за снимки.

Надявам се по-нататък да направя по-хубави снимки.

# 291
Донси, не вярвам да има проблем. Бергичка беше с друго име. Дори не съм се замислила дали ще е проблем. Joy
Дано да се откажат и ти да я вземеш момата, защото едни познати така, уж ще го дават йоркито, даже го дадоха и после искаха да им го върнат. Много тъпо.

# 292
  • Sofiа
Моите бебета терминатори са дворни и нямам снимка на тях с елхата.
Ще ви покажа “дядо” им, който почина тази година и най-пазената елха в София.

Дядото ни беше най-умното, възпитано и мило същество. Надявам се двамата младежи да успеем да ги възпитаме поне наполовина колкото него.

# 293
  • Варна
Скрит текст:
....единствената играчка от плат, която е оцеляла в "ръцете" на Рая вече две години е оттам - една червена възглавничка/цилиндър, малко като от найлонов брезент е направена. "Инат циганин" е това изделие. Дъвчене, смукане, разпъване - не се поддава. Само една дупчица е направила и вчера гледах, че се опитва да измъкне пълнежа, но без успех. Аз вече и не смея да давам разни текстилни, след опита, който bilqna 69 сподели.

....

Това от снимката ми прилича не на обикновена играчка, а на "хапалка" - едни здрави неща, които се използват за специализирано обучение на работни кучета.

Относно смяната на името - и при нас нямаше никакъв проблем на възраст почти 5 месеца. Мого бързо си научи новото име, по-бързо отколколкото си мислех даже.

Чудни коледни снимки Heart Eyes

# 294
  • София
Имам чувството, че у нас живее най-най-най-измореното куче... мъка

За разлика от пуделчето Ари, който е неуморим в офиса:

Да живеят наградките, че иначе не мож го снимам 😂. Такава хала е 😂

# 295
Ха съм легнала и веднага ме налазва. Вечно трябва да е навряна в мен. Като някакво огромно черно бебе е. Grinning

# 296
Да кажа за малко бели около Лъки. Нали разбирате, той не е виновен. Просто белите се случват някак ненадейно около децата.

Няколко дни на камерата няма много записи, защото няма движение. Наш Лъки нещо свикна да спи на портмантото и да слухти там кога кой ще се прибере. Естествено вечер енергията е събрана като в раздрусано кенче с газирана напитка.
Всичко нередно се носи в леговището, най-вече ако успее да открадне мръсен чорап. От време на време леговището се разнася из кухнята и като слънчев часовник показва къде точно се огряват плочките в момента. Вечер наперва уши като немска овчарка и търчи като антилопа вкъщи. Ако се намира скачаща тенис топка в този момент, не е ясно коя точно част от тялото е напред в опит да я догони. Общо взето лапи, глава и дупе са в някаква вихрушка като на Тасманийския дявол.
Снощи господинът вкъщи вечерял. Лъки спял. Да де, ама господинът имал неблагоразумието да отиде до тоалетна. Върнал се. Лъки спял. Незнайно как млечната салата останала по голи краставици, а някой намазал Лъки в кисело мляко чак до веждите. Сигурно всичко е било насън.

И ако не знаете как една жена се приготвя за банкет, ще кажа. Миналата седмица бях уж готова, ама само по гащи, докато не ми звъннаха, че ме взимат. Наложи ми се в последния момент да се обличам в тоалетната като най-безопасно от куче място и най-близо до входната врата. На прибежки излязох и в асансьора се разгледах дали имам чорапогащник и рокля. С други думи продължава обучението "Не скачай по нас".

# 297
-  Како Гери ,ела да те среша и да ти направя прическа, че мама все се оплаква, че много косми пускаш.
- Абе бебе, това не е моя гребен, моя е розов.

П.П. разбрах защо на Гери й падат много косми, от хапчето за обезпаразитяване е. При вас имат ли такова действие ?

# 298
  • sf
Уговорихме се утре да я вземем, стискайте палци. И най-вече да се разберат с Нейо. Малко ми е притеснено, че цялата седмица ще са сами до 14ч, ама не ми се чакаше до петък, а и човека май бърза да се отърве. Може би ще ги държа разделени, или пък ще им е по-добре заедно, не знам. Не можем да се споразумеем за името със сина ми 😆

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 17:32 от donsita

# 299
  • Варна
Донси, отиди да я вземеш с Нейо.

Общи условия

Активация на акаунт