Любители на кучета - 147

• 22 565
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
  • sf
Той не обича да се вози в кола, а ние ще се срещнем някъде по магистралата, няма да ходя у тях.

# 301
  • под тепетата
Donsita, нали няма да идеш сама? В смисъл иди с още някой, притесни ме тая среща насред магистралата.

# 302
  • sf
Споко, той ми е приятел човека, познаваме се от години, знам и децата му. София му е далече, за това предложих да разделим пътя .

# 303
  • В един копнеж!
Ходещото ми външно сърце почина преди два дни. Бях при него до последният му дъх.
Не мога да се събера, не мога да го приема, че се е случило.Плача почти целодневно. Постоянно превъртам лентата. Нямам покои.
Има ли някаква литература да това какво се случва с животинките след смъртта им?!
Около нас ли са?! Дух ли са? Искам са знам, че е добре.
Погребах го под една малка липа. Днес посадих пролетни луковици около мястото. Полудявам!
Искам си кучето обратно!

# 304
  • sf
Съболезнования! Аз вярвам, че са някъде около нас. Вземи си друго куче, то няма да замести твоето, но то със сигурност не би искало да си сама.

# 305
Съжалявам много за загубата! Поплачи си, потъгувай!
Какво се случва с животинките след смъртта? Каквото и с хората. Нищо. Стават на пръст и продължават да живеят в спомените и в сърцата на онези, които ги обичат.

# 306
Ще мине време и болката ще намалее. Не е лъжа онази приказка: времето лекува.

Донси, искам подробни разкази от утре, че много ми е интересно! Лелееее ще гледаш куче бебе Simple Smile Приличат ли си с Нейо?

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 20:47 от Реа

# 307
  • Mediterraneo
Ох, съжалявам, сърцето ми се скъсва всеки път, когато прочета за нечия загуба Sad

# 308
  • под тепетата
И на мен ми се случи, преживях го - плаках, ходих с херпеси от рев на работа... Някой тук ми каза, че след време ще си спомням с тъга, но и с усмивка за любовта, която сме споделяли с четирикракия си приятел. Вярно е. Е, сега сълзите ми напират като те чета, но хубавите моменти бяха много. Струва си! И съм благодарна, че сега споделяме живота си с други лапички.

# 309
  • тук-там
Съболезнования за гадната и мъчителна загуба! Думите са празни в такъв момент!
Донси, доведи бебето вкъщи и ги запознай с уважение към територията на Нейо. Не забравяй, че той трябва да я сподели с бебето. Не вярвам да има проблеми, тъй като новото ви попълнение е все още малко. Ще чакаме снимки.
Ето ви мъничкия Локи:

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 21:31 от mtz

# 310
  • София
Ох, да им нацелувам петнистите нослета.

Съжалявам за загубата. Дано ви крепи това, че душицата е била обгрижвана и обичана всеки ден.

# 311
  • София
Съжалявам за загубата. Насълзиха ми се очите...Cry

# 312
  • София
Съжалявам за загубата ви. Много е тежко, но след време ще се сещате с много любов и усмивки, дори за пакостите на кучето.
Ето и Арчибалд с бандана. Не я харесва засега, но няма избор. Съжалявам за кочината, но тъкмо извадих дрехите от сушилнята и той чака да се навре в тях.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 313
Честит да е Шошко и нека още много по пет и напет да радва човеците си , а те най-редвоно да го черпят щедро 🤗
donsita чакам днес включване с мъничето. Тъкмо Нейо ще си има другарче.
Еnchantress съжалявам за загубата! Много е тежко, изплачи си мъката и със сигурйост кучо е с теб в мислите, спомените и сърцето.

mtz мини копие на Нъки е този малък сладкиш 😍

Момичета, много сте да ви изреждам поименно, ама не спирайте да качвате снимки и да споделяте забавни истории. Много разтапящо и разпускащо е влизането в темата.

ПП: Галски не търсите ли човек за гушкане на тез кучаци в офиса 🤪 Завиждам ти за този офис, да знаЙш 🤗

# 314
  • София
Идвай Sivi, ще се радват! Макар че, Ари скача и хапе, и не е толкова френдли настроен. Но Чарли е готов за всеки добре дошъл. Гальовен е той.
Вярно, че като се звънне на вратата е 1 мин. какафония, но после е рай. ❤❤❤❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт