Любители на кучета - 147

• 22 607
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И ние ще кастрираме Арчи. Януари или февруари, не е сигурно още. ММ склони. Само се надявам всичко да бъде наред.

# 331
  • sf
Не изглежда стресирана,, в колата дивя. Вкъщи малко се ръмжат, ама очаквах даже да е по-зле. Сега ще пробвам да полегна. 😆Утре ще са сами дообяд и ще ги оставя в различни стаи.
Представям ви Миа.
Скрит текст:

Не успях да ги хвана един до друг.

# 332
Съболезнования за починалото кученце!
Много е тъжно, когато загубиш любимец.
Времето лекува както написа Реа.

А сега малко коледно настроение и от нас

Трудно ни се получиха снимките.

# 333
Добре дошла на Миа в темата! Донси, пожелавам ти спокойно куче и да си живеете в щастие и разбирателство всички!

# 334
  • sf
Забравила съм как е с ваксините, имала три каза мъжа, паспорта ще го търси. Ако не се лъжа сега чак на годинка трябва да има. 🤔 Във вторник записах час за вет.

# 335
  • София
Добре дошла на Миа! Много е сладка!
Арес сякаш е замръзнал. Simple Smile Като статуя. Сладур!
Нашата елха е малка и е на високо. Но и Арчи отдавна не я отразява.

# 336
Прекрасна Миа!
Да е здравичка и бързо да се ориентира в йерархията на дома Hug
Добре дошла на Миа! Много е сладка!
Арес сякаш е замръзнал. Simple Smile Като статуя. Сладур!
Нашата елха е малка и е на високо. Но и Арчи отдавна не я отразява.
Арес чака бисквитката която батко му размахва, че иначе не стои точно до елхата.
Като цяло се шашка в къщи, защото се пързаля по паркета. Друго си е камъка и тревата в двора Joy там му харесва. В къщи влиза от любопитство и бърза да излезе вън.

# 337
Добре дошла на Миа! Дано с Нейо да си станат дружки бързо, бързо и много да те радват ☺️❤️

# 338
Добре дошла, Миа! Много сладичка изглежда. Искаме още снимки.
Сега ме накара и аз да се замисля за ваксините. Кас вече направи годинка, трябва да проверя когато ходим отново при нашия вет, но ако всичко е наред, мисля чак следпразнично да е, когато трябва да заведа Мегчето.
Аз бих завела Миа така контролно да я види вашия вет и за едно обзпаразитяване минимум, за да съм спокойна.

# 339
  • sf
Във вторник ще я водя. Утре ще ходя за двоен повод, дано имат в съседния зоомагазин, че е ужас с разходката. Довечера ще ги водя един по един или със синкото ако се прибере навреме.

# 340
  • под тепетата
Честита ти девойка, donsita! Изравнихте позициите вкъщи Wink Разбирателство и весели празници ви желая!

# 341
  • Бургас
Ех, че хубаво!
Чакаме още снимки Simple Smile

# 342
  • Варна
Добре дошла на Миа! Да е здрава и весела, спокойна и добра дружинка в игрите на Нейо! Само да не  е някаква запалена фенка на Реал, че.... Soccer Искаме снимка с бандана на любимия отбор. Много чаровно петнисто носле има. Донси, просто не си свикнала с две, затова ти е "ужас", иначе няма проблем. Аз вече съм се специализирала и като като трябва да събирам торбичка на едната, другата си знае и сяда, и чака. А ако вече не очаквам да съм "баба WC", усуквам малко двата повода и си ходят паралелно. Ще свикнеш, само трудното е да дебнеш постоянно кое къде души и да не налапа нещо в тарапаната, което не е добро почти винаги.
Честита пълна къща! Animal Dog2Animal Dog2

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 20:18 от galenaa

# 343
  • sf
Нейо малко ми е сърдит. Към един час седя до входната врата с най-тъжния поглед на света. Гониха се, биха се малко, тя ми се изака на леглото, изпика се на няколко места по пода , бях забравила какво е. 🥴 Сега се кротнаха. Утре трябва да ги разходя в 5ч.
Скрит текст:

# 344
  • Варна
Да, ама виж как още "добре дошла" и е с привилегии - тя е в скута ти, а той на земята. Прав е "човекът" да е сърдит Wink

Общи условия

Активация на акаунт