Любители на кучета - 147

• 22 562
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Гери грам не се впечатли от гърмежите а те са доста силни около нас. Луда стана като видя масата със салатки, мезета и пържоли и не миряса докато не си хапна от всичко по малко. Утре сигурно пак ще я боли корем и пак ще пие Фамотидин. Ама този път хич няма да я гледам, който й е давал да яде, той ще я гледа, че според него не всеки ден било Нова година ,да си хапнело кученцето.

# 616
  • София
ЧНГ и за много години и от нас с Джина! santa2 
Някои посрещнаха новата година зверски преяли... Smile

# 617
  • София
За много години, мили дами! Бъдете здрави и щастливи! Нека Новата година бъде здрава, мирна и успешна!
Както винаги Арчи беше железен при гърмежите. Залая малко и това беше. После си заспа най-спокойно.

# 618
  • под тепетата
Честита да е 2025! По- добра, по- здрава и по- спокойна да е за всички ни!
Върху мен се метнаха 30-тина кила по време на зарята и добре, че беше чак в града! Ако можеше, щеше да ми се качи на главата!

# 619
За много години, момичета и момче! Нека е пълна с хубави емоции новата година в компанията на прекрасни хора! Бъдете здрави! 🤗

# 620
Тайра си спа през цялото време, и хич не ѝ пукаше 🤣 Но пък малката се събуди миналата година и посрещна новата с нас , че после до 2 ч не мога да я приспя 😮‍💨 Честита да ни е  новата година.Бъдете здрави и благословени! Нека новата е по-добра от старата.Обичайте се и бъдете обичани. 🥂🍀❤️

# 621
✨️За много години,приятелчета! Първи януари- Лори е така.

# 622
За много години! Макс излезе с нас на двора и почна да лае по ракетите. Викам на ММ,  той може и да лае😅😂. Като влезнахме вътре легна и заспа, изобщо не му пукаше. От парчето с баница му се падна Любов 😂

# 623
  • На ръба..
За Много Години дружинка! Нека бъде една прекрасна година за всички нас и нашите близки!

Бари се държа мъжки, докато се разхождахме и не спряха да гърмят около нас, но на зарята вече  започна голямото лаене. Легна, но на всеки гърмеж скачаше и почваше наново… накрая му оставих ширма включен и заспахме всички 😄

Вече е така…

# 624
Както и очаквах Кас нямаше проблеми със зарята, но Мегчето се скри под леглото като започнаха гърмежите и доста време си поседя там. Баница още не сме яли, но предстои.
Да ни е честита новата година! Да ни донесе спокойствие, повече свободно време за любимите пухчовци и здраве - за нас и за тях.
На мен се опитва нещо да ми потече носа, но се надявам да го спра в зародиш. Сега отиваме с Кас да видим моренцето (ако майка му не замръзне по пътя де).

# 625
Честита Нова година! Пожелавам на всички здраве и прекрасни моменти с двукраки и с четирикраки наоколо! 🍀
Лъки беше много любопитен около гостите. Хванахме му цаката да посрещаме гостите долу с Лъки под мишница. На масата не досажда, но просто трябва да е около нас. После не знам защо реши с нас да излезе и на терасата. Зарята и бомбите не ги усещаше, докато не се гръмна от съседна къща. Оттам - бетом в банята. Трепереше половин час сигурно. Синът ми каза, че Лъки се е изакал. Ами не, Лъки буквално се беше наакал, милият ❤️ Откакто ходим на разходки, само един път си е вършил работата в банята. Изчистих му, застлах му в банята и там спа, след като всички легнахме.
Днес е във форма. Любопитен и лигав, както винаги 😉

# 626
За много години!Пожелавам си здраве и да няма животни без дом в света!

# 627
  • Dublin
Честита Нова Година, много здраве и късмет на всички кучовци и техните човеци.

Ние посрещнахме новата година с домашно парти, в дома на приятели-кучкари, с които се разхождаме почти всекидневно в парка, хора и кучета бяха поканени. Беше пълна лудница и супер весело.Кучетата се разбиха да играят, естествено никой не спа докато не се прибрахме и Попи още си доспива. Бяхме на разходка вече в един  по-далечен парк, изкъпана е и си легна. Днес, от нея, толкова Simple Smile

По Коледа бяхме в Западна Ирландия, при семейството на мъжа ми. "Братовчеда" на Попи –малтийска болонка,  беше там по същото време, та падна голяма игра 5 дни с него.

# 628
  • Mediterraneo
За много години, хора и кучета! Много здраве!

Поздрави от една рожденичка днес. Снощи се скри под юргана, уплашена от гърмежите, въпреки че в нашия квартал не беше кой знае какво. Тя и от гръмотевици така се крие.

Днес всички сме ей така, не сме ставали от леглата.
Скрит текст:

# 629
Жива и здрава да е рожденичката! Още дълги години години да се гушкате под юргана!

Общи условия

Активация на акаунт