Любители на кучета - 147

• 22 559
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Ох, тази рожденичка като я гледам ми се приисква и на мен да се гушна с нея под юргана Green Heart
Ние направихме дългата разходка до морето, ама то явно не бяхме само ние с такава идея - много народ имаше, все едно е лято. Поигра, потича, хапна малко пясък, задави се с него, кашля, плю. И във водата искаше да влиза, ама не му дадох, че беше облечен. Тествахме кастрацията, непонятно за мен, но имаше разгонено кученце пуснато свободно. Поиграха си, но не напираше да й се качва, така че съм спокойна. За сметка на това срещнахме друго кавалерче, което се опита да го язди, че беше и доста по-едро от него. Не можах да направя кой знае какви снимки, че той не ще да позира, а и все идва някой да му се радва, но ето една:

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 21:14 от DreamingOfSummer

# 631
  • София
ЧНГ на кученца и хората им.
Моята кукла много се плаши. Днес не иска да излиза даже. Сякаш последният й спокоен сън беше по Коледа.

# 632
  • Пловдив
Качването не е сексуална изява,а е с цел показване на доминация ,И женските "яздят" .
След кастрацията поне 5-6 ,есеца ще си му бушуяат хормоните . Ама то така или иначе е спокоен Кастиел .

# 633
  • Варна
Аз разбрах, че друго кавалерче е качило Кас. Доминация, естествено. Пък за пуснатата свободна разгонена женска на плаж, пълен с кучета - нямам думи...

Слънчеви да са ви всички дни от новата година, както беше днес. Nature Sun With Face  Честита рожденичка! Жива и здрава, да получава много и най-заслужени лакомства.

Аз съм спокойна, Изи изобщо не се трогна от гърмежите и зарята. Blush

# 634
За много години и от нас с рожденика

Кардю - навършени 18 години.

# 635
Да, другото кавалерче му се метна отгоре, той иска само да си играе. Бута с лапичка, но не се качва. Откакто е кастриран и на Мег не съм го виждала да се качва, иначе ми е ясно, че още му се наместват хормоните.
Честит да е Кардю! Пожелавам му да си поживее още и да са му изпълнени дните с гушкане и лакомства и никаква болка.

# 636
Здраве и щастливи дни със семейството за красавеца Кардю HeartHeartHeart

# 637
  • София
Heart Честити - Новата 2025! И всички рожденици!
Здрави да сте и кучовци, и двукраки!
Другото си го наричайте според нуждите - да ви се сбъдне!
Кардюша - ще е "нагло" да ти пожелая още толкова, но това е! 😘🥰❤

# 638
  • Варна
Честито и на Кардю Yellow Heart Имаше една смешна снимка с куче, което все едно казва "Вече съм на 18 и още живея с нашите." Joy Още много светли дни да има това бяло мече!

# 639
  • София
Честити да са Кардю и Рейна! Пожелавам им да са здрави, спокойни и гушкани! И много лакомства, разбира се. Simple Smile

# 640
  • sf
Да са живи и здрави Рейна и Кардю! ❤️

# 641
  • под тепетата
Честити рожденици! Здраве и лакомства им пожелавам.

# 642
Честит рожден ден на Кардю! Още кИфтета да изяде по случай рождения ден!

# 643
Кардю е приютски куч и не знаем с точност дата на рожден ден. Там са го записали на 1 януари. Рейна и тя ли е приютска? Другарче по съдба - от приют до глезен любимец?

# 644
  • Mediterraneo
Тъкмо, Кардю, другари по съдба, вече знам, че са и астрални близнаци Simple Smile Рейна навърши 11 по паспорт. Имали са късмет скъпите ни приютски душици!

Общи условия

Активация на акаунт