Любители на кучета - 147

• 22 524
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • На ръба..
Като стана въпрос за храна, да питам и аз.. от скоро включвам и консерви от време на време, обаче не мога да преценя какво к-во да му давам. Гранули яде - 120-130гр + 30-40гр лакомствата на ден, тежи 10кг каро движението е доста голямо, говорим за 5 часа разходки + бягаме и гонене на топка. Консерва 400гр разделям на 2 за ден, обаче ми се струва, че е много.. та моля за съвет.

И за да не е спам.. учим се на самообладание на пейка в парка

# 706
DiDora ако изходния материал е стегнат и оформен значи му е добре като количество. Аз през годините така съм следяла дали не му идва много храната на магарето. Като видя, че се размеква и обезформя намалявам с малко дажбата на гранула/консерва/манджа.

# 707
  • София
ptodorova82, колко му давахте преди кастрацията?
Имаме минишпиц, тежеше 4,1кг -4,2кг, но по едно време се отпусна, наградки повечко и стана 4,8кг. Ядеше по 60гр гранули на ден. И по една наградка през деня.
Наложихме диета - вместо по 30гр на ядене слагахме 25гр. И никакви наградки през деня.
За няма и месец (реално две седмици) влезе във форма.
Сега му даваме по 26гр на ядене + наградка през деня.
Та, ограничете храната и ако може и движение ще е най-ефикасно. Нашия Чарли (повечето го знаят) си е мързел.

# 708
В момента яде по 30 гр на ядене, няма награди или храна от масата... Но колко е гладен горкия... Отворил едни очи и само се моли за храна. Да ти скъса сърцето. Може би ще трябва да намаля на 25грама на хранене. И моето диване е Чарли и зимата не желае да излиза по студеното. Все тегли да се прибира и да е завист.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 07:16 от ptodorova82

# 709
mtz мале разкошен този Локи. Аз май съм изпуснала, търсеше на Нъки/ако не се лъжа/ приятелка и това е поколението ли?
ptodorova82 много е гадно така да те гледат и все да са гладни,но е за тяхно добро. Съни винаги сме й давали само точно количество гранули, но миналото лято я оставих на нашите да я гледат за 5 дни и като си я взехме беше на топка и с диария. Баща ми ми казва държиш кучето гладно, милото все иска да му дам още. И освен дозата с гранули, като седнел на масата си й давал и на нея да му прави компания, та после една седмица не можем да оправим диарията.

# 710
  • Варна
Ох… Grinning Аз куче, което да не гледа гладно и жално около масата, не съм виждала. Тез мъже… все развалят дисциплината.

# 711
На всяка цена трябва да свали килограми. Лошото е, че си пада и мързеливец.. Когато го взех очаквах в 6 да ме буди за разходка, а едва в 10 се изтъркулва от леглото. По едно време мислех, че не е добре, но след преглед и изследвания се оказа, че всичко е наред. До 7 месеца едва му бутах нещо да хапнем. Изключително злояд,но сега... Лелеее🤣 Ето... Пак чака

# 712
Снощи бяхме на гости на приятелка. Не мога да не покажа Лиза която е невероятна сладурана! Толкова бях щастлива с нея! Уникална е! Цяла вечер беше в скута ми! Обещаха ми, че когато пътуват ще ми я дават да я гледам Heart

Скрит текст:

# 713
  • Бургас
Ох… Grinning Аз куче, което да не гледа гладно и жално около масата, не съм виждала. Тез мъже… все развалят дисциплината.

И бабите!
DiDora, изчислението е 30-50 грама храна на живо тегло на ден.
10 кг = 300-500 грама.
Добре му е консервата.

# 714
  • София
Страхотна Лиза! Heart Eyes Като плюшена играчка е. Simple Smile

# 715
  • под тепетата
Лиза е като карамелен пухкав бонбон!
Ози претърпя годишната си баня. Сифонят се запуши Confounded

# 716
Дайте снимки, моля. Обожавам малиноа.

Тази е от преди 2 дена. Имам и клип как лае на една саксия след като е бутна и расипа пръста.
Сладур!🤗

# 717
  • ПЛОВДИВ
Дайте снимки, моля. Обожавам малиноа.

Тази е от преди 2 дена. Имам и клип как лае на една саксия след като е бутна и расипа пръста.
Сладур!🤗
Благодаря за комплимента. Да сладур си е и също ревнува когато говоря по телефона. Зарязва топката и ме гледа в устата.

# 718
Аз ви завиждам за това уникално същество. Малиноа е моята неосъществена мечта. Но вече сме за  по-дребно куче.

# 719
  • тук-там
Страхотна Лиза! Какъв сладък плюш Simple Smile
Собственичката на женската не успява да продаде всички кученца, а те са прекрасни и тя вложи много любов, усилия и пари в кучилото. От Фб и махат постовете. Явно някой я докладва. Дайте идея как да подходи. Много жалко, ако не успее да пласира това невероятно красиво кучило, с чисти генетични изследвания и родословие!

Общи условия

Активация на акаунт