Любители на кучета - 147

• 22 527
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Ама този Локи все по-сладък става Green Heart

# 691
  • Варна
А ще има ли придружител? Колко килограма е? Разкажете повече, за да научим и ние нещо ново.

# 692
  • тук-там
Новите му собственици отиват да го вземат. С 2 полета. Кг не знам, но около 5.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 18:16 от mtz

# 693
  • Варна
Супер, значи се вписва в обичайните изисквания на авиокомпаниите за тегло, единствено са взели разрешително от италианската и българската агенции по храните, кучето да пътува на по-ранна възраст, без завършен имунизационен курс?

# 694
  • тук-там
И писмено потвърждение от авиокомпаниите.

# 695
  • ПЛОВДИВ
Привет момичета, честита нова година от мен и Рекс (малиноа). Моя опит с тази порода е, че настина са много умни и пълни с енергия. Нашия вече стана 9 месеца и едно голямо магаре. Ако ще се гледа в апартамент не е за предпочитане, тъй като сестрата на нашия Рекс го гледат в апартамент и доста бели прави. Нашия е на двора и е много щастлив, търчи на воля и се мята се на всеки.

# 696
Дайте снимки, моля. Обожавам малиноа.

# 697
  • ПЛОВДИВ
Дайте снимки, моля. Обожавам малиноа.

Тази е от преди 2 дена. Имам и клип как лае на една саксия след като е бутна и расипа пръста.

# 698
  • София
Най-обичам да лежа до тате. Simple Smile

# 699
Здравейте. Чета редовно, но не съм се включвала. Кастрирах кученцето си, померан преди 2 месеца и сега се борим с качени килограми. Взех Essential contour  за кастрирани кучета. Но ще се радвам да ми дадете съвети как да свалим тегло и марка храна. Благодаря Ви

# 700
Лелее, какъв сладкиш е Локи 😍
Добре дошли и на новите красиви муцуни в темата. На службата имаме служебна малиноа, която на възраст е почти колкото Макс (почти 10), но все още е ужасно щура и кипи от енергия. Иначе изключително умно и грациозно куче, което изисква много тренировки и ангажираност за да се чувства добре.
ptodorova според мен всяка храна можеш да му даваш на кастрирания пух, просто намали дневната дажба и увеличи движението на кучето. Давала съм няколко марки храни за кастрирани и наднормени кучета, но ефект без намаляване на дажбата и увелипение на движението не видях.

# 701
  • тук-там
Белгийската овчарка, както и австралийската,  е служебно куче. Има нужда да служи, да “работи”, да изпълнява команди. Т.е. собственикът трябва да отделя доста време, за да ангажира кучето си. Освен това са много активни кучета. И искат дълги разходки. В къща или апартамент, все тая. Дворът не е достатъчен за тренировки.

# 702
В момента не излизаме много.. Тежи 4.100,което му е много. Кастрирах го преди 2 месеца и качи 500гр.Колко трябва да му давам според вас? Това са инструкциите на пакета

# 703
Започни с дажбата за кг, които трябва да стане. Ако за месец време няма промяна намали с 10% дажбата.

# 704
Другото важно нещо, за да има ефект е да няма ядене на награди или друга храна между храненията. Само гранули и само колкото е дажбата. С движение и контрол на храната би трябвало да успеете,

Общи условия

Активация на акаунт