Любители на кучета - 147

• 22 550
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Като не толкова дребна порода предлагам болонка или кокер. Преди време имах болонка, често го подстригвахме като малки имат много сладки пухкави дупета. 😂

# 676
На patenceto_ детето иска померан, а не просто бяло куче. Така разбрах аз.

# 677
Ване, това пък не сме проучвали. Ма то имаме време. Кардю няма намерение да мре Hands Plus1  Ще го мислим.
Малиноа са много активни, да. Но пък са толкова умнииии  :Heart Eyes

# 678
  • под тепетата
И аз също мисля някога, ако взимаме, да е по- дребно. Остаряваме, вкъщи има стълби.

# 679
  • Варна
Щом вече е решено да е померан или малък шпиц, добре. Вторите са една идея по-лесни за отглеждане, дресура и поддържане. Само имайте предвид, че ресането на такава козина категорично не е работа за 6 годишно дете, дори и за 16 годишно не е. Ще трябва изцяло вие да поемете тази грижа и то да се научите да го правите както трябва, ако искате да имате пухкава топчица като тези от снимките в нета, а не сплъстена на кора шишарка. Пудел да е, да се сплъсти, ще ви го обръснат и няма драма. Козината му ще порасне. Обаче породата, която сте си избрали, не бива да се подстригва късо поради опасност от алопеция и да не ви разправям какво мъчение за кучето е ако се сплъсти.

Иначе развъдникът е регистриран, проверих го. Не знам обаче нищо за него, не се интересувам от тази порода в детайли.

https://www.facebook.com/groups/386305352474675 Влезте в тази група и попитайте за препоръки. Тук са повечето български (и истински) развъдчици.

# 680
Ох, и аз съм влюбена във френчитата, но да, болнави са и склонни към алергии. Ама то това и за кавалерите може да се каже, така че...

# 681
  • Варна
Кавалерчетата поне не пръцкат през 2 минути. Grinning

# 682
И това е вярно. Френчитата са пръдльовци, ама пък много сладки пръдльовци.

# 683
  • Враца
Миризмата от тяхното пръцкане е ОТРОВНА!

# 684
Ха, значи Зара е френчи под прикритие! Simple Smile
Голяма пръдла е и смърди ужасно. Така е... който яде боклуци и лайна навън като невидял.

# 685
Минута е много!

# 686
  • тук-там
Вчера гушках едно бебе маламут. Страхотно същество. Ето го тук с дъщеря ми:

Бяхме заедно на изискан ресторант. Но 5-месечното същество е научено да изпълнява команди, да следи водача и беше безкрайно послушен.
Ето ги и моите снежковци:

Локи е готов за взимане. Другата седмица, живот и здраве.

# 687
  • Варна
Олее, сигурно нямате търпение да си го гушнете. Как организирахте транспорта?

# 688
  • тук-там
С декларация от собственичката, разрешение на Агенцията по храните и потвърждение от авиолиниите (италианската и българската). Ще се вози бизнес класа, за да го глезят стюардесите Wink Аз се надявах тук някой да има опит, иначе бях сигурна, че няма начин да няма начин Wink

# 689
  • София
Прекрасен Локи! Ще очакваме с нетърпение снимки на наша земя.

Общи условия

Активация на акаунт