Любители на кучета - 147

• 22 039
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Коледна фотосесия.

# 76
  • На ръба..
Колко хубави Коледни фотосесии.. едни премръзват, други се препичат под елхата 😆

Лъки коолко е сладък!

Зара е толкова респектираща на вид, а такава душичка. Дано само и много хубави новини ти донесе новата година!

Да играем ама вътре, че навън не е за кучета 😆

# 77
  • sf
Всички са големи сладурковци!
Ей и едно "бебе" 😆
Скрит текст:

# 78
  • София
Значи... няма такива сладури! Всичките ги обичам! Не спирайте със снимковия материал, моля!
И да не съм голословна, ето как се спи:

П.п. Извинете за кочинката!

# 79
  • ПЛОВДИВ
А така се пази материала за парапет.

# 80

И Сара пази стопаните си да не тръгнат на разходка без нея случайно.

# 81
  • Варна
А ето така се спи, когато те е страх от бурята и искаш да се "слееш" с прага: Буря по време на буря и гръмотевици, направо "пукове" отвсякъде трещят

ПРез това време Рая, която си е пълно "перде":

# 82
Чакайте да ви разкажа за кучешки неволи в нова къща 😉
Първите дни у дома след стационара на Лъки той се окопити и взе да щурее. Тепърва се опознавахме още. Един ден гледам бялата му козина по корема станала розова. Викам си това пък куче къде е лежало и се е търкаляло, че да се омаже в нежно розово. Врътвам го по гръб, той с кеф разперва лапи и чака чесане, а аз ровя ли ровя по корема, за да видя изцапаното. Пък то козинката му толкова бяла, че чак му прозира розовото коремче 🤣😂🤣😂❤️

Между другото ноктите му са шарени - един тъмен, един светъл... Баш прилича на стопанката си. Аз сигурно от 14 годишна с дюс лакирани нокти да съм била пет пъти досега. Даже един път един от шофьорите ни ме пита дали някой път мога да съм лакирана като нормалните хора 😂 Ами не може.

# 83
Бях забравила колко е позитивна и симпатична тази тема!
Много мили всичките деца! Heartpulse

Нашата голдънка никак не обича да се разхожда в мокро време. Ако вали дъжд, едва отива да се изпишка и обратно към къщи. Rolling Eyes Това е добре в известен смисъл, тъй като голдъните много обичат вода, кал, локви. Нашата дори не стъпва в локвите - като истинска принцеса.

Бела Revolving Hearts

# 84
Ах,че прекрасни снимки!И най-хубавото е,че се завърнаха стари и любими муцунки! Нещо и Лори е позакръглила гърбината...

# 85
  • София
Пък Арчи умира да спи на моето място.

# 86
  • София
Здравейте и от нас с Джина!
Разглеждам снимките на сънени кученца, уютно завити в одеалца на топло у дома и ... завиждам балагородно на стопаните им. На моята хубостница въобще не й прави впечатление, че вече е декември и е време да си стоим повече в къщи. Къде ти - за Джина всяко време е подходящо за беснеене навън! animal037 
Обикновено към обед я извеждам до съседната градинка между блоковете, но днес ми се наложи да изляза първо да магазина без нея. Е, можете да си представите какво чувах на стълбището иззад заключената ни врата - лай, ръмжене, квичане, и без преводач от кучешки е ясно, че ми обяснява най-подробно какво ще направи с мен, когато се върна.  Smile
Е, заведох я да потича след топката, получи наградка за добро поведение, после се прибрахме, михме кални лапи и сега, най-после, настъпи мир. Ще подремне, после ще стане да хапне и ... ще ми домъкне играчките си да си играем.
Та това е то - кучешки живот! tooth

# 87
Зайката, готова за чесане на коремчето

# 88
Искам с някой да спя и да ме гушкат.

# 89
Малее, Макс, какво огромно бебе си!

Общи условия

Активация на акаунт