💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 42/

• 40 957
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Дано, на мен Мелиса ми е много симпатична и ще "укроти" Керем 😉
Двамата са много  симпатична двойка.
А Арзу ми е много странна. Все не харесва, не одобрява... , но не може да и се отрече, че е много стилна жена
Здравейте, 🌞
от турската преса
"Семейство Сабанджъ се събра на традиционната семейна вечеря по случай новогодишна нощ. Влюбените от дуото Ханде Ерчел и Есра Билгич не присъстваха на вечерята, на която присъстваха Хакан и Фарук Сабанджъ. Арзу Сабънджъ не одобрява и връзката на Мелиса Сабънджъ с Керем Бюрсин, който имаше любовни отношение със сегашната приятелка на Хакан Сабънджъ"

Хубав ден на всички!
Тина, аз прочетох в социалните медии, че Мелиса Сабанджъ е запознала майка си с Керем и тя го е одобрила. Не претендирам за достоверност, но дано да е вярно. Дето са казали, "щом младите се обичат да се взимат".   

# 587
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 588
  • София
Привет в четвъртият ден от новата година, момичета.   
Днес е петък и нека денят ни да започне с глътка вкусно кафе. Но преди това си помислете нещо положително, защото......

Нека годината ни бъде светла, здрава и много късметлийска.   

# 589
Превод на краткото клипче на Керем с Evliya
https://x.com/live__for_music/status/1875184661229695341

Разкриване на разглезения? Да, нека го направим.

Прищявка ли е да откажеш кекс, предложен в автобуса?

Не, аз също мисля, че не.

Е, да, братко, просто не искам да ям кексчето.

Има ли шамфъстък, чиито черупки не се отварят?

Сега това е каприз.

Който не е виждал трудности, ще изхвърли такъв шамфъстък, но човек, който знае цената, няма.

Прищявка ли е да кажете „Не ми обръщате внимание“ и да играете на телефона си?

Да, това е, разбирате ли, някакво неуважение, липса на информираност.

Какво ще кажете да се разхождате из къщата след душ по халат за един час?

Никога не правя това, но не е прищявка.

Е, да, това изобщо не е каприз. Представете си, обличам се веднага за 5 минути.

И аз, братко.

Да кажа „не ме интересува“ и след това да променя решението си е прищявка и това е, което правя.

Но не смятам това за каприз.

Не, добре, да не завършвате ръбовете на пицата, ако не искате да ядете тестото, не е каприз, нали?

Да, точно така.

А да принуждаваш партньора си да коментира снимка, която насила си публикувал в Instagram, е каприз!

Моля, що за "коментар на сила" е това, на колко години сме все пак?

Каприз ли е първо да не пишеш и после да се обиждаш, че не ти пишат?

Да, изобщо не го правя.

Какво ще кажете да включите сериал и да заспите след 5 минути?

Ами да, тук става дума за емоции за човешката душа.

Такъв е нашият свят, така стоят нещата.

# 590
Нова/ стара снимка от Галата

# 591
Превод на бг.
Керем Бюрсин и Евлия Айкан отговарят на въпроси от социалните мрежи

Скрит текст:
Керем: Да го запазим ли за протокол? Тогава – не.
Евлия: Ами ако възникнат трудности? Нека опитаме отново.
Керем: Можеш ли да го запазиш естествено?
Евлия: Керем, ти го каза и преди, нали? Ще трябва да кажете „Да, братко“, например.
Керем: Добре, да забравим за това, да снимаме.
Евлия: Да, готови сме.
Керем: Здравейте, аз съм Евлия Айкан.
Евлия Здравейте, аз съм Керем Бюрсин.
Керем: Днес сме в студио Onedio и ще отговаряме на вашите въпроси.
Керем: Кажи ми на английски, Керем.
Евлия: говори английски Аз съм Керем Бюрсин.
Керем: Добре, каквото кажеш.
Керем: И така, приятели, ние сме в студио Onedio и сме готови да отговорим на вашите въпроси. Съжалявам, разбирам, че вероятно сте очаквали Мелиса Сезен или някой друг, но всички работят, а тук с мен е Евлия.
Евлия: Разбира се, за да не е обикновено интервю, трябваше комик. Благодаря ви моля.
Керем: Да, можем да започнем.
Евлия чете въпроса: Какво ви изненада най-много през 2024 г.? Имаше ли нещо, което ви накара да кажете: „Това определено не можеше да се случи на мен“?
Керем: На колко години беше?
Евлия: Аз? 32. На колко години си?
Керем: През 2024 г. ще бъдеш на 32. Сега съм на 36.
Евлия: През 2004 г.?
Керем: Беше преди 20 години брат.
Евлия: Не, около 2024 г.
Керем: Добре, извинявай. През 2004 г. бях... Е, какво се случи?
Евлия: През 2005 г. заминахте за университет в Америка.
Керем: През 2004 г.? Знаете ли какво се случи тогава?
Керем: През 2004 г. получих първата си главна роля в училищна пиеса. Тогава започна моята актьорска кариера. Това беше годината, в която реших, че искам да стана актьор.
Керем: Какво правехте през 2004 г.?
Евлия: Бях на 12. Какво направих... Не знам, нищо важно.
Керем: Къде живееше?
Евлия: Ван.
Керем: А през 2024 г.?
Евлия: През 2024 г. се сбъдна мечтата ми да бъда част от филм с Керем Бюрсин. Беше невероятно да бъда до човека от мечтите си.
Керем: Добре, следващия въпрос.
Керем чете въпроса: Какъв житейски съвет бихте могли да си дадете един на друг? (пуска металната камбана и псува на английски, по дяволите)
Евлия: Намерете учител по турски.
Керем: хахаха Добре, разбрах. Добър съвет.
Керем: Нищо няма да ти кажа.
Евлия: Много грубо, между другото.
Керем: Това не ти трябва!
Евлия: 10 хиляди процента съм съгласна.
Керем чете въпроса: Опитвали ли сте дубайски шоколад? Той изглежда надценен. какво мислиш
Евлия: О, не знам. Честно казано, беше преувеличено.
Евлия: Има ли такова нещо?
Керем: Не, изглежда, че само марката го нарича така. Има всякакви шоколади с кадаиф.
Евлия чете въпроса: Пращате ли снимки по време на флирт?
Керем: Какво имаш предвид "моментни снимки"? Не разбирам каква е тази снимка? Това голи или неголи снимки ли са? Тези снимки изчезват ли? – пита някой от публиката
Евлия: Не, това не са снимки. Това е просто нещо за приятел.
Керем: С кого флиртувам? Не, не съм го направил.
Евлия: Ти не си ли?
Евлия: Имате ли нова връзка? Може би затова?
Керем: Не, не го правя. Да, има такива снимки, но не е същото като да се снимаш за флирт.
Керем чете въпроса: Съжалявам, малко се обърках. Кой е най-добрият комплимент, който сте получавали за спорта?
Керем винаги спортува. аз те питам.
Керем: Най-добрият комплимент, който получих за спорта, беше от моя треньор. Днес дойде и той, тъкмо щях да питам, ходиш ли на фитнес?
Евлия: Сега не ходя, спрях да ходя след филма.
Керем: Играеш много.
Евлия: Да, имаше разделение, но след филма мисля да започна да тренирам с треньор.
Керем: Надявам се, да видим.
Евлия чете въпроса: Смятате ли, че актьорите преувеличават твърде много професията си? Актьорството наистина ли е толкова трудно?
Керем: Много добър въпрос. Разбрах го в смисъл, че питате дали не преувеличаваме работата си.
Евлия: Например една актриса, която много уважавам, каза: актьорската игра не е това, което пише в сценария, това е празното пространство около белия лист и когато запълниш това пространство, нещо се случва.
Евлия: Разбира се, че сценаристът си е свършил работата, но това, което добавяш там, е много важно.
Сега, от тази гледна точка и от гледна точка на условията на снимачната площадка, ние вършим тежката работа.
Опитвате се да създадете човек, който не съществува. Това е тежка работа, но ако някой мисли, че не е трудна, нямам нищо против.
Керем: Много добър отговор. Обикновено давам добри отговори, разбирам го.
Керем: Да, не е лесно. Никак не е лесно. Нищо в живота не трябва да се преувеличава.
Не мисля, че е добра идея да казваш: „Върша страхотна работа“. Но да, нашата работа не е лесна.
Керем чете въпроса: Ако прекараш един ден с фен, какво ще ти кажат в края на деня? Много ли си забавен или си съвсем обикновен човек?
Керем: Мисля, че ще бъде много скучно с нас.
Евлия: Не, не, фенката ще се изгуби в очите ти. Ами мъжете? Защо те обичат жените, а мъжете не те обичат? Мъже, красиви мъже. смеейки се
Евлия чете въпроса: Бившият може да не е следващият, но бившият може да е приятел, така ли е?
Керем: Да, възможно е.
Керем: Имаш ли такива бивши приятели?
Евлия: Не, сега имам връзка.
Керем: Значи още не си стигнал това ниво.
Евлия: Бил ли си приятел с бивш?
Керем: Да, да.
Евлия: Общувате ли сега?
Керем: Много сме далече един от друг, но ако се пресечем, ще се поздравим.
Евлия: Да, така трябва, цивилизовано, по възрастен.
Керем: Точно така. Основното е без преувеличение.
Керем: Моля те, не се смей, сериозно говоря. Смятате се за смешен и поради това се оказва още по-смешен.
Евлия: Сигурно това ще продължи. Трудно е, братко, не можах да го направя.
Керем чете въпроса: Ако можехте да се сбогувате с 2024 г., какво бихте казали?
Керем: 2024, ти беше бърза и красива.
Евлия: Не е ли обидно?
Керем: Керем говори американски английски какво? Защо е обидно? Трябва да кажете това, което мислите.
Евлия: Съжалявам, звучи яко. Имитирайки акцента си в американски стил, той повтаря „Бързо и красиво“ на турски - добре, като цяло готино.
Евлия чете въпроса: Знаеш ли как си записан в телефона ми?
Евлия: ЕРКЕЙМ
Керем: Вероятно Ефлия
Да точно така. Вие сте записана като Ефлия
Евлия: Да, хубаво е името, харесва ми. Като Евлия е - готино име, нали?
Керем: Имаш ли друго име освен Евлия?
Евлия: Не, нямам друго име.
Керем: Трябва да има друго име!
Евлия: Всъщност не. Но майка ми искаше да ме кръсти Бенгур.
Керем: Бенгур е готино име, да.
Евлия: Да, тя го видя в Хакари.
Керем: Бенгур е страхотно име. много добре
Евлия: Баща ми каза, че е странно име.
Керем: Как стана Евлия? Защо това име?
Евлия: Като дете ми беше трудно с това име. Мама извика: „Евлия!” и всички се обърнаха да ме погледнат.
Керем: Да, такова име не е лесно.
Евлия: В нашата консерватория имаше един Евлия Челеби.
Керем: Да, този човек е музикант.
Керем: Той е много добър музикант, учил е за композитор.
Евлия: Да, учили сме заедно.
Керем: на английски уау, добре.
Евлия: Да и пляска с ръце.
Зад кадър се чува женски смях.
Евлия чете въпроса: Евлия, случвало ли ти се е да имаш проблеми, когато трябваше да излезеш на сцената и нещо се обърка? Беше смешно, но трудно ли беше тогава?
Евлия: Обикновено се шегуваме преди да излезем на сцената.
Евлия: Да, шегуваме се помежду си. Един от нас, Хамза, се крие и прави странни движения зад сцената. И излизате на сцената и си мислите: "Какво беше това?"
Керем: Да, това се случва често. Имаше няколко сцени, в които не можехме да спрем да се смеем.
Евлия: Да, аз например играех мафията и говорех с нецензурни думи, но това не беше скеч, а просто шега. Да, излязохме на сцената не да изиграем скеч, а да се посмеем.
Керем чете въпроса: Как ви харесва режисьорът Onur Ünlü? Какво впечатление ви направи той?
Керем: Онур Ходжа е невероятен режисьор. Не мога да кажа нищо негативно, работата с него е много приятна. Има невероятен вкус и визия. Разбира отлично операторското майсторство и снимачните техники. Но по-важното е, че той разбира, че актьорите не са просто изпълнители на роли, а емоционални същества, и той знае как да ги направлява, как да управлява цялата тази „оркестрация“. Освен това той е много скромен и прекрасен човек.
Евлия: Напълно съм съгласна! Той наистина цени емоциите. Неговият интелектуален опит му позволява да предлага интересни разговори, както на снимачната площадка, така и зад кулисите. Весел е и проблемите не го стресират, а напротив, намира забавната страна в тях. Благодарение на него в сайта има приятелска атмосфера - ние не работим с тъжни хора, а с щастливи!
Евлия: Благодаря ти, Онур Юнлю! Някак си вдъхновяваш по особен начин!
Керем: Има ли още нещо, което искаш да кажеш?
Евлия: Не, мисля, че казах всичко.
Керем чете въпроса: Керем бей, винаги си толкова весел и без комплекси. Много харесвам този стил.
Керем: Благодаря!
Евлия: Е, наистина ли изпитваш някакви комплекси в себе си?
Керем: Не знам, но мислите ли, че имам комплекси? Имате предвид нещо, което ни притеснява в самите нас?
Евлия: Да, вероятно е така. Но, доколкото виждам, вие вече сте разрешили всички тези въпроси, особено като се има предвид, че сте американец, който не е живял в същите рамки като нас. Като цяло сте много спокоен човек. Как си Керем? Толкова си спокоен, просто казваш: „Всичко е наред, всичко е наред“. Понякога дори не отговаряте на съобщения в продължение на половин час. Да, просто спокоен човек.
Евлия чете въпроса: Ако имате дете, каква професия категорично не искате да избере?
Керем: Нямам такова мнение. а ти
Евлия: Не съм се замисляла, а по-скоро се замислих дали искам деца?
Керем: Като се има предвид, че все още нямаме и двете деца, не знаем как да отговорим на този въпрос, но искате ли дете?
Евлия: Още не искам дете.
Керем: Не искаш деца? Е, остарявате и може би ще си помислите: „Когато стана на 38, ще искам деца“. Така че вероятно ще кажете: „Не искам сега“. И в бъдеще, ако промените решението си, какво ще кажете? "Хайде, хайде или..."
Евлия: Да, вероятно. Не знам как да отговоря на това. Добре, да продължим.
Керем чете въпроса: Били ли сте някога влюбен в някой, който наистина ви е променил?
Евлия: Да, смених го. И в положителен, и в отрицателен смисъл.
Керем: Същият човек?
Евлия: Да.
Керем: Общувате ли с него?
Евлия: Да, общувам с него. (и двамата се смеят, защото явно става въпрос за момичето Евлия, което явно е извън екрана. Но ние всички седим тук, ще бъде странно.
Керем: Не е нужно да отговаряш на всички въпроси. Вади метално звънче като в хотел на тезгяха и звъни,
Евлия: Да, не искам да отговарям.
Керем: Да, и аз не искам да отговарям.
Керем чете въпроса: Бил ли си палав днес? Не знам как да преведа накратко думата şımarıklık
Евлия: Нямам време за глезотии и капризи. Работя много. Днес ядох брауни и се забавлявам да снимам клип с Керем.
Керем го гледа с усмивка.
Евлия: Представете си, че В очакване на слънцето се снима отново, но трябва да изберете друг актьор, който да изиграе вашия герой. Кой би бил?
Керем: Интересен въпрос. Дори не знам. Има ли подходящи актьори? Вероятно има такива актьори, но не знам кои точно. Има ли такива актьори на 23-24 години?
Евлия чете въпроса: По-трудно ли е да направиш филм, отколкото да му направиш PR?
Евлия: Това е въпрос от Шефкат, (посочва някой зад камерата, чува се женски смях), за да подчертае колко трудна е работата му.
Керем: Мисля, че ако искаш да снимаш нещо хубаво, тогава снимането е по-трудно. Ако имате нещо добро, PR може да е малко по-лесно. Но PR все още е труден.
Керем чете въпроса: Можете ли да покажете снимката на профила от групата WhatsApp на актьорите от филма „Şımarık”?
Евлия: Всъщност нямахме такава група в този проект.
Керем: Но ние много се обичаме. Наистина бяхме на снимачната площадка почти всеки ден, така че някои идваха и си тръгваха на части и общуваха по време на почивките. (двамата говорят на свой ред)
Керем: Вижда се във филма.
Евлия чете въпроса: Имате ли някаква функция, която ви дразни, но не можете да направите нищо по въпроса? Например „Омръзна ми тази привързаност, но не мога да живея без нея“. Нещо такова ли казваш?
Керем: Много съм забавен. Понякога си мисля, че може би не трябва да съм толкова смешен, но това вече е част от мен. Да, всеки ден си казвам, че „много съм забавен“, харесва ми и се примирих с това.
Евлия: Супер съм, той бие камбаната, Керем също бие камбаната.
Евлия чете въпроса: Евлия, знаеш ли как да се правиш на Йълмаз Ердоган?
Попитахте дали мога да имитирам Йълмаз Ердоган. Да, опитвам се, но засега не се получава много добре. Излиза малко студено и не толкова изразително. Но Сафан го прави наистина страхотно.
Керем чете въпроса: Какво да прави човек, който иска да покаже любовта си, но не казва „Обичам те“?
Евлия: Например ще каже: „Ще изхвърля боклука“ – това ще е достатъчно. Това също е начин да покажете любов.

# 592
Миси, благодаря Hug

Ново от Ханде

Нямам търпение да ги видя с Баръш на премиерата. Дано имат и те интервюта безброй.

# 593
Миси, и аз сърдечно благодаря 💐
Друго си е когато знаеш за какво са си говорили 😀
Ханде и Баръш днес от сета на AşkıRemember

# 594
И още две

# 595
Ново стори от Мелиса Сабънджъ

Още от сета на Ханде и Баръш днес

# 596
Инфо:
"Телевизионният сериал „Siyah İnci“ с участието на Hande Erçel и Tolgahan Sayışman е в Иран🌏
Сериалът Черната перла ще започне да се излъчва по иранския канал Gemtv на 15 февруари, от събота до четвъртък в 22:00 часа"

Simple Smile

Wink

# 597
„Никога повече няма да стъпя тук.“ Градът, за който говориш, винаги идва зад теб. Единственото нещо, което може да направи този град отново красив за вас, е влюбването; Любов, която идва и те намира неочаквано, точно като тази между Али и Дерин... This City Will Come Behind You, с участието на Керем Бюрсин, Лейла Лидия Тугутлу и Гюркан Уйгун, излезе на екран с първия си епизод на днешния ден точно преди 8 години."

# 598
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

На 04.01.2017 е премиерата на 1-ви епизод на сериала Bu Sehir Arkandan Gelecek/"Този град ще  дойде след теб", донесъл на Керем Бюрсин наградата за най-добър актьор на Сеулските награди за драма.

Али Смит

Nature Dizzy Nature Dizzy Nature Dizzy

# 599
Инфо Wink
"Сериалът на #HandeErçel #SenÇalKapımı, в който тя създаде световен феномен с образа на Еда Йълдъз и #KeremBürsin - с образа Серкан Болат, ще се излъчва по словашкия канал Doma TV всеки делничен ден от 6 януари от 16:00 часа.💫 #LoveIsInTheAir"

Sparkling Heart

Simple Smile
Днес Güneş и Deniz явно са снимали по-гореща сцена Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт