💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 42/

• 40 962
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Линде, честита рожденичка 💐

Стори от Керем

Мелис Сезен има РД

# 571
  • София
Линде,  да расте здрава, щастлива и обичана внучката ти! Birthday Balloon Party Time Радост, вдъхновение и надежда са ни децата и внуците!
И на теб да ти е честита Новата година, да бъде спокойна и радостна!

# 572
Линде, честита рожденичка!  Kissing Heart Birthday

Gift Heart

# 573
Това писмо е първото писмо, което Керем Бюрсин написа на своите фенове...
Той го написа за Нова година.

Текст на писмото на Керем:
„Не съм имал възможността да се срещна с повечето от вас, така че може да изглежда естествено подобни неща да изглеждат неискрени. Колкото и да е трудно да те накарам да се почувстваш по този начин, искам да знаеш, че красивите съобщения и снимки, които пишеш или споделяш, ме карат да се усмихвам и поне за момент. Прави ме щастлива. Благодарение на теб винаги имах причина да се усмихвам всеки ден през последната година и половина. аз те обичам Пожелавам ви през новата година и през всички нови години винаги да имате поне една причина за усмивка. Пожелавам ви винаги да сте здрави и щастливи с любимите си хора.”

# 574
Здравейте групата, да ни честита новата 2025 година! Sparkling Heart Green Heart Heartpulse
Здраве, късмет, любов и благоденствие на всички дами от групата! Sparkling Heart
Любов късмет и нови успешни проекти на нашите любемци! Cupid

# 575
Линде, жива и здрава да е и много да ви радва! Kissing Heart

# 576

Линде, колко е пораснала Ема!
Честита да е! Нека те радва и усмихва всеки ден!

Нямам никаква заслуга, че днес празнуват Св. Силвестър, нито "имам пръст" в избора на името ми, но ми е изключително приятно да съм с вас.
Мили момичета, благодаря за поздравите и хубавите пожелания!
Бъдете здрави!
Нека живота ви изненада, като надхвърли и най-смелите ви очаквания!

# 577
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 578
Здравейте, 🌞
от турската преса
"Семейство Сабанджъ се събра на традиционната семейна вечеря по случай новогодишна нощ. Влюбените от дуото Ханде Ерчел и Есра Билгич не присъстваха на вечерята, на която присъстваха Хакан и Фарук Сабанджъ. Арзу Сабънджъ не одобрява и връзката на Мелиса Сабънджъ с Керем Бюрсин, който имаше любовни отношение със сегашната приятелка на Хакан Сабънджъ"

Хубав ден на всички!

# 579
За много години и от мен!
Честит празник и на Силвето и на Линдето!

# 580

Ханде Ерчел за шести път подписа договор с марка дрехи, на която е лице
💞 Ханде Ерчел, която изигра главните роли във филма „Остави го на вятъра” и сериала „Помни любовта” заедно с Баръш Ардуч, удължи договора си с марката дрехи, чието лице е.
💞 Актрисата започна активно новата година. Ханде, която от 5 години си сътрудничи с известна марка дрехи, удължи договора си за шести път. Поради успеха, който марката получи благодарение на нейното участие, сътрудничеството продължи. Тези дни Ерчел участва в новогодишните снимки на сериала #AşkıHatırla за платформата Disney Plus, където неин партньор е Баръш Ардуч.
💞 На 7 януари актрисата ще участва в премиерата на филма „Остави го на вятъра” в кино Cineplex Alhambra в Берлин, а на 18 януари ще бъде гост на наградите Joy Awards в Саудитска Арабия.
ФИЛМЪТ Е ДОСТЪПЕН ДИГИТАЛНО САМО В МЕНА, ТУРЦИЯ И ЛАТИНСКА АМЕРИКА
💞 Филмът „Остави го на вятъра“, продуциран с подкрепата на Lanistar Media и Royal Pictures, тръгва по кината от 9 януари в Германия, Азербайджан, Австрия, Холандия, Белгия, Франция, Великобритания, Дания, Финландия , Швеция, Норвегия и Швейцария, с разпространение от AF Media.
💞 Leave It to the Wind също ще бъде пуснат в Netflix на 14 февруари и ще бъде достъпен само за зрители в региона на MENA, Турция и Латинска Америка.

Силве, честит празник! Hug
Ема, да расте здрава и щастлива! BirthdayRibbon

# 581
# 582
Ново:
Интервюто на Керем и Ахмет #Şımarık вече е достъпно за гледане в YouTube

Simple Smile
и още от интервюто му за предаването Empati:

Керем Бюрсин, който веднъж скочи в басейна още в студентските си години, когато беше на 20, за да угоди на момиче, но без да усети, скочи в детския басейн от вълнение, обясни случилото се по следния начин:
В този момент не разбрах, че това е детски басейн. Е, смешно е, искам да кажа, че ефектът от гмуркането и излизането от басейн може да предизвика нещо в момиче, но след това прекарах цялата ваканция с маска на лицето си и никога повече не срещнах момичето.

Ахмет Мюмтаз Тайлан:  „Старомоден ли си в любовта?“
Керем: "Много съм старомоден. Изключително демоде. Аз съм любим, който е толкова старомоден, че дори може да бъда погрешно разбран. Опитвам се да си направя пикник в средата на хола, правя тези нелепи неща..."

Керем: „Да бъдеш мъж.., да бъдеш мъж, ни е внушено толкова много, че в ранна възраст винаги има натиск върху нас. Какъв човек си? Ти мъж ли си? Тези неща се променят в Турция и във всяка страна. Какво свързваме с това да бъдеш мъж?"

# 583
Нова мини реклама с Керем за Turkcell

„Ако сте студент 3-та или 4-та година или наскоро сте завършили, кандидатствайте в GNÇYTNK*! Започнете кариера в TURKCELL, където ще проправите своя собствен път.
Следете новините! 😉 Очаквайте подробности скоро...”
*GNÇYTNK е програмата на Turkcell за набиране на младежи. Предоставя възможности на младите хора да работят на пълно или непълно работно време.

# 584
  • София
Здравейте, 🌞
от турската преса
"Семейство Сабанджъ се събра на традиционната семейна вечеря по случай новогодишна нощ. Влюбените от дуото Ханде Ерчел и Есра Билгич не присъстваха на вечерята, на която присъстваха Хакан и Фарук Сабанджъ. Арзу Сабънджъ не одобрява и връзката на Мелиса Сабънджъ с Керем Бюрсин, който имаше любовни отношение със сегашната приятелка на Хакан Сабънджъ"

Хубав ден на всички!
Тина, аз прочетох в социалните медии, че Мелиса Сабанджъ е запознала майка си с Керем и тя го е одобрила. Не претендирам за достоверност, но дано да е вярно. Дето са казали, "щом младите се обичат да се взимат".   

Общи условия

Активация на акаунт