Добър ортодонт или зъболекар във Варна?

• 475
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, събирам мнения за добър ортодонт за изправяне на зъби на възрастен във Варна?
Ще се радвам да споделите на кого сте се доверили, има ли дългосрочен ефект и какво представлява самия процес на лечение?
Благодаря Ви предварително!

# 1
  • Варна
Мога да препоръчам д-р Биляна Титева, Familiadent. Дъщеря ми провежда ортодонтско лечение при нея в момента, но работи с всички възрасти, имам познати възрастни, които са провеждали лечение с брекети при нея и са доволни, то и видимо изглеждат много добре резултатите, ние затова я и избрахме.

# 2
Мога да препоръчам д-р Биляна Титева, Familiadent. Дъщеря ми провежда ортодонтско лечение при нея в момента, но работи с всички възрасти, имам познати възрастни, които са провеждали лечение с брекети при нея и са доволни, то и видимо изглеждат много добре резултатите, ние затова я и избрахме.
Д-р Титева  не е ортодонт.Поне на мен не ми е известно да има специалност.Аз бих препоръчала  д-р Лидия Христова  в Добрич.Пишете ми  на лично ако желаете за координати.

# 3
  • Варна
Това доста ме изненадва. Ние след препоръки и обикаляне се спряхме на нея.

# 4
Това доста ме изненадва. Ние след препоръки и обикаляне се спряхме на нея.
Няма какво да ви изненадва.Съвсем отделен е въпросът, че много лекари без специалност ортодонтия практикуват такава.😊Погледнете и на сайта им.Там си пише -въпросната докторка има специалност пародонтология. Нищо лично нямам към нея😊

# 5
Д-р Титева  не е ортодонт.Поне на мен не ми е известно да има специалност.Аз бих препоръчала  д-р Лидия Христова  в Добрич.Пишете ми  на лично ако желаете за координати.
От Добрич съм, знам къде е кабинета.  Благодаря Ви 🙂

Общи условия

Активация на акаунт