Изпитани сайтове за парфюми - декември 2024 и януари 2025

• 139 564
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 1 005
Здравейте! От много време искам да си поръчам Idylle на Guirlain. В makeup.bg цената е 151лв.( намален от 169 ха-ха). Като цяло никога не съм поръчвала парфюми от сайтове и нямам личен опит. За makeup.bg, прочетох смесени коментари и по-скоро се съмнявам.
В Дъглас е със 100 лв. отгоре, но за там нямам съмнения. От къде идва тази голяма разлика?
Същият парфюм е 180лв. в parfium.bg
Не знам да рискувам ли, да мирувам ли😅
Моля да споделите мнение🙂

# 1 006
  • София
За мен Мейкъп са много коректни. Най-добре е да пазарувате там където сте сигурни.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 23:47 от asa

# 1 007
Не съм имала никога проблеми с makeup.bg, а поръчвам от тях от години.

# 1 008
Здравейте! От много време искам да си поръчам Idylle на Guirlain. В makeup.bg цената е 151лв.( намален от 169 ха-ха). Като цяло никога не съм поръчвала парфюми от сайтове и нямам личен опит. За makeup.bg, прочетох смесени коментари и по-скоро се съмнявам.
В Дъглас е със 100 лв. отгоре, но за там нямам съмнения. От къде идва тази голяма разлика?

Здравейте, поръчвайте смело. Сайта е легитимен!👍

# 1 009
Плюс един глас за makeup поръчвам редовно, винаги всичко е било точно.

# 1 010
# 1 011
  • Пловдив
И от мен глас за makeup. Да подскажа нещо, което забелязвам при няколко продукта последните месеци в този сайт-  отварям всеки ден продукта, който съм харесала и в рамките на 2-3 седмици цената пада доста. Може да е било съвпадение, но вече при 3-4 продукта ми се случва.

# 1 012
# 1 013
# 1 014
Не съм имала никога проблеми с makeup.bg, а поръчвам от тях от години.
И аз. Понякога съм улучвала невероятни находки на много добри цени. И думата "рискувам" тук не е на място. Сайтът е сигурен, не е на случаен принцип "Тука има, тука нЕма". Имала съм през годините и дребни проблеми, на които са реагирали много бързо, адекватно и коректно. С две думи - супер си е сайтът. 👍🙂

# 1 015
Мирувайте си, явно не е за вас изходното онлайн пазаруване Simple Smile

# 1 016
# 1 017
# 1 018
https://elinor.bg/product/hermes-terre-dhermes-111

парфюм 75 мл + 15 мл + душ гел 40 мл

# 1 019

Общи условия

Активация на акаунт