Изпитани сайтове за парфюми - декември 2024 и януари 2025

• 139 667
  • 1 117
  •   2
Отговори
# 990
# 991
  • на последния етаж
Lancome този път страшно бързи. Всичко пристигна от поръчката с трите кода. И много подаръци. Новия аромат е опияняващ. Много ми допадна.
До кога бяха валидни тези кодове? Аз нещо съм ги проспала...
Търсих и кода за рожден ден в мейла, но не го откривам. Какъв е?

# 992
# 993
Нещо симпатично от Дъглас. С кода цената на комплекта е 45.38лв

# 994
# 995
  • София
Kristina_Ivanov, при мен, мини спиралките са две.
Може ли да снимате цветът на червилото, че не знам дали да го отварям.
Аз снимах и показах тук
https://bg-mam.ma/p/1715850/49230565
При мен също спиралките бяха 2. Благодаря отново за споделената оферта. Ползвах само 1 код, като гост. Не ми трябват повече пръскала.

Кодът е валиден до днес

# 996
  • Враца
Благодаря ви за снимките, момичета! Heart
(въпреки, че не мога точно да се ориентирам , сякаш ми тъмнее), но пък от спиралата съм много доволна и моливът не се размазва.

# 997
  • Бургас
Аз използвах само lovelancome  и nadya защото кодът за рожден ден съм го приложила вече в предишна поръчка. Новия Идол много, много ми харесва и показва учудваша трайност и сияж. Предполагам, че той ще е откритието ми за годината, а тя едва сега започва. Отдавна не съм се впечатлявала така от аромат. Червилото от снимките на монитора ми изглежда тъмно, а на реална светлина е много носим нюд нюанс /поне според мен с лесен и нерисков цвят/

# 998
И аз съм възхитена от новия Идол. Мисля, че ще бъде един от фаворитите ми. За моя нос е смесица между останалите Идоли + щипка Amouage Guidance. Разкош!

# 999
Ако на някой му трябва код за -10% за Notino...Валиден е седем дни от 29.01. Мислех да го използвам, но се отказах. Не важи за намалени, или продукти в промоция.
ANT-77ZER-SYJ25

# 1 000
  • Бургас/Пз
Чакам и аз новия Идол от Ланком, заедно с всички подаръци 😄 Интенз ми е един от любимите парфюми, та този го поръчах на сляпо. Копче, благодаря, нямаше и да разбера за тази страхотна оферта Simple Smile
Не знаех обаче , че за една поръчка може да се ползват по два кода 🤔
Яна, на едно и също място един след друг ли се въвеждат ??

# 1 001
  • Бургас
Да Ани, въвеждаш единия, когато го отрази в полето въвеждаш и втория ама за него май писаха, че бил само за определени дни и вече не "хващал", проbвай все пак.
И на мен Интенз ми е/беше любим от линията Идол, сега........времето ще покаже.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 22:14 от . Яна .

# 1 002
Ани, даже 3 кода използвах аз, благодарение на Kristina_Ivanov, която сподели за офертата. Според мен беше някакъв бъг в сайта, защото си пише, че не може да се ползва повече от един код. И на мен Интенз ми е любимият Идол, така че мисля, че ще харесаш и този.

# 1 003
  • Пловдив
Още вчера пробвах двата кода на Ланком, но не става. Изписва,че само един код може да се ползва. Така Idol става 120лв за 25мл, което е доста. Жалко, че не съм видяла навреме промоцията.

# 1 004
  • Бургас/Пз
И сега не стана с два . Пробвах

Общи условия

Активация на акаунт