Изпитани сайтове за парфюми - декември 2024 и януари 2025

• 139 497
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, дали някой е пазарувал от този сайт: https://ssbeauty.bg/  изглежда читав, но ще бъда благодарна за мнение.

# 76
Аз в  Мейк ъп бг не намирам Килиън, как ви излизат на вас?

# 77
  • Melmak
В мейкъп понякога има оферти, които не се виждат от всички потребителк. И на мен ли кът отваря началната страница.

# 78
Ограничени сте, като “некоректни” потребители.
Ако сте имали отказани, върнати или непотърсени пратки.
Има начини да се видят продуктите, писано е назад в темите доста.

# 79

не съм имал такива и доскоро също не виждах килиън и том форд. след последната поръчка това се промени

# 80
Това получи като отговор на мейл моя близка с една отказана пратка и една върната заради разлят парфюм. После говори с тях, получи Kilian, взе пратката и вече вижда всички оферти. 🤔
И аз имах подобна ситуация.

# 81
  • София
Ако не сте правили поръчка скоро също не се виждат. Аз нямам нито отказани, нито невзети, нито върнати, но последната ми поръчка е от ноември 2023 и не виждам Килиан.

# 82
  • София
Та, да споделя. Поръчах парфюм от Елинор за РД на ММ още на 24.11.
Получих го днес, след като бях получила мейл с Очакваната дата за доставка е 04 - 05.12.24г. Просто днес съм в БП и реших да проверя, все пак в шоурума, дали няма движение. А и РД му е днес!
Поръчката ме очакваше за вземане. Бях хем зарадвана, хем изненадана! Мейл също им писах преди това, че продуктът, който съм поръчала е бил маркиран на сайта им -с БЪРЗА доставка.
Сега установявам, че цената на ЕДТ на сайта им е намалена и дори с отстъпката е с -12,48 по евтина.
Моята поръчка тук
Скрит текст:
Цената му днес на сайта
Скрит текст:
Нямаме ли ценова политика в защита на потребителят в такива случаи, или да им върна парфюма?

# 83
Здравейте, опитвам се да направя поръчка в monna.bg с доставка до офис на speedy, но не ми дава опция за наложен платеж. Само при мен ли е така или има някакъв бъг!?

# 84
Има начини да се видят продуктите, писано е назад в темите доста.
Аз нямам отказани, върнати и т.н. поръчки, последната ми е от май и не ми излизат

# 85
Здравейте, опитвам се да направя поръчка в monna.bg с доставка до офис на speedy, но не ми дава опция за наложен платеж. Само при мен ли е така или има някакъв бъг!?

Мисля че е налично само за поръчки под 100 лв

Нямаме ли ценова политика в защита на потребителят в такива случаи, или да им върна парфюма?

Неприятно е, но цените се променят постоянно. Можете да поръчате пак и да върнете другата поръчка

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 18:41 от chilko

# 86
  • Melmak
За мейкъп нямам никакви отказани и невзети поръчки, но не виждам офертите. Поръчвала съм преди от тях, само 1 път много отдавна и си взех поръчката. Не мисля, че съм некоректна, може би просто не съм достатъчно лоялна, защото не пазарувам често от тях.

# 87
Аз изобщо не съм пазарувала. Явно са за редовни потребители.

# 88
Специално питах,защо не се виждат от всички и казаха,че трябва да имате поне два месеца по една поръчка.След този отговор не ми се чакаше един месец,а и си бях харесала неща.Пуснах две поръчки една след друга за два дена и хоп веднага ги вижадах.Отварям скоба,че ако откажете поръчка ще ви изхвърлят от “ВИПА” 🤣

# 89
мисля че е налично само за поръчки под 100 лв
НП е наличен само за суми под 100лв, но съм забелязала също, че цената за доставка се удвоява ако избереш НП (явно да редуцират и поръчките под 100лв да са с НП) Също можеш да избереш взимане от магазина им само ако платиш онлайн (преди можеше да се плаща на място)

Общи условия

Активация на акаунт