Изпитани сайтове за парфюми - декември 2024 и януари 2025

• 139 373
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 90
Последната ми поръчка от make up е от 15 ноември и виждам Килиан. Не се имам за лоялен клиент, тъй като имам общо две поръчки от тях. Споменатата и една преди два месеца. Явно е за скоро пазарували видимостта.

ПС. Радика, благодаря за темата. Heart

# 91
# 92
Специално питах,защо не се виждат от всички и казаха,че трябва да имате поне два месеца по една поръчка.След този отговор не ми се чакаше един месец,а и си бях харесала неща.Пуснах две поръчки една след друга за два дена и хоп веднага ги вижадах.Отварям скоба,че ако откажете поръчка ще ви изхвърлят от “ВИПА” 🤣
Не се имам за ВИП и не съм сигурен, че има зависимост между двете. Защото имам върнат парфюм, както и отказана поръчка преди да бъде изпратена, но продължавам да виждам продуктите на Kilian.

Така и така пиша да споделя, че за първи път ми се случи след първо помирисване на закупен парфюм да вляза отново в сайта и да поръчам още един брой, но вече 3 пъти по-голяма разфасовка Joy. Става въпрос за Akro Malt Heart Eyes. Толкова жестоко, красиво и привлекателно се усеща от една ръка разстояние, че ми иде да си я изгризам Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 93
  • Sofia
В Елинор може ли да се върне парфюм на място и трябва ли да пиша мейли предварително?

# 94
Дали мога да се доверя на Ozone.bg, за покупка на парфюм?/с най-изгодна цена/

# 95
# 96
Дали мога да се доверя на Ozone.bg, за покупка на парфюм?/с най-изгодна цена/

Да, можете.

# 97
# 98
Изпуснах ви 😊
Благодаря за новата тема!
Тази година ми беше много “силна” година 😹 сдобих се с доста аромати. Може би най-любимия ми е на Boucheron feve tonka.
Сега забърсах и Bdk velvet tonka от парфюм.бг
Мисля, че цената му е добра
229,00 лв без опаковка
https://parfium.bg/bdk-parfums-velvet-tonka-uniseks-parfyumna-vo … -bez-opakovka-edp

Пожелавам прекрасен декември на всички. Бъдете здрави и нека под елхата ви чакат сбъднати парфюмни желания 🎄🥰

# 99
В Елинор може ли да се върне парфюм на място и трябва ли да пиша мейли предварително?
Може да върнеш на място, но трябва да пишеш имейл.
Бързо отговарят в работно време,разбира се.
Питат къде ще го вършеш, за да предупредят и парите ги чакаш по банков път.
Аз днес върнах Ани-неразпечатан и с касова бележка и ми казаха,че до 14 дни е срока за възстановяване на сумата.

# 100
Може ли код за Висша козметика. В таблицата виждам само до 31, не мога да скролна надолу.

# 101
  • София
Нямат кодове вече. Намаленията са в сайта.

# 102

Здравей,
Случайно открих темата и за първи път се вклучвам.
С DEC10 успях да си поръчам Mancera Red Tobacco за около 144 лева. Добра ли е цената?
В нета имаше доста добри отзиви, дано избора е правилен.

# 103
  • Балчик
Дано Ви хареса. Аз не мога да понасям почти всичко от марката.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт