Изпитани сайтове за парфюми - декември 2024 и януари 2025

• 139 241
  • 1 117
  •   2
Отговори
# 360
Alize, чудесно! Но при мен отново изписва "Страницата не е намерена" . По "онзи" начин със снимките, също не става. Иначе, за който може да го поръча, цената е много добра.

# 361
Дай най-отдолу в предложенията го има https://makeup.bg/product/833031/
Натискаш кошничката и ти е добавен Simple Smile

# 362
В чакане съм на първата ми бутилка Guidance, след като вече няколко месеца карам на отливки от него. 😃 Поръчах го за 430 лв. от beautinow (много благодаря на G.desy ❤ за споделената оферта на Guidance 46, за да погледна за оригиналния), като използвах и кода за първа поръчка welcome10.
Споделям, защото съгласно линка за проследяване очаквам пратката да бъде доставена от Еконт. Така че в първия пост може да се добави за сайта, че в България пратките се доставят (и) от Еконт. Това ми е първата поръчка от там и не знам дали споделената информация, че Спиди доставят пратки от сайта, е все още актуална.

# 363
  • SF
Аз малко ще се оплача от Елинор. Поръчах преди 10 дни и платих онлайн. Нищо не пристига. Писах им мейл - поръчката се била обработвала, а парфюмите ми трябват за Коледа. Много се излагат.
Имам точно 2 дни да ходя да си ги взема, защото после заминавам.
За колко дни изпълняват поръчките си по принцип?

# 364
Аз малко ще се оплача от Елинор. Поръчах преди 10 дни и платих онлайн. Нищо не пристига. Писах им мейл - поръчката се била обработвала, а парфюмите ми трябват за Коледа. Много се излагат.
Винаги е посочено за всеки конкретен продукт кога ще бъде доставен. Някои идват веднага, други - за по 3 седмици, но винаги е коректно описано и спазват посочения срок.

# 365
  • SF
Бяха написали 16-17 декември. Днес разменихме писма, че поръчката ми е в процес на обработка и ще ми сигнализират, когато е готова.

# 366
  • Стара Загора
dreamy123, добре, че ти видях коментара, защото на G.desy ми е минало ей така... А с карта ли плати? И аз не съм поръчвала до сега от сайта.

# 367
Може би са натоварени.За последната поръчка с взимане от шоурум ми пуснаха мейл с дата за доставка седмица след като бях направила поръчката и вече бях ходила до магазина да проверявам.
Аз върнах парфюм преди повече от 10 рд, колкото е срока за възстоновяване на сумата.След като не успях да се свържа два дни по телефон с над 100 обаждания и не получих отговол на имейл, вчера малко преди края на работния им ден отново пуснах имейл и снощи към 8 получих превод, колкото и невероятно да ми се стори.

# 368
Аз съм доволна от тях. По принцип има упоменат срок ,ако не е наличен. Единствено комуникацията  с тях  е малко трудна,за съжаление. Вчера поръчах по погрешка 1 парфюм,писах мейл,че  стана объркване да не го изпращат.Днес е  в офиса на Спиди. Еми.. вината  е и моя,но ..не смогват явно в съпорта.

# 369
dreamy123, добре, че ти видях коментара, защото на G.desy ми е минало ей така... А с карта ли плати? И аз не съм поръчвала до сега от сайта.

Да, с карта платих. За съжаление и двата Guidance-а са изчерпани вече, но имат добри оферти и на други парфюми като разгледах сайта.
Поръчах на 12-ти вечерта, като до 1-2 седмици би трябвало да си получа пратката. Ще дам обратна връзка, когато пристигне. Simple Smile

# 370
На сайта на Делириум само днес с всяка поръчка над 200лв може да се избере 7.5мл мини подарък между Guidance Woman или Reflection Man на Amouage. Не знам дали са сплаш бутилчета Yum

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 10:20 от The Emptiness Machine by

# 371
Аз също от два дни се опитвам да се свържа с Елинор, да ми кажат ще получа ли парфюма преди Коледа, но никой не вдига след хилядите обаждания. Поръчах на 14.12 пишеше доставка на 17, но и днес поръчката ми все още не е потвърдена. Разбирам, че са натоварени, но е невъзможно да се осъществи връзка с тях, леко съм разочарована.

# 372
  • София
При мен пристигна поръчка с наложен платеж от Елинор, направена в понеделник.

# 373
  • плевен
Привет! Знаете ли къде Bvlgari omnia amethyste  е най- изгоден в момента,  може и като комплект?

# 374
Здравейте, има ли действащ код за Нотино през арр

Общи условия

Активация на акаунт