Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 044
  • 908
  •   1
Отговори
# 135
Е, да, но ако например бях ползвала тази оферта, когато купих проектор, щях да похарча цената на проектора два пъти.
 А тогава още не знаех за тази оферта.

# 136
Някой поръчвал ли е чанта или раница(кожена) от тему? Халесах няколко модела,но се чудя дали ще пристигнат същите като на снимките,тъй като съм поръчвала няколко пъти от тему и някой неща са коренно различни от снимките

Aз съм поръчвала чанта и мини раничка от еко кожа и пристигнаха в абсолютно същия вид като на снимките. Изобщо не очаквах да са толкова добре изработени и красиви. Дори не бяха деформирани от опаковането и самото пътуване.

# 137
Раста, има предвид офертата, при която се купува нещо за 100лв и връщат 80 под формата на кредит. Така нещо за 100 лв излиза 20.
Естествено, тези 80 не се връщат като кеш, а като кредит и се превръщат в стоки.
Снощи пуснах точно такава поръчка, купих неща за 100 лева и ще ми върнат 80. Обаче не мога да разбера, ако реша да върна даден продукт от тази поръчка, какво ще ми върнат?! Някой да е запознат?

# 138
Нищо няма да стане. Само заплашват, че няма да пращат повече промо оферти на профила.

# 139
Някой поръчвал ли е чанта или раница(кожена) от тему? Халесах няколко модела,но се чудя дали ще пристигнат същите като на снимките,тъй като съм поръчвала няколко пъти от тему и някой неща са коренно различни от снимките

Aз съм поръчвала чанта и мини раничка от еко кожа и пристигнаха в абсолютно същия вид като на снимките. Изобщо не очаквах да са толкова добре изработени и красиви. Дори не бяха деформирани от опаковането и самото пътуване.

Благодаря за отговора! Бях гледала в тик ток,че повечето идват деформирани,смисъл смачкани или,че не са като от снимките, явно е индивидуално за всеки един артикул.

# 140
Мисля, че за един продукт няма проблем. Само, ако откажеш цялата поръчка.

# 141
Раста, има предвид офертата, при която се купува нещо за 100лв и връщат 80 под формата на кредит. Така нещо за 100 лв излиза 20.
Естествено, тези 80 не се връщат като кеш, а като кредит и се превръщат в стоки.
Реално трябва да изхарча 100лв, а аз искам да си купя одеялото за 15 и още боклучета до 25 и готово. Ако тези 80лв ми ги връщаха в банковата сметка, щеше да е друго вече.

Като похарчиш по-малко пари, ще ти върнат по-малко кредит. Няма как кредита да ти го върнат като пари в картата. Все пак трябва да има някаква уловка. А, идеята е да продължиш да пазаруваш. Те, ако ще ти връщат пари в картата, по-добре ти кажат: Избери неща за 100 лв и плати 20 лв.
И само да вметна, че не на всички излиза тази оферта. На мен (и на повечето сигурно) е връщане на 30% кредит. Иначе е най-изгодната тази - 100/80.

# 142
Аз тъкмо събрах парите и ми махнаха офертата, да бях поръчала вчера. Тогава ми я даваше. Сега не ми дава и ваучери за намаление

# 143
Джули, Можеш да я върнеш, ако не я одобриш.

Раста, Връщането на кредит е най-изгодно от всички купони.
Как така? Трябва да поръчам някакви неща за 25лв минимум, за да ми върнат кредит от 15%. Не ми изглежда изгодно. Или аз нещо не съм разбрала?

До 40 лв. е 30% върнатия кредит, не 15.
Ако поръчаш в рамките на 4 часа. За 25 лв. ще ти върнат 8. Малко ли ти се вижда?

# 144
Купих втора чанта. Първата беше бяла лятна (малка). Сега съм с тази. Много ми допадна. Ето линк за сравнение.  https://share.temu.com/LdB0QmmZFTA
Скрит текст:

# 145
  • София
Обяснете как става пазаруването с кредит, че и на мен не ми е ясно. Излезе ми този за 30%, но като сложих нещо от показаното в кошницата нищо не стана. Никъде не пишеше, че този продукт е с кредит и се уплаших ако платя и нищо не ми върнат. Та как се процедира с този кредит за да го използваш и пише ли някъде колко ти е кредита преди да платиш? И от нормалната кошница ли го плащаш или от отделна както на другите оферти? А някой казваше и че комбинира една оферта с купони. На мен не ми се получава явно не знам как. Дали даже за кредита не беше... Но като имам оферти са в отделна кошница и не мога да ползвам купони дори да ги имам.

# 146
  • Пеликания
Аз тъкмо събрах парите и ми махнаха офертата, да бях поръчала вчера. Тогава ми я даваше. Сега не ми дава и ваучери за намаление
Пробвай в търсачката да напишеш claimcredit

# 147
За съжаление не става вече

Някой има ли такава раница на Стич от снимката? Дали е подобна на тези на Loungefly?

# 148
Щом се плашите, не поръчвайте. Стотици страници изписани с едно и също….

# 149
То цените са толкова ниски, че и без никакви ваучери, пак си е евтино. ММ си напоръча какви ли неща от рода на машинки и бургийки и казва, че всичко е ок и е с качеството от всеки магазин тук.

Може ли не ми допадат единствено полиестерните блузи с дълъж ръкав, които поръчах за детето. Стават на топчета при пране.

Общи условия

Активация на акаунт