Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 048
  • 908
  •   1
Отговори
# 180
Ясно, а пак ли се получават с отваряне на кутия?

# 181
Ако не им бях писала, че поръчките закъсняват, според мен, до сега щяха да са по складовете и щяха да ми върнат целите суми.

Добре, а какво точно им писа ?
Как им пишеш за няколко поръчки - едновременно или една по една ги избираш ?
В смисъл - аз също им писах, макар че при мен е минало едва седмица от първата поръчка.
Отвориха ми билет за поддръжка/случай(support ticket).

Отговориха ми след няколко часа стандартните неща - извинения, наясно са че си очаквам пратките, да чакам и че правят всичко възможно и че са приотизирали изпращането общо взето.

Като им пишеш, поне на чата - нали те кара да избереш конкретна поръчка.
То дали ще цъкнеш " Urge shipment" от чата или там където беше или Speed up shipment от списъка с поръчки или ще им пишеш направо, не знам дали има разлика.

Писаха ми че са ми издали "Допълнителна компенсация" ама така и не разбрах в какво се изразява тя.

Ако имат предвид кредити по 10 лева - да, в момента имам 20... ама то това бота го прави автоматично.

Иначе ме питаха и дали съм съгласен с тази развръзка, най-вероятно имаха предвид да отменям поръчката ако отговора е не.

# 182
Ясно, а пак ли се получават с отваряне на кутия?

Писах вече, че Сеймдей имат договор с Бг пощи. Виж дали са те, вътре в колетното се получават, не от кутия.

# 183
Избирам поръчките една по една.
Да, 10-те лв са компенсацията, не винаги ги дава автоматично. Ако човек не ги поиска, е много вероятно да не ги получи.

# 184
А кога им пишете за тия 10лв - в началните дни на периода или като е към края си/изтече? Реално и аз имам 2 пратки, за които пише "доставка 3-14 декември" и ги няма. Да им пиша ли или е нахално? 🤣

# 185
10 лв компенсация ми дадоха само за една от две поръчки с един и същ статус и то за по-новата въпреки, че специално писах, че става дума за две поръчки; бяха правени през няколко часа; след това магически тръгнаха

# 186
А кога им пишете за тия 10лв - в началните дни на периода или като е към края си/изтече? Реално и аз имам 2 пратки, за които пише "доставка 3-14 декември" и ги няма. Да им пиша ли или е нахално? 🤣

Мисля, че трябва да изтече. Т.е. след 14.12. Има реален шанс да дойде в посочения от тях срок. Аз не виждам логика да Ви компенсират.

# 187
Да, и аз така го разбирам. Представях си, че след изтичането на периода автоматично идва компенсация и се учудих, че хората им пишат. Викам си я да питам. 😁 разбирам, че не идва автоматично, за което - благодаря.

# 188
Ако дойде след 14/12, т.е. на 15ти вече имаш право на 10 лв.

# 189

Е по мои наблюдения в момента в който излезе автоматичното извинение в страницата с поръчки, а то излиза мисля че точно след 48 часа / 2 дни, пишеш на бота и ти дава 10 лева. Може и да не е сигурно, но при мене винаги или почти винаги става.

Там пише нещо от сорта "Съжаляваме ! Поръчката ви не е изпратена все още защото отнема дълго време..."

# 190
Даже на 14-ти ще ви дадат 10-те лв,ако пратката не е в куриера,т.е не е възможна доставка. Не е нужно да пишете нищо на бота. Посочвате поръчката и от менюто избирате докъде е пратката. Аз днес получих 10 лв. , като срока на доставка е до днес,но пратката кротко си стои минала митница вече пети ден.

# 191
И аз имам една пратка, освободена от митницата на 29-ти ноември и не мърда.

# 192
  • София
Допадат ми тези куфари, но май не влизат в размерите на райън 40 на 20 на 55, защото е 22 единият размер по картинка.
Вие ползвате ли ги с нискобюджетни авиокомпании?

# 193
Пиша на крайната дата - примерно днес трябваше да дойдат пратките, а те не са взети от куриер (седят някъде в летището). Писах днес.

# 194
Идвам да похваля тези обувки, леки и удобни са, изкуствена кожа, но не са твърди. Харесват ми!

https://share.temu.com/hdGlUIUKLxA

Общи условия

Активация на акаунт