Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 304
  • 908
  •   1
Отговори
# 585
Излиза голяма банер на стр.1 в сайта за БГ пощи. Започват проблемите, усещам....

# 586
Аз съм с 15 поръчки и винаги макса ми е бил 27 лв връщане на кредит. Сигурно малко е това за техните стандарти.

# 587
  • Лутаща се
Питах снахата дали е доволна от робота, който има. Не е от Тему. Отговорът беше, че най-добре се чисти със сивата кърпа от Тему. Иначе гледах клипче и ми се стори, че е много досадно ръководенето на робота. Бях готова да купя, но се отказах.
За какво ръководене на робота става дума? Той си има автоматичен режим на работа. Слагам го в ниската част на прозореца и го включвам. Прави си вакуума, качва се най-горе и започва почистването. Като стигне долу приключва (дори има сигнал - като стигне долу в ляво изписуква, после отива долу вдясно и пак изписуква). Когато е готов отива някъде по средата на стъклото, но пак в ниската част на стъклото, позиционира се и издава звуков сигнал.
От външната страна чисти също толкова добре. Отлепи ми се веднъж, но грешката беше моя - опитах се да почиста много малък прозорец. Тогава установих, че няма ли място, за да се завърти напълно вакуумът се разваля.

# 588
На мен ми даде кредит от 80лв, да си го получа на порции за 7 дни, за поръчка първо от 85лв, но понеже се забавих и кредитбека падна на 150%, та трябваше да добавя още няколко неща до 105 лв и тогава качих отново до 80лв бек ... стига да не забравиш да си изтеглиш дневните кредити ... вече направих две поръчки с този кредит; при това, още не съм получила самата поръчка за кредита

# 589
Благодаря на Айла и Скарлет! Това, което гледах (за робота за почистване на прозорци), явно не е било на автоматичен режим. Може ли да направите кратко видео? То после може да бъде споделено чрез връзка от Гугъл снимки.

# 590
Цитат
Някой ползвал ли е тази оферта?

Не ми се пуска поръчка, защото ако офертата е ок, няма да я канселирам и не знам кога ще пристигне, за да мога да я вземе. Ако се паднат и БГ пощи и там нито можеш да пренасочиш, нито да проведеш човешки разговор да задържат пратката.

Аз точно я ползвах - няколко пъти ми изчезна като оферта, та трябваше да пиша на бота да ми пусне нова покана - автоматично ми набра 120 койн-точки от стари поръчки, промоция и не знам какво си и стигнах едни заветни 140 койнс ... с обещание за кредит 180лв при 180 койнс ... нещо в този ред беше, може и да бъркам точните цифри ...реших, че с поръчка за 40лв ще закърпя за кредит и поръчах ... даде ми да си избера по-скъпи версии на продукти, които имам в количката, с изискване за мин 40лв поръчка ... направих поръчка за 44лв, ползвайки кредитбек, колелцето потвърди поръчката, врътна се 4 пъти, обаче се оказа, че тези 40лв отговарят на някаква доста ниска стойност в койнс, и с поръчка от 44лв минах малко по-напред, но ми каза, че трябвало да събера още 17 койнс, което вече не знам на каква стойност отговаря ... предполагам, че поръчка от 100 лв, ще е по-успешна, но в такъв случай, може би кредитбек офертата е по-читава ... отброяваше ми 4 часа за завършване на поръчката, но имаше надпис, че промоцията е до 25.12. ... не знам кое е верно ... поисках си обаче прайс матч на завишените стоки, едната ми я призна, другата е на ревю, може би защото с промяната на цената, кошницата е паднала под 40лв ... извинявам се за чуждиците ... Simple Smile

# 591
На мен ми беше излязла няколко пъти, питах и тук. В условията в крайна сметка си пише, че дава 5% като монети, като сметнах колко пари трябва да дам за да събера 40 монети, се отказах.

# 592
На мен тази оферта ми е сложна и я отбягвам.

# 593
Да, май не излиза особено изгодно ... и да, наистина пише, че е 5%, аз лично мернах 5%, но не схванах веднага къде точно ще ги приложат, имаше и 10% екстра на нещо си ...

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 15:22 от Sneji_223

# 594
  • Лутаща се
Благодаря на Айла и Скарлет! Това, което гледах (за робота за почистване на прозорци), явно не е било на автоматичен режим. Може ли да направите кратко видео? То после може да бъде споделено чрез връзка от Гугъл снимки.
Ще направя, но по-късно, че сега ще водя дъщеря ми преглед, че наближава раждането.
Като цяло клипчетата, които са качени в отзивите за реални.

# 595
Отново звънях на Бг пощи и ни вест, ни кост от моята поръчка, а пише, че е предадена на тях преди седмица. Поне разбрах, че държат пратките само 7 каледарни дни и ги връщат, което е много неизгодно сега по празниците. Оставих пълномощно на колежка да ми вземе пратката, ако вече не е върната.

# 596
А СМС пращат ли БГ пощи или искам прекалено много от тях?

Какво пълномощно се изисква за вземане от друг човек? При куриерите само пин е достатъчен.

# 597
  • Пеликания
До преди няколко години, когато поръчвах от AliExpress пускаха уведомление в пощенската кутия, после почнаха със SMS-и, но не винаги.
Вземали са ми неща от пощата, доколкото са ми казвали единствено искат лична карта и питат какъв се падаш на човека.

# 598
Има бланки в пощите за пълномощно. Не трябва да е нотариално заверено.
Пратките магат да се проследяват и оттук https://parcelsapp.com/en/tracking.
Приложението на Тему ми праща известие на телефона при изпращане и за получаване.

# 599
Не обвинявайте Спиди. Ето поредния смс от Еконт, като това временно е от повече от 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт