Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 092
  • 908
  •   1
Отговори
# 90
Пин код трябва да има. Ако няма, може да е измама. Във viber активирано ли е получаването на бизнес съобщения? Ако поръчваш през приложението, то изпраща известие и там винаги има ПИН код.

# 91
И в имейла има ПИН. Вижте си в спама, трябва да имате имейл. Дайте скрийншот на имейла като скриете лични данни, ако има такива. Ето така изглежда имейл за пратка от Тему за получаване от БоксНау.

И като скролнете по-надолу, пише в кой бокс е, до кога е там и какъв е ПИН кода. Може би не сте скролнали надолу имейла.

# 92
Здравейте на всички,

някога да сте получавали пратка от Тему в клон на Български пощи? Чудя се дали е нещо ново покрай коледната лудница, защото кутиите и офисите на куриерите са препълнени...

Имам сигурно над 30 поръчки, които винаги са пристигали в кутиите на boxnow, но за първи път ме изненадаха с такова съобщение.

# 93
Сега ми върнаха обаждане,оказа се че пратката пътува,а не е в кутията,а пин кд казаха да очаквам на вайбър.Явно не съм прочела добре и вместо че е в кутията,е пишело че очаква доставка към кутията.Благодаря за помоща.

# 94
Аз получих пратка от sameday в клон ма български пощи, та ако превозвача е от тях, нищо чудно. Ако имате смс, имейл и т.н не цъкайте линкове, може да е фишинг атака. Проверете си от сайта на тему, там ще видите къде се намира

# 95
Здравейте на всички,

някога да сте получавали пратка от Тему в клон на Български пощи? Чудя се дали е нещо ново покрай коледната лудница, защото кутиите и офисите на куриерите са препълнени...

Имам сигурно над 30 поръчки, които винаги са пристигали в кутиите на boxnow, но за първи път ме изненадаха с такова съобщение.

Имаше някакъв фишинг с БГ пощи. До сега май никой не е получавал пратка с тях. Според мен е измама.

# 96
И аз реших първоначално, че е измама, но самият имейл изглежда супер достоверен, вкл. има и всички стоки, които съм поръчала. В аппа на Тему също са ми маркирали на тази поръчка БГ пощи, затова явно е истина.
Като ме извикат в незнайно-кой клон ще споделя, защото май наистина е премиерно това.

# 97
Просто доставчикът е sameday, а те имат клонове в БГ пощи, което е супер тъпо, защото работното време е като на пощата, а не като на кутиите денонощно Confounded

# 98
И аз реших първоначално, че е измама, но самият имейл изглежда супер достоверен, вкл. има и всички стоки, които съм поръчала. В аппа на Тему също са ми маркирали на тази поръчка БГ пощи, затова явно е истина.
Като ме извикат в незнайно-кой клон ще споделя, защото май наистина е премиерно това.

Щом имаш и артикули, явно е нещо ново. До сега не помня някой да е казал, че пратката му е в бг пощи.

# 99
  • StZ
Получих този пуловер - харесва ми
https://share.temu.com/AKcwZgVs8dA
пише 100% вълна(изглежда е така), мек, без шевове на блузата, малко по-червено от снимката.
Но! поръчах най-големият размер и пак ми е къс, но ще го понося.

# 100
  • София
Като гледам е само азиатска номерация. Най-големият размер на кой номер отговаря?

# 101
  • StZ
Като гледам е само азиатска номерация. Най-големият размер на кой номер отговаря?

40/42 или L - широчината отговаря, просто обичам да ходя с по-дълги пуловери, защото не нося корсажи

# 102
  • София
Благодаря Simple Smile
Много ми харесва пуловера, но точно снощи направих поръчка и гледам, че времето за добавяне е изтекло, така че ще остане за следващата.

# 103
Просто доставчикът е sameday, а те имат клонове в БГ пощи, което е супер тъпо, защото работното време е като на пощата, а не като на кутиите денонощно Confounded
В София има много кутии на различни куриери, които са в магазини като Фантастико, Била, Т-маркет, съответно можеш да си вземеш пратката, когато магазините са отворени.

# 104
Аз да "светна" ако някои или много хора не знаят за тази "гъзарийка" с BOXNOW, беше питано нещо подобно и без това:
Буквално преди малко си взех пратка от BOX-овете, не от Temu но това в случая е без значение.

Може да се отвори шкафчето БЕЗ никакъв PIN, сканиране на каквото и да било (то така или иначе не предлагат такъв вариант), дори без SMS/Viber/E-mail !

Само да вметна: Появява ви се бутон "Отвори шкафчето", който след докосване по него ви иска потвърждение, НО поне аз доколкото разбрах - стига телефона да има интернет - можете дефакто да отворите шкафчето където и да сте и така реално някой да ви гепи пакета/пратката ! Wink

Само с приложението им става това:

За Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.boxnow.customer&hl=en&g

iOS/Apple iPhone:

https://apps.apple.com/us/app/box-now/id6475810281

Аз го изтеглих на моя телефон с Android, да ви кажа че по подразбиране незнайно защо на Профил - Регион ми беше зададена Гърция... промених си го на България.

Това приложение ви изисква само верификация на телефонния номер май, след което от там си следите всички ваши входящи пратки, както и получавате известие за тях + най-готиното, но пак казвам че е нож с две остриета - отваряте само с няколко докосвания шкафчето Wink

Общи условия

Активация на акаунт