Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 034
  • 908
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Никаква митническа такса не се плаща. Сумата, която си платила при поръчването, е окончателна. Ако някой иска допълнителни пари за нещо, независимо какво, става въпрос за измама.

# 121
Нищо не плащаш допълнително и внимавай откъде поръчваш. Да не е някой фейк сайт.....

# 122
Нищо не плащаш допълнително и внимавай откъде поръчваш. Да не е някой фейк сайт.....
Никаква митническа такса не се плаща. Сумата, която си платила при поръчването, е окончателна. Ако някой иска допълнителни пари за нещо, независимо какво, става въпрос за измама.

Благодаря ви много! Понеже не знам как ще дойдат пратките и реших, че като страна озвън ЕС, ако е над 30лв ще мине през митница и с бележка от пощите... Да разбирам, че идват с куриер/на автомат, без значение от стойността на поръчката?

Отново благодаря! Simple Smile

# 123
  • София
Прочети първи пост.

# 124

Благодаря!

# 125
  • София
Здравейте,
Можете ли да ми кажете тези кредити, които излизат за какво и как се ползват? Всеки ден имам по един, а не знам как да се възползвам Sad

# 126
Не, таксата е включена в цената, не се плаща нищо допълнително.

# 127
Някой поръчвал ли е чанта или раница(кожена) от тему? Халесах няколко модела,но се чудя дали ще пристигнат същите като на снимките,тъй като съм поръчвала няколко пъти от тему и някой неща са коренно различни от снимките

# 128
Малко коментар от пратките днес:
 https://share.temu.com/qMhAyNrl7tA - цвят Каки, размер 200х230, 15 лв. Хубаво е покривалото. Ще го ползвам с кеф 😊
 https://share.temu.com/cpO6ZOuNn6A - много, много хубав комплект. Взех го за 13 лв и определено си заслужава цената.Препоръчвам
Абсолютно същото дебна от две седмици. Значи първо ми го намалиха на 21 лв, викам ще изчакам малко, може да набарам по-евтино, а те взеха, че ми спряха всички отстъпки. Пращат ми само за някакви купони и за връщане на кредит, които не ме интересуват 😡 Много ме е яд. Дебело ли е?

# 129
Джули, Можеш да я върнеш, ако не я одобриш.

Раста, Връщането на кредит е най-изгодно от всички купони.

# 130
  • София
В коментарите би трябвало да има снимки на клиенти. Как може да се отговори на въпроса дали чантите или раниците стават? Все едно да попиташ "В мол Х стоките стават ли?".

# 131
Джули, Можеш да я върнеш, ако не я одобриш.

Раста, Връщането на кредит е най-изгодно от всички купони.
Как така? Трябва да поръчам някакви неща за 25лв минимум, за да ми върнат кредит от 15%. Не ми изглежда изгодно. Или аз нещо не съм разбрала?

# 132
В коментарите би трябвало да има снимки на клиенти. Как може да се отговори на въпроса дали чантите или раниците стават? Все едно да попиташ "В мол Х стоките стават ли?".

Няма качени снимки като коментар на доста неща и не питам дали стават,а дали отговарят на снимките, защото преди месец като направих поръчка си бях поръчала несесер за пътуване,който на снимките  уж трябваше да е кожен,а като дойде беше гумена кутия с цип, единствено цвета беше същия

# 133
Раста, има предвид офертата, при която се купува нещо за 100лв и връщат 80 под формата на кредит. Така нещо за 100 лв излиза 20.
Естествено, тези 80 не се връщат като кеш, а като кредит и се превръщат в стоки.

# 134
Раста, има предвид офертата, при която се купува нещо за 100лв и връщат 80 под формата на кредит. Така нещо за 100 лв излиза 20.
Естествено, тези 80 не се връщат като кеш, а като кредит и се превръщат в стоки.
Реално трябва да изхарча 100лв, а аз искам да си купя одеялото за 15 и още боклучета до 25 и готово. Ако тези 80лв ми ги връщаха в банковата сметка, щеше да е друго вече.

Общи условия

Активация на акаунт