Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 316
  • 908
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз писах как процедирам. През телефона  - you - messages - promotions - скрол до credit back - claim

# 526
claimcredit в търсачката горе в Temu ?

Мисля че е същото Simple Smile

Аз даже се мъчих да автоматизирам процеса по заявяване на частите от кредита, но като цяло е сложно и все нещо ще куца, иначе има такива приложения дето могат да правят разни неща вместо теб ... Simple Smile

Ти проблема е че не може да се направи пряк път към това нещо и направо от началния екран да се отваря ами трябва човек например да си прави аларми ...

# 527
Аз писах как процедирам. През телефона  - you - messages - promotions - скрол до credit back - claim

И аз така.

# 528
Аз даже се мъчих да автоматизирам процеса по заявяване на частите от кредита, но като цяло е сложно и все нещо ще куца, иначе има такива приложения дето могат да правят разни неща вместо теб ... Simple Smile

Ти проблема е че не може да се направи пряк път към това нещо и направо от началния екран да се отваря ами трябва човек например да си прави аларми ...
Доста работа са хвърлили по сайта и сигурно са взели предпазни мерки за такива неща Simple Smile Въпреки че едва ли им е най-важното спестяване, ако някой забрави да си върне кредита, май само за това трябва да се порови, докато се разбере как става. Това може би е най-добре направения електронен магазин и за всичко е помислено така, че да е лесно на потребителите да си оставят парите Satisfied

# 529
Да, доста е изпипано всичко.

Колкото до моите експерименти - не мисля че е до това, в смисъл тези споменатите приложения - те просто повтарят действията на които ти ги научиш като ботове - докосвания на екрана, плъзгазния...като "скриптове", ама то май си зависи и от телефона какъв е и т.н... идеята ми беше поне донякъде да се улесня и за мен да остане само последното докосване "claim"... Simple Smile

Сега се усетих че може и чрез пряк път с Chrome.
Отивам на страницата

https://www.temu.com/temu-deals-channel-rebate.html?_bg_fs=1&_x_ … query=Claimcredit с Chrome(не с приложението)  и от там в менюто от трите точки, почти най-отдолу има "добави към началния екран".

# 530
Има ли някой който е вземал от този тип сешоар и ако може да даде мнение,  че му се чудя за подарък
 https://share.temu.com/9W4OxKrn8RA

# 531
Не съм точно този, но преди години си купих та Филипс....или пък Ровента, като излязоха тези с въртящата се четка. Не ми допадна изобщо, почти не съм го ползвала. А беше доста скъп и за мен безполезен.

# 532
От няколко дена поръката ми е предадена на Български пощи и не мърда, а утре пътувам и ще се прибера чак след нова година. Краен срок за получаване е 21.12., има време, но очаквах, че ще дойде по- рано. Звънях в Бг пощи, много нелюбезно ми се накараха, че не дават информация къде е пратката и кога точно ще бъде готова за вземане, да съм си правела сметка
като съм избирала тях. Опитах се да обясня, че не съм ги избрала аз, а така са ми избрали от Тему, но това тях не ги интересувало, ако 7 дена не си взема пратката, я връщали.
Може да я вземе някой друг само с еднократно пълномощно, та сега разпечатвам такова.
Толкова за Бг пощи...

# 533
Тези БГ пощи са такива идиоти, замръзнали някъде около 80-те години на миналия век. Не знам откъде това самочувствие на лелките, работещи там. Преди 15ина години трябваше да взема пощенски запис от тях, не нещо фрапиращо , 50-ина лева. Цяла седмица ме разиграваха, а днес, а утре, пък нямали пари, пък нямало я колежката, пък не знам какво си.....накрая като се ядосах и вдигнах един скандал, започнаха да ми обясняват как не зависело от тях. Ами, от кой да зависи?!? Разиграват ме да ходя всеки ден... Малоумна история.

# 534
Ама лелките не са били все лелки и не са там от 80-те. В крайна сметка се работи така, както зададе началството.
Скрит текст:
Аз бях на едно място (в друга сфера), където не ми даваха достатъчно данни, необходими за работата, бавни, не изпълняват каквото са казали (като сме се уговорили нещо - пак във връзка с работата), не можеше да се проведе смислен разговор - само някакво увъртане от тяхна страна, при пряко зададени въпроси - и накрая аз излизам виновна, че някои неща вървели бавно - е, как да стане... Та така и в пощата - каквито очаквания са поставили - на това отговарят.

Вчера си поръчах дървен пъзел (от тези, които имат готини елементи с форма на животни) - 36 на 29 см (не мисля, че този размер е верен, предвид, че пъзелът е кръгъл) за десетина лева. С карта за отстъпка.
https://share.temu.com/9flZakMf4NA

Току що пак са ми пратили офертата за двата подаръка. Предпочитам купони от хубавите, но срещу покупка на два артикула, не на 15.

# 535
Ама лелките не са били все лелки и не са там от 80-те. В крайна сметка се работи така, както зададе началството.

С такъв манталитет са (бяха). Имам чувството, че са назначавани по калъп. Отдавна не съм им ползвала услугите, дано пък има промяна в последните 15 години.

# 536
Аз съм пращала документи (последно преди няколко месеца) - работят нормално, нещата пристигат (пращам препоръчано) и е много евтино.

# 537
Като имам кредит за заявяване, си оставям страницата на отворен таб в браузъра и само рефрешвам, за да си го взема. Извиква се и с claimcredit в търсачката, но така ми е по-лесно, за да не забравям.

Вече и аз имам поръчка с български пощи, тръпна в очакване.

Някой купувал ли е соларен вентилатор?

# 538
  • Пловдив
Има ли някой който е вземал от този тип сешоар и ако може да даде мнение,  че му се чудя за подарък
 https://share.temu.com/9W4OxKrn8RA

Вчера поръчах такъв, от друг продавач с оферта връщане на кредит 80 лв., заедно с една чанта за да станат 100 лв.
Та дори и да не ми хареса, двете неща ще ми излязат 20 лв.

# 539
  • София
Какво се случваше, когато ти е пусната пратка с Бокс, която не се побира в кутията? Не мога да се разбера със съпорта. Обяснявам им, че искам да я поръчам пак и да не я изпрящат отново с бокс нау, те ме прехвърлят ту към магазина, ту към тях и нищо конкретно не можаха да отговорят и да направят. Върнаха всички пари, даже и 10лв за забавяне, но това нещо ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт