Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 40 639
  • 908
  •   1
Отговори
# 855
Това с пощите ще е голяма игра на нерви. Дали имат и обедна почивка, че и с това работно време до 17 ч., направо ще има отказани поръчки, ми се струва...

# 856
То само почивките да бяха. Като идеш, да ти прималее. Или устройство/програма не работи, или опашка има, а те за никъде не бързат, ужас.

# 857
Пратката ми е разделена на две и по-голямото нещо е със Спиди. Обаче за останалата част от пратката тръпна да не е с БГ пощи. Просто ми призлява само като ви чета.

# 858
  • София
Онзи ден с офертата 200% връщане на кредит поръчах три неща. Една лека кабалена прахосмукачка (някой тук я беше изрекламирал) да ми е подръка вместо метла и две настолни лампи. Едната с лупа и кабел, а другата зареждаща се.
Е как успяха тази пратка Тему да я разделят на две. Двете пратки тръгват едновременно, като прахосмукачката и лампата с лупа са със Спиди, а другата лампа с български пощи.
Нито е да трябва да ги заврират в кутии. Нито едната да са я събирали по-бавно и дълго. Най-много да са преценили, че обикновената лампа е по-малко чуплива, ама едва ли две пратки с два различни доставчика ще им излязат по-евтино от 300гр. повече в пратката на Спиди. Не мога да си го обясня.

Ваня, зависи си от пощенския клон. Ако сте недоволни от пощите, пишете мейл, хич не им звънкайте по телефоните. На мейл са длъжни да отговорят, но цитирайте и номера на товарителници ако е нужно. Ние имахме спор с БГ пощи по друг проблем преди време. Доста се поскарахме, написахме няколко жалби и сега всички са много мили и  любезни.

# 859
Аз още не знам втората част от пратката ми с кой куриер ще е. Моля се да не са БГ пощи. Ще споделяме опит те първа с тях. И в началото бяхме зле настроени към БоксНау, ама свикнахме и даже аз лично съм доволна от тях.

# 860
Бокснау са гъвкави. Можеш да удължаваш срока,да смениш кутии,отговарят бързо. Докато пощите са проспали последните 30 години.

# 861
Докато пощите са проспали последните 30 години.

....минимум.

В бокснау може да се получават 24 ч. в денонощието, с изключение на тези, които са в някакъв обект, но пак не е до 17 ч.
Колко дни ги държат в пощите и може ли да се пренасочват по някакъв начин? ...обаждане например?

# 862
Някой каза 7 дни, но не разбрах календарни или работни. Подозирам, че препращането с бг пощи ще се заплаща.

# 863
  • София
Абе нашият клон на пощата е до 19.00ч. и без обедна почивка. На други места, масово ли са до 17, че и до 16.30? Това наистина е доста идиотско работно време.

# 864
Докато пощите са проспали последните 30 години.

....минимум.

В бокснау може да се получават 24 ч. в денонощието, с изключение на тези, които са в някакъв обект, но пак не е до 17 ч.
Колко дни ги държат в пощите и може ли да се пренасочват по някакъв начин? ...обаждане например?
Не може да се пренасочват ми каза жената в централна поща. Даже се учуди,че тази пратка е при тях, защото адреса се води към някакъв клон. А това с обаждането изисква много търпение. Изобщо Български пощи искат да са куриери,ама нямат желание.

# 865
Абе нашият клон на пощата е до 19.00ч. и без обедна почивка. На други места, масово ли са до 17, че и до 16.30? Това наистина е доста идиотско работно време.

Най-близкия клон до вкъщи е 08:00-17:00 с обедна 13:00-14:00. Лично за мен не е проблем, защото съм в майчинство и работата ми е до вкъщи, но за много хора с такова работно време на пощите е невъзможно взимане на пратка.

# 866

Има доста такива до 17, но обикновено работят и в събота до 13. Като се замисля, не е много по-различно от Спиди, които отварят в 9 и най-често затварят в 18. Пощата отваря един час по-рано.

# 867

Има доста такива до 17, но обикновено работят и в събота до 13. Като се замисля, не е много по-различно от Спиди, които отварят в 9 и най-често затварят в 18. Пощата отваря един час по-рано.
Обедната почивка обаче човек може да си вземе пратката,а ако не му е удобно мястото,може да я пренасочи.
Лично нямам нищо против Български пощи. Дори жената, която носи пощата до адрес е много мила. Когато поръчвах неща от Алиекспрес дори ми прозвъняваха на мобилния. Не е нужно пощите да се променят много. Те в действителност са удобни на много хора , включително и пенсионери,но е нужно да добавят малко гъвкавост по отношение на пратките. Вярно ни разглезиха от Тему. 😃

# 868
Обаче Спиди изпращат имейл, че имат получена пратка за теб и веднага можеш безплатно да пренасочиш пратката в зависимост къде ще си утре - на работа или вкъщи, или ако щеш и в друг град. Освен това имат офиси по- на гъсто от БГ пощи и може да отскочиш в обедната. Нямат и обедна почивка като бг пощи, а пък 1 час вечер си е +.

# 869
Ужас на квадрат! Tired Face
Робота и пратката с двата артикула са с БГ пощи! Tired Face
Кой ги знае в кой клон ще ги засилят?!

Общи условия

Активация на акаунт