Искам да кажа... (225) през ДЕКЕМВРИ 2024

• 38 888
  • 1 076
  •   1
Отговори
# 135
Еххх Лаленце, яд ме е, но според мен умишлено късат, за да плащат хората за изпити. Не се отказвай. Гуш!
Напазарувах аз ваучери от лоялната програма. 😁 Поне видях някаква файда от дращенето толкова години. 🤣

# 136
  • София
Бях, Силве и Руми , но приключи безславно...
Скрит текст:
През три кръгови ме прекара изпитващия, на първото нямаше никакви проблеми (всъщност вие нали сте ми съгражданки и мога да съм конкретна - на Мизия беше първото). Второто (колелото за Сторгозия) беше малко натоварено, но минах. Ама на третото (на ул. Неофит Рилски) вече се омотах много, забравих и накъде каза, докато се опитвах да разбера кой накъде е и така приключихме... Не знам защо ме прекара през тия кръгови, инструкторката и тя се зачуди, винаги само по едно кръгово е имало на изпит. Сега ще чакам да видя промените другата седмица и дали ще ме засегнат, ако не, евентуално ще пробвам отново, мисля, че ще успея да позаделя някой лев. Пък ако нямам право повече, здраве да е, поне опитах.
Благодаря ви много за подкрепата, забравих да пиша снощи, но вие стискахте палци още откакто казах, така че съм ви безкрайно благодарна. Heart

Руми, ще ти пиша на лично с обяснения за лоялната програма, само след малко да седна на лаптопа, за да мога да пратя и скрийншотове. Hug

Здравей, ще стискам палци, следващия път да го вземеш.

Аз си спомням на моя изпит колко ми играеше кракът на съединителя.. и също се бях притеснила, но вътрешно се опитах сама да дам кураж на себе си и се получи. Ако обичаш да караш, ако го усещаш като твоето, ще се случат нещата и ще вземеш успешно кормуването.

Имам една приятелка - взе листовките от раз, няколко пъти я късат на кормуване и сега нещо май се е отказала, да се опитвам и на нея да вдъхна кураж, че нали предстоят още и още промени, разбира се и по-скъпо ще става.

Има някои, които наистина късат нарочно - за още пари. Трябва да се отпуснеш, да имаш вяра в себе си и ще стане.

При мен например, изкарах книжка - не карах доста време, после се пристраших, имах един страхотен автоматик, но за съжаление направих катастрофа. И сега предпочитам да се возя, разбира се мога да се закарам от точка А до точка Б ако някога се наложи, но докато има кой да ме вози - предпочитам.

По тази тема, се замислих, че наскоро гледах в едно предаване, че в Германия било едно от най-трудните места за изкарване на книжка, а и едно сред най-скъпите... та ние тук сме си малко късметлии.

# 137
Нищо не разбрах от тази програма, а четох уж;)
Лаленце, гуш.
Румка кое съм аз, че не се разпознах;)

# 138
Ех, Лаленце! Нищо, пак ще се явиш. Имаш право, няма страшно.
Ама и гаден маршрут са ти дали.

Мерси и за обясненията. От мобилната зор се вижда в профила, но го открих 🤗

Румка кое съм аз, че не се разпознах;)

😆 джудженцето със сивата шапка 😘

# 139
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви, момичета! Hug Знаете ли, днес всеки, на когото споделих за този изпит, каза същото - че е било нарочно и точно с умисъл да ме скъса. Не знам какво да мисля, на предишните изпити си бяха изцяло мои грешките, но бяха и по нормални маршрути, имаше си само по едно кръгово кръстовище. Не знам, но вярвам, че всичко се случва с причина и каквато и да е тя, я има. Ако имам право на още явявания - добре, отивам при първа възможност. Ако не - пак добре, оправям си се и без книжка вече толкова време, половин живот, както все казвам. Гледам да не затъвам в негативни мисли за каквото и да било, че едва изплувах след раздялата с бащата на Елица и след смъртта на баща ми... И затова каквото и да стане, гледам все от положителната страна. Heart

Тути, пиша и на теб. Hug

Руми, ако нещо не е ясно, ще пратя и от мобилната версия, само казваш. Hug

Stoyanova.A, разбирам те, майка ми не съм я виждала да шофира в съзнателния ми живот, точно заради преживяна катастофа. Даже не искаше да сяда отпред да се вози, винаги отзад беше в семейната кола.

# 140
Я пратете тези обяснения и на мен, че толкоз стаж в този форум...
Лаленце, ще го вземеш. Просто трябва да се пречупиш.
Мем баща ми още 8-ми клас ме качи на колата с мотива "Без това ще я вземеш без да питаш, поне да знаеш какво да правиш". Та тогава толкова я мразех тази кола.
После 11 клас изкарах листовките и ме домързя да отида на изпит ( без това нямаше да ми дадат книжка, защото нямах години). След като завърших училище пак листовки ( не знам защо съм ги вземала отново), но за мен листовките са супер елементарни. Курмуване и книжка. И шофьор, които кара другите докато са пили.
В Канада отново курс защото инструкторът сърбин каза, прекрасно каране но за България и Сърбия, тук ще те скъсат. Листовки, книжка. После за годишнината от сватбата ММ ми купи подарък-кола- автоматик. Що рев изревах, че не е с ръчни скорости. И заради тези ръчни и мърморенето ми за мотор за един осми март се озовах с онова на профилната ми снимка.
От позиция на годините мога да кажа, че ми доставя удовослтвие карането, и че карам без проблем, лява и дясна дирекция, навсякъде по света... айде похвалих се, всъщност оказа се прав инструкторът ми в 11 клас, че ще дойде момент, в който няма да могат да ме свалят от колата.

# 141
  • София
Лаленце, Hug

# 142
  • София
Уф, Лаленце, влязох да видя дали си успяла. Да не ти пука, ще се справиш другия път! Три кръгови на изпит…този катаджия е бил с голямата секира.
Мид, много се радвам да те видя тук. Как се справят Павел и Ена?
Алечко, много неприятно. Верно само ламарини, но една торба нерви и пари.
мари, днес купих на дъщерята чопапи, без да знам какъв ден е Grinning, пък и четири чифта. Броя го, че я чака много здраве.

# 143
  • Бургас
Лаленце,гуш! Не се предавай!

Руми,,много са хубави рошльовците!

# 144
  • Варна
Ококорила съм се аз и няма заспиване.
Чаках девойката да се прибере след концерт в Брюксел.
Але, имало да става!
Лаленце, върнах се назад как взех книжка. От третия път.
Ейййй, първият път, аз първа, изкарах паркираната кола от кучи гъз. Преди да тръгнем изпитващия като ме метна, къси, дълги и т. н. Всичко точно и праз, подминах за малко един стоп, за да имам видимост.
Вторият път вече ми тракаше крака на съединитилят. Събрах точки за чао.
И третият път, като тръгнах уверено, да де, ама от притеснение забравих да вкарам на първа. Поправих се и газ, взех го. Много е важно да няма кофти ситуации.
15 години по-късно вече си изкарах опреснителен и си карам от точка а до точка б. Grinning

# 145
  • Бургас
Стейси не си сама!
И аз съм се облещила и не ми се спи!
Сбъркана работа!

# 146
А мен ме събуди алармата на момчето. Днес няма да е на училище а ще пътува до Благоевград и там ще се подстригва.... Каква е тая суета в тоя студ? Ще видим как ще се прибере.
Да кажа, че в Лидл вчера са заредили хърватските шарани, които всяка година уважавам. Изчистени са от вътрешности, от люспи и са много, много вкусни.
Хубав ден!

# 147
  • На брега на реката
Добро утро!

Лаленце, горе главата и отново напред! Ще се справиш!

Али, какъв късмет! Дано бързо я оправят!

Аз нямам търпение да мине деня и да заведа Палечка на Пинокио. Купих билети и за първи път ще я водя на театър. Много се вълнувам!  Нямам търпение да и видя очичките!

На ММ колектива има спечелана награда - двудневен тиймбилдинг и утре отиваме. Покани и мен и аз естествено се отзовах, нали съм добра душа, как да откажа да го придружа на почивка! Joy
Та за първа година няма да сме у дома на Никулден!

Ети, къде си?

Хубав ден!

# 148
  • при моите деца .....
Добро утро!
И аз за поредна нощ не се наспивам, но прекалявам с кафето.....
Лаленце, каквото е писано, ще стане! Права си, не хаби нервни клетки за неща, които не можеш да промениш.
Але, много неприятно.
Бубе, приятно изкарване.
Вчера бях на запалване на осветлението на коледната украса... много е красива.
Вкъщи още нямам....
Хубав ден!

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 10:59 от * Боби *

# 149
  • София
Добро утро.
Бъни, добре, учат.
Аз ако бях изчитващ щях да се скъсам, но този ме пусна.
И малката иска елха а, аз нямсм  желание особено.

Общи условия

Активация на акаунт