🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 12 (01.12 - 08.12)

• 44 236
  • 1 165
  •   1
Отговори
# 1 125
  • I Love You 3000
Мойте финалисти са Георги, защото изнесе сезона и Венци ,който игра винаги чисто и без страх. За трети слагам Митов , просто защото ми трябва трети.
Най-много не искам един от финалистите да са Бистра и Алекс поради епитетите тъпа към Ванеса и тъпунгер към Георги. Прекалено алчни и арогантни и двамата.
Иска ми се също така по някакъв начин ако може Миро да го "задължат" да стане финалист , като му отнемат правото да спасява или да се предава и да чака да го задминат. Та да може да спечели някакви пари и да ги дари в дом за стари хора.
А реалността - от едита на Ати лъха , че е в топ три , което много ще ме изненада ако не е. Така не съм била анти срещу някой образ от много време!

# 1 126
из жълтите новини

# 1 127
Не искам "прозорливият търговец" на финал.
+1
Колкото и да харесвам Вера и Гогов и знам, че му стискат палци, пак не искам Дзами да е там.
Като наближава финала видях и още смисъл на бомбите в сандъците, ако стигне случайно Дзами до сандъците  (въпреки че не ми се вярва) ще стискам палци да оцели бoмба Grinning

едит:
За понеделник искам Жоркарта да сложи Алекс, Бистра и Миро с цел да отпдане Миро, но те да си играят истински и да се наложи примерно Мая да спасява Бистра ... мухахаха

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 08:03 от Одри ♡

# 1 128
  • София

Мая, когато Миро и Алекс се впуснаха в онази епична игра, в която загубиха от Жоро (мисля, че беше когато Венци реди таблото), им казваше да не влизат заедно, а да изпратят само един от тях на игра, или ако толкова искат, да влязат двамата в различни групи. Не я послушаха и загубиха значително количество гривни, а с тях и власт. Тя затова се ядосваше толкова много на следващата игра, когато де факто играчите си разпределяха техните гривни.

Алекс редеше таблото тогава, след нощта, когато заедно с Миро бяха на Острова  на избрания и се заканваха на Дзами и Георги.

# 1 129
Ако бат Жо е на финал, и самата Глория не е поканена там, мисля че финалът ще бъде наполовина опропастен.    Wink

# 1 130
Е тя такъв безплатен пр получи 🤣 След всичките музикални изпълнения, който чухме и аз мисля че трябва и Глория да е там.
Баш шефката в жанра (😁) не е като да няма творчество.

Тия устни кога са били модерни през 2018?  На мен ми лъха на нещо преди 2010.

# 1 131
Много се радвам за Иван - покрай участието си успя да се запознае с нея.
Преди около месец мина новина, че Глория на участие в Стара Загора го е изкарала на сцената и е изпяла една песен с него.

# 1 132
Иван доста отдавна се познава с нея.В подкаста каза, че дори отглежда кучето на Симона.

# 1 133
  • България
Любимата книга на Иван е биографията на Глория. Joy Joy Joy

# 1 134
А правилата за определяне на тримата финалисти станаха ли ясни? Пропуснах част от епизодите тази седмица, а виждам, че в новата анкета са описани тези от австралийското шоу.

# 1 135
  • София
Правилата са същите като при австралийците, явно е така по оригинални правила.
Т.е. виж анкетата, там са описани едно към едно. Simple Smile

# 1 136
Аз вече не чакам финала щото май ми е все тая но чакам надкастите.

# 1 137
Аз вече не чакам финала щото май ми е все тая но чакам надкастите.
Чакам Гогов. Неделчо каза, че утре щели да го пускат.

# 1 138
  • Брюксел / София
За мен на финала трябва да бъдат хора, стигнали до него със собствени сили. Това са Георги, Венци, Митов и Мая (заради социалната игра).
Дзами играе нечестно. “Прозорливият търговец” в случая е синоним на шмекер. Той постоянно хитрее на дребно в игрите.
Алекс и Бистра може и да имаха място на финал, но никога няма да го разберем защото и те по своему играят нечестно = бутани и подпирани от Миро. Алекс изпроси гривна от Миро и после в играта с Жоро остана втори защото Миро го подпря. Бистра също беше подкрепена / подпряна от Миро в последната си игра. Никога няма да разберем какво би станало, ако Миро не ги подпираше. Може и да бяха пак в ситуацията, в която са и сега, но може и да си бяха тръгнали. Няма как да знаем, така че който и от двамата или и двамата да е/са на финал, за мен това е нечестно защото не е извоювано със собствени сили. Така че изобщо не са достойни играчи - нито един от двамата.

# 1 139
Честно казано, не споделям хейта към Алекс. Не мисля, че незаслужено е стигнал дотук, дори напротив. Беше му трудно от самото начало, когато в първоначалния вид на племето се вихриха двете змии - Мътна и майка й, които играеха против собствените си съотборници, целиха се в тях, за да намалят племето и реално беше трудно да се оцелее там.
След това нямаше шанс в игра с предизвестен край, когато Кънчо се правеше на интересен.
Към края на играта спечели сериозни победи срещу сериозни съперници, а решението на Миро не е било по негово настояване. Поне не му липсваше кураж да играе, за разлика от другото “дете”.

При Мътна вече нещата са съвсем други. Победите, които спечели бяха още в самото начало и много от тях срещу аутсайдери. Сега, сума народ я бута и й разчистват пътя само и само да не изиграе някоя рискова игра, а двама души само я чакат да си загуби гривните, за да й дадат своите. Пълен смях!!!

Това ли е примерът, който Миро искал да даде на дъщерите си като изпрати жена на финал?! Да могат всички да видят, че е там не, защото е заслужила, а защото зад нея има силен мъж, който я бута като багер?!
“Каузата” на Миро ще постигне абсолютно обратен ефект, ако се случи.
Много по-достойно е като Ванеса - 9-та, но със собствени сили, отколкото в топ 3, защото нон стоп някой те е тикал напред.

Общи условия

Активация на акаунт