🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 12 (01.12 - 08.12)

• 44 364
  • 1 165
  •   1
Отговори
# 75
  • Другата България
Забравих да благодаря на Дяволо и Сони за темата, ама нали бързам да си кажа всичко във връзка с дискусията относно включването на Миро. Blush
Благодаря и на него, че намери време да се включи и да ни даде отговори /макар и не на всички въпроси/.
Дано го прави и занапред.

Относно Венци и това, че е бил манипулиран от нумеролозите - според мен той решението си го беше взел вече, преди да види оня техен скеч. Но пък успя да ги изненада. Blush

# 76
Откъде знаем, че Митов е добър на пъзели? Играл е тетрис повече от Венци ли?

От досегашното му представяне?! Simple Smile
А ако помня правилно, на една от игрите с логика се справи по-бързо дори от Миро. Онази, в която имаше зодиакални знаци и един кръг.

Относно Венци и това, че е бил манипулиран от нумеролозите - според мен той решението си го беше взел вече, преди да види оня техен скеч. Но пък успя да ги изненада. Blush

Така е, сетих се, че вече си беше решил и поправих, че ще видим занапред Simple Smile И все пак си беше манипулация, при това според мен успешно жегна егото му.

# 77
Събитията от последната седмица май са пренаредили таблото с любимците на форума.
Миро губи позиции с желанието да наложи отборна стратегия “всички за Алекс”.
А също и Бистра, но по различни причини  - всеки път успяват да я убедят, че е за нейно добро да не играе и трябва да следва повелята на мама и татко. Надявам се да успее да се върне в играта след толкова дълго стоене на скамейката.
Мая пък изглеждаше искрено загрижена за Венци, а не както обикновено, водена от личен интерес.
Георги печели нови фенове с танци и разговори с кокоси.
Венци заслужено е с най-много гласове и гривни.

# 78
Мая пък изглеждаше искрено загрижена за Венци, а не както обикновено, водена от личен интерес.

Мая просто никога не е харесвала Алекс, за разлика от Венци, който поне им разнообразява и благоустройва живота на Острова.

# 79
  • Варна
Повече акъл се иска за логически игри Wink
Този пъзел не изискваше кой знае каква логика, просто се сглобяваха елементи.
На ниво 6+.

# 80
На ниво 6+.

И 4+ да е..пак важи горното....

# 81
Много хубав пример е този за СЕО-то и разпределението на бонусите в офиса, нямам какво повече да кажа, защото отстрани изглежда точно така. Твърде много офисни похвати вкара Миро и се опита да ги ръководи по офисен начин. Само дето крайната цел тук е друга и не той разпределя бонуса, а всеки се бори сам за него накрая.
Тези мнения, с които съм 100% съгласна, получиха моя Hands Plus1
А Дяволо и Сони получават моята признателност! Beers

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 16:06 от DiaMia

# 82
  • Варна
Скрит текст:
На ниво 6+.
Смяташ че Венци няма капацитета на 4 годишен ли?
И би трябвало да е по-сръчен от Митов.
Това хамаци, мезЮнети в лагер 3 все от неговите ръце е излязло.

# 83
Митов засега е показал много повече от Венци когато е имало пъзели. За този специално, на който се затрудниха с Дзами, се изисква не толкова сръчност в ръцете, колкото в мозъка. Не мисля, че Митов или Миро (или всеки, който е редил подобни) биха се забавили повече от пет минути на него.

# 84
  • Варна
Митов засега е показал много повече от Венци когато е имало пъзели. За този специално, на който се затрудниха с Дзами, се изисква не толкова сръчност в ръцете, колкото в мозъка. Не мисля, че Митов или Миро (или всеки, който е редил подобни) биха се забавили повече от пет минути на него.
Сигурно...   ако е на компютър Joy
Тъй де дума срещу дума е работата.... на кой как му се струва..
Аз предлагам един турнир между Венци и Митов след края на сезона.. Може и залагания да му спретнем.. Joy

# 85
Скрит текст:
На ниво 6+.
Смяташ че Венци няма капацитета на 4 годишен ли?
И би трябвало да е по-сръчен от Митов.
Това хамаци, мезЮнети в лагер 3 все от неговите ръце е излязло.

Смятам го за не много умен. В смисъл на начетен.
Физическите му способности са несъмнени обаче, да. Но те не вървят винаги и задължително, при него също,  и с бърз ум.

# 86
  • София
Венци изобщо не е глупав или неначетен.
Може и да не е най-образованият на острова, но от алегориите, които използва понякога като говори, се вижда, че най-малкото е внимавал в час, когато е ходил на училище, или е попрочел някоя друга книга. Нека да не го изкарваме прост, защото определено не е такъв. И Влади го каза в Надкаст.
Скрита лимонка е той. Simple Smile

# 87
С нетърпение очаквам какво ще отговори Венци на въпроса в Надкаст коя му е любимата книга. Залагам на Винету.

# 88
  • Другата България
Ако цял сезон Венци се правеше на умрял лисунгер и едва ли не Санчо на Дон Кихот, а накрая се окаже, че е “щракал“ повече от Миро, ще си посипя главата с пепел, че успя да ме заблуди. Все още не го вярвам, в смисъл, че очаквам интересни ходове от Мая и Георги, но ако дойдат от Венци -
Малко ще ми е тегаво гледането през идната седмица, но се надявам да пишете подробно кога какво се случва.

# 89
  • Враца
Благодарности на Дяволо и Сони, за прекрасното оформление на новата тема.

Много се радвам, когато се включват участници от реалитито, но ми се ще да споделят някакви интересни неща, случили се зад кадър. Не говоря за бъдещи събития, а случки от ежедневието и бита, останали скрити от зрителя.

Общи условия

Активация на акаунт