🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 12 (01.12 - 08.12)

• 44 312
  • 1 165
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Ако продукцията иска да си отмъсти на някой участник, то това е начинът. Кринджът с песничката беше връхта на този метод. Накарай зрителя да си мисли, че подбутваш някой и автоматично той се превръща в най-нелицеприятния персонаж.
 Гогов, човек, благодаря ти, че направи сезонът толкова цветен. Само, като си спомня как ударно започна и успя да ни накараш всички да се разсъскаме. А сега си тръгваш всеобщ любимец. Здраве, добри хора до теб и това предаване да ти донесе очаквания рестарт. Заслужаваш го.

# 616
Георги добре си похапна тая вечер. Сичкото си го изяде.
Отвратителен е този човек и няма как да го подкрепя, пък нека прави шоуто и сезона и квото там. Да имаш толкова храна, а до теб 5 човека наистина да гладуват, си е низко отвсякъде. Ръсел правеше едно време такива работи. Ама Ръсел не ръсеше дзен глупости, а си беше Ръсел - гаднярят.

Чао, Гогов. Беше голяма свежарка! Ще липсваш, но то остана малко, така или иначе. Имаше своите шансове, но не ги реализира.

# 617
За Миро това участие в Острова ще е още по-голям урок от първото му участите в Сървайвър. И ще е пример как човек докато е жив, се учи. И нямам предвид учене на наука за знания, а уроци от живота за човек, който се има вече за врял и кипял. Пък то... Довариха го и го сготвиха.

# 618

INFJ, планът е бил Ати и татко му да влезнат заедно, още от преди влизането на Ати било решено да отношенията баща-син да са един от лайтмотивите на предаването. Бащата се е подготвил с материал. Разбира се, че този материал ще бъде излъчен, независимо дали някой ги коментира или не. Всички гледаме отдавна обработени епизоди, никой от екипа не следи форума, че да реши да сложи песента, посветена на Алекс само защото в някакъв форум се пише нещо си. Ако някой от екипа следеше форума поне щяха да се усещат, че редовно пускат спойлери в промотата и щяха да си вземат поука.

аз не виждам уинър едит при Алекс, не виждам и фаворитизъм, виждам как продукцията го "употребява" до край. Което е жалко, но Алекс е безсилен и надали може да поиска някои моменти да не бъдат излъчени.

Да, на всички е ясно, че епизодите са отдавна готови и не се променят заради нас. Но става въпрос за обратна връзка от зрителите към продукцията за следващите сезони. Все пак това е първи сезон и правят кастинг за втори, има голяма вероятност да ни четат коментарите, за да видят кое ни е харесало и кое не. Ако гледаме и по-глобално нещата, каквото е успешно за една продукция, много често даже и друга го взаимства.

Гогов не ми беше фаворит, но не мога да отрека, че ме изненада с представянето си в игрите. Запомнящ се участник е.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 23:44 от Анонимен

# 619
Чудя се каква точно е привилегията на най-богатия, освен, че е недосегаем? И за какъв социален вот пишете (не съм гледала чуждите формати)?
Аз до тук го разбирам така - това беше последният диск. Отпада един. Следват битки всеки ден, където ще играят всички и последния отпада или последните 2ма са в битка за да отпадне един. Или нищо не съм разбрала 😂

# 620
"Съдби на кръстопът" са си взели почивкa днес , но на тяхно място идват "Семейни войни":

- Стартираме с невиждано откритие на Венченцо Халхаберо - полярната нощ, която може би е траела над 24ч...

- Заключение на Мирко от името на целия отбор, че всички си били изчистили имоцийти..Щом казваш..

- Завръщането на цикадите по синхрони не е мираж. Изнасят симфоничен концерт в Нумерологията.

- Според Дзами и те си имат Бат Вики Гипса в лагер 1, особено като е напечено в игрите.

- Само 5 минутен монолог за "уроци-муроци", "израстване-мизрастване" и "даване на всичко от всички в себе си" на Гошката. Рязко е вдигнал оборотите на мискриане след победата. Явно пак е дзен...

- Риалити сцена как дует "Виктори" се киснат като пакетчета преварен чай в морето.

- Най-позитивният участник в предаването тегли мотивационно конско на съименника си. Тамън това му трябваше на Митов...

- Майчето и Бистричка са се лЮснали дибидюс на плажа. Бат Вени минава случайно и изпада в прединфарктно състояние. Предлага професионална шпакловка по избор на клиентката и даже е готов той да заплати с по 5 гривни за 5 минути.

- Мая не е впечатлена от офертата и заявява, че търси по-висок клас майстор. Бат Вени остава от потенциален монтьор, само воайор...

- Дано му се падне дискът днес, че толкова много спомени вече напират да се излеят на някъде...

- На играта на шампионите им се пада съчетание с въже и топка. Ех, знаеше си Бистричка, че трябва да играе вчера, ама мама и татьо не дадоха...Спират ѝ островната кариера.

- Още не са стигнали до пъзела и Косъма бърза да изсипе една камара жокери, та случайно играта да не надвиши 7 минути. За следващия сезон дано да ги калибрират правилно игрите и да не минават 3 минути.

- Косъма отброява и слага край на играта също с толкова емоция, колкото и лелката на регистратурата в КАТ , когато ти казва, че си попълнил грешния формуляр.

- Поредната игра, която протича в пешеходно темпо, все едно са на спортен празник за първолаци. Даже там май има повече адреналин и състезателен дух отколкото при Митов.

- Гоше захлебва и довечера ще има дискоетьека в лагера. Поканени са всичките му ...персоналитита и несъмнено ще се явят до едно.

- Очаква се една мотивационна , десетминутна реч за ценности и израстване някъде по трасето.

- Лицата се прибират и почват да разказват на сълагерниците си , как е протекла играта. Неизядените от тях клокочат от щастие, а разполовените се търкалят от радост.

- Пореден опит на "Гласът зад кадър" да дава наклон на зрителя, какъв, аджеба, бил образът на бат Жо. Момче, там има поне 10 различни, недей се мъчи...

- Добре поне, че спойлна за идващата, последна коалиция в предаването, та зрителите да не тръпнат в очакване да се случи нещо интересно повече.

- Майчето цъфва веднага да провери, има ли храна и подслон за нея и Бистрето след развода, в оранжерията на бат Жо.

- След цветарското ателие на леля Гошка, бат Вени отваря спортен център и мебелен магазин на калкан със СПА студиото на Мая. Да видим след развода кой, колко квадрата ще получи от имотите обаче...

- Филърче със семейно разцъкване на плажен боулинг, който реално е по-интересен от играта на победителите.

- Халхаберо неволно издава пъкления план на Майчето да разцепи инцидентно главата на Татьо с кокоската за боулинг, под формата на шега...Трябва нов план...Белкем Гогата я свърши тая работа после.

- Сашето е препасал нЕкъв колан 30см над клинчето си на голо, явно не за да му придържа гащите, а за да не се разпадне джезвето с кокали...

- Смс в бутилка и за Гогов от...бившата му жена(?!). Ел Позитиво е в ступор, тъй като я е блокирал навсякъде, но тя е съумяла да го намери на другия край на света.

- Дава на Дзами да прочете частта с издръжката и процентът, който ѝ се полага, ако той стигне в топ 3. Явно продукцията иска да го мотивира да остане, че да отложи срещата му с нея.

- Време е и Мирцата да пусне някоя сълза по смс-а, че да са еднакво сринати на битката. Дори и АТИ се напъва да пореве, но ако продължава, други неща ще напуснат тялото му първи, много преди сълзите...

- Бат Вени Гипсчето не е впечатлен и си подремва в мезЮнета през това време.

- Отбор Миро рекламира съпругата си в национален ефир, докато е сама в БГ , а той на самотен остров...Не най-добрата идея на света.

- На играта си личи, че Майчето е показала на Татьо тва-онова в пипането на...тетивата.

- Мирко помага на Косъма в събирането до 20, че ще изпуснат последния ферибот за връщане, ако го чака.

- Венченцо е засечен с опит да бутне самочувствието на Гогов по време на игра. Обречен е на неуспех, тъй като той сам си го е изравнил със земята отдавна.

- Гогата прави всичко възможно да не стигне до финал, че да не може бившата да вземе някой лев. И успява.

- Гогов отпада, но ние това го знаехме ,заради любезното съдействие на продукцията, която само 17 пъти спойлна резултата от битката преди това.

- Гоше е много щедър на комплименти след играта, особено когато е с 30тина гривнички.

- Отбор Миро се прибира победител, а Майчето е в траур - разводът се отлага...Важното е, че криптото е където трябва вече.

- Топ синхрон на бат Вени - безпогрешно , акапелно изпълнение на ретро чалгичка, по време на което операторът си спуква и двете тъпанчета с химикал.

- Искрена риалити сцена между Дзами и Гогов, в която находчивият търговец признава, че точно допреди малко е щял да спаси отпадналия си приятел, НО не му се вижда достатъчно мотивиран и затова няма. Едва ли някой се съмнява, че това е истина.

- Майчето отива да преподава урок на Гоше , как се плющи с ръчичка....липичка Confused .

- Споделя, че Бистрето ѝ била хем сестричка, хем дъщеричка. Срещаха се в някое общество тия семейни парадокси, ама не се сещам къде в момента...

- Смело заявява, че тя грам не била по "съюзи и коалиции"(?!?!?). Така е, просто ги нарича "семейства".

- Синхрон на Гошката без микрофон, но за сметка на това цикадите си имат такъв...

- Топ предложение на Лицата, ако се паднел дискът при него, да дойдели дечицата да дискутират всички избора. Майчето:

- Мама иска да праща дечурлигата да спят сами на острова на Избраника. Майче, ти Game of Thrones гледала ли си..?!

- Чувството за хумор на бат Жо намалява правопропорционално на спечелените от него гривни. Криджът се покачва успоредно с тях.

- Хана Пеньоар Диск! Revolving Hearts

- Елена Петрова отново е забелязана на трибуните в кръга. Естествено, прясно изкъпана с H&S. Най-доброто продуктово позициониране за сезона.

- Косъма зорлен мъчи зрителите, като принуждава Гошката да изрецитира кратка ( за щастие ) , популистка реч в средата на кръга. Защо бе, защо? Метни я тая пуста слушалка някъде в дивия...

- Гогов излиза за прощално слово и показва на Гоше и другите псевдоморалисти, как се говори пред публика, без да ги караш да кринджат в агония.

- Изненада на вечерта е факт - Венцичка решава да не спаси Гогата, давайки му всичките си гривни. Всички са в абсолютен шок.

- Венченцо се пада на диска и дупе да ѝ е яко на островната му половинка...

- Избира Бистричка за компания и Ланистърс вайбс се прокрадват из кръга...

- АТИ утре има рожден ден и Тати му е написал песен с оригиналното наименование... "Песен за АТИ". Вика му местна певица даже да му пее на уше.

- Най-некриндж моментът на сезона също вече е факт, като шансът да бъде задминат е почти нулев.

- Сашето се чуди, дали има как да потъне в камъка, на който стои, докато свърши песента, че му е прекалено комфортно иначе.

- Мами е нямала уговорка с Гоше, а приятелско споразумение. На някой са му подарявали синонимен речник като малък за Коледа...

- Ланистърс се усамотяват на островчето и спорят , кой ще е отгоре и кой отдолу...Кадрите от тази вечер няма да бъдат достъпни по разбираеми причини.

- Епизодът завършва със заспиване в лагер 1, на което Митов отново липсва. Ако изчезне безследно това момче, тамън до началото на втори сезон някой ще забележи, че го няма...

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 07:18 от tfn2k

# 621
  • България
Добре, че Васил Гюров не влезе в предаването, защото щяхме да гледаме плевнята с овце на Фермата и семейните отношения между отдалечени баща и син на остров във Филипините. Такива лични сюжети не са проява на добър вкус, както и писмата.

Песничката трогна Алекс и беше необичайно емоционален и изразителен в очите. Георги като по-открит в чувствата си демонстрира повече емоции от Алекс.

Островитяните не са слушали музика почти два месеца (изключвам клоунадата от онзи ден) и са щастливи и на AI песнички.

Вчера слушах Моят плейлист на стария Гюров и песните, които той включи бяха Arctic Monkeys, млади ученическо-студентски български групи и въобще нищо общо с тази островна мелодийка.

# 622
"Мами е нямала уговорка с Гоше, а приятелско споразумение. На някой са му подарявали синонимен речник като малък за Коледа..." 🤣🤣🤣

Дискотеката с персоналитата на Жорето - топ купон се очертава.😜

# 623
Няма по сив кардинал от Мая 😁
Страхотна, така обработи Жоро с финес, че чак превъртах два пъти да го видя.

# 624
  • Брюксел / София
Гогов направи сезона весел. Добър човек е, аз го харесвам. Зевзек, който ръсеше страшни бисери. Не ми се вярваше, че може да победи, но можеше да остане още няколко дни. Има голям принос за успеха на сезона.
Миро голям рев удари на писмото от семейството, чак леко като истерия беше. Явно мн му липсват.
Венци куца и с тази инфекция, дано не отпадне.
Алекс горкият какво ли още ще му предоставят до финала?! Той и баща му не изградили връзка цял живот, решили да се сближават НА телевизора - пълен цирк. По въпроса за отношенията им: зрителят има право да коментира всичко, което му се показва. След като са решили да си лекуват дефицитите НА телевизора, ще се насладят на  всякакви коментари. Жал ми е за Алекс. Хич не го харесвам, но този човек страда от липсата на внимание от страна на баща си и ако една победа в реалити ще го направи щастлив - защо пък не?! НО, да си я извоюва тази победа, а не Миро да му играе битките и да му печели войната.
Дзами не е ясно какво прави в тази игра - в последно време нищо, но другият епизод ще пореве и той.
Мая не ме кефи, но играе играта майсторски и има уважението ми.
Бистра доста се закръгли: изгуби всякакво желание и хъс за игра. Не знам дали ще се добере до финала въпреки бутането на Мая.
Георги ми беше безразличен, често не е сам, но какво от това?! Обаче, съм му фен защото е силен играч, играе играта и според мен, задължително трябва да е на финал.
Кой беше Митов и за какво се бори?! Доста е неориентирано това момче.
Ванеса ми е безлична.
От останалите участници искам Георги, Венци и Мая на финал.

# 625
  • I Love You 3000
Според мен финансовото благосъстояние на Миро и принципите му не биха му позволили да играе финал и да вземе едни 20-100 или без значение колко хиляди лева, защото по този начин ще лиши от тази възможност друг човек, който наистина се нуждае.
За какво му е на милионер с успешни бизнеси да взима няколко десетки хиляди лева, които за 100% от останалите участници могат да са животопроменящи. Нищо нелогично и странно не виждам в това, че е отишъл за преживяването и ако може да помогне на хората, които са му приятни и близки.

Да де, но погледнато през призмата на близките му как би изглеждало това? Тате/ Мъжът ми отиде да гладува и да го хапят плажни бълхи , да направи едно 30 годишно момче дето спи в сандък цял сезон с 50 - 80 хил.  по- богато, за два -три месеца. А вместо  това можеше за два три месеца да ни разкарва нас да опознаем България или света и да прекарваме времето си заедно. По рентабилно щеше да му излезе да си го наеме Атито след предаването , като толкова му е харесал каузите да работи за него.
И изказването за това как (перифразирам) нямало смисъл да играе за себе си , че после ще трябва да дарява парите за дом, с една такава апатия , какъв пример е за подрастващото поколение или хората с възможности? Мен тотално ме загуби там!

А за Мая ми е ясно още от самото начало , че е за инфлуерсърстване там. Затова и никога не съм й повярвала , че ще си даде гривната на някого. Но Миро изобщо не го разбирам! А уж идва от Сървайвърското тесто?!

# 626
Жалко, че си тръгна Гогов. Определено ще ми липсва.
Според мен тези глупости с писмата трябва да ги спрат другия сезон. Или ако ги има да ги дават на всички в рамките на няколко дни и да си ги четат самостоятелно не пред лагера. Гогов това го пречупи.
Виждаше се в играта, че направо няма живец в него.

Митов води през 90% от времето и в момента в който Георги го доближи започна да нервничи. А нямаше никаква представа как да задържи буквите.

Венци леко ме притесни с тази инфекция. Нещо куца... Пак за бълхата се сетих...

Мая сложи всичките стратези в едната чашка на сутиена си. И място остана🤣
 Ако се беше развихрила от началото на Острова  щеше да стане още по- интересно.

За песничката на Ати от тати.... Доповръща ми се...
Може да има рожден ден, но този път прекалиха със съзливите глупости.  Ако това не е писано от  изкуствен интелект, нивото на Васко Гюров страшно се е променило. Или няма представа, че синът му е на 30г и му е написал песен за пубер.
Не мога да си представя, че човек който е написал "Директор на водопад" е написал и това.

# 627
Песента беше мила и трогна Сашо, това е най-важното.
Жалкото е че дори в този специален момент фокуса отново беше върху тоя дето дава подаръка, а не върху рожденика.

Нарцисист по учебник (нямам предвид Сашо в случая, той ми е в друга категория). Тези са особено интересни и малко съжалявам донякъде, че сезона се лиши.

Лично мнение и не ангажирам никого.

# 628
  • София
Епизодът се разви точно според очакванията ми /единствената изненада беше, че БТВ качиха епизода чак в 23.30 / и всичко си беше както обикновено - Гогов и Митов паднаха отново, Георги хапна първо, второ и трето отново, Ати отново получи хабер от тати, т.е. нищо ново под слънцето.
Митов вървеше толкова добре по трасето, но на кубчетата беше голяма бутня, точно като някоя бабичка. А Гогов сякаш изгуби мотивация още като се справи по-зле на лъка. Ще ми липсва чувството му за хумор, но толкова му бяха силите. Евентуално можеше да се справи срещу по-слаб съперник, но нямаше шанса да играе срещу такъв.

Георги бил доказателството, че и сам воинът е воин. Аз бих добавила, че за него важи и това, че и сам воинът е сам, но както всички знаем, той е специален и комплициран случай. Joy

Мая е хитра като цяло стадо лисици. Как ловко хвърли мрежите и омота Георги за нула време. Както се казва във вица "Две думи казваш и скланяш човека". Grinning Несъмнено е най-големият стратег на острова, но с една специфична, чисто "женска" стратегия - нежна и ненатрапчива, но в същото време доста безскрупулна. И някак много лесно успява да върти всички на пръста си. Но щом й позволяват, защо не?

Докато си четяха писмата, се зачудих Миро какво ще обяснява на Тейчето, която очаква татко й да победи? Как ще й обясни, че е играл само като патерица на този и онзи?

Песничката за Ати щеше да бъде сладък подарък, ако си я беше изслушал някъде самичък. Защото през цялото време Васко Гюров се усеща като невидимия 31-ви играч на острова.
То ако става дума, и аз съм му написала стихотворение на Атито за РД, ама чак утре ще му го подаря. Joy

# 629

То ако става дума, и аз съм му написала стихотворение на Атито за РД, ама чак утре ще му го подаря. Joy

Пръч напърчен, пръч космат,
пръч с одежда на ахмак,
пръч, достигнал всеки дом
взел сандъка за подслон,
пръч – тактик и пръч – атлет,
пръч, отзад и пръч отпред,
пръч отдето да се взреш,
пръч със пръчовски ламтеж,
пръч, направил в наши дни
и от баща му да горчи,
пръч... но ясно е дотук: пръч, какъвто няма друг!

Да ме прощава Пол Скарон Nerd

Общи условия

Активация на акаунт