🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 12 (01.12 - 08.12)

• 44 310
  • 1 165
  •   1
Отговори
# 630
Не им върви на рождениците в този формат – нито на Марина, нито на Алекс. Те не знаят ли, че са в Сатурнова дупка и не трябва нищо да правят в този период Satisfied Жалко, че Рената си тръгна, можеше да им отвори очите да не си търсят белята като се бутат на игри Smirk

Браво на Миро Green Heart, страхотен хъс има в игрите, може би само Жорето има по-голям, ама след удареното рамо от Майчето, той има крила-а-а-ааа.

Доста хора се чудят защо му е на Миро да участва в това състезание, като не иска да го спечели. Защо не стои при прекрасното си семейство, а ги е зарязал, за да бута Алекс и Бистра.

Миро каза, че след като е продал бизнеса си, е обещал на жена си 3 години да не се занимава с други проекти. Но очевидно не е човек на спокойните вечери пред телевизора и е решил през това свободно от бизнес ангажименти време да се зареди с адреналин и приключенски емоции преди да влезе отново в работен режим. Според мен мотивите му са ясно видими и разбираеми, все пак не всичко се купува с пари.

И стискам палци на Алекс да спечели някой лев на финала, че нали Миро на тези пари разчита за следващия си бизнес Yum

# 631
  • София
Пореден интересен епизод.

Хех, официално падна и последния спойлер от Ники Николов.
Аз го писах още преди два месеца де, ама да, Майчето е властелинът на гривните! Топ стратегът на сезона! Simple Smile
Цитирам Мая:
''Дискът се падна на един от 98-те сектори, които са безопасни за мен''

Мая с много важен сондаж при Георги с който целеше не само протекция за дечицата си (това е много забавно, ама влизам в този тон, защо пък не), но и за себе си разбира се.
Ето така се прави по един лежерен начин и с точните думи. Буквално с памук ти вади душицата таз жена. Страшен играч е. Определено надиграва Миро на този етап от сезона. Козовете са в нея! Дискът по-късно не се падна при Георги, но това не значи, че според зависи (от правилата във финалната седмица) те няма пак да си помагат ако имат някаква власт над избора на съперници и не всичко е на случаен принцип. Ако е така, то тя вече няма какво да стори, но ако не е, всичко това ще е имало смисъл.

Много се притесних с тази инфекция на Венци, а и като го гледам как куцука ми се сви сърцето, но до последния епизод остават броени дни, така че съм убеден, че някак си ще го закърпят и ще му бият тройна доза антибиотик.
Задължително трябва да го изпратят директно на финала като победител, защото има най-много гривни. Все пак така е и по оригиналните правила. Има си все пак някакви изконни правила, които не могат да променят. Някак си трябва да има тежест този, който по някакъв начин е надиграл всички през целия сезон в голямата борба за най-много гривни.
Ако го пуснат в игра с този крак и инфекция и ако отпадне на крачка от финала да се закриват директно!

Битката за шампионския залог:
Ами какво да ви кажа. Боулинг пистата на Венци беше по-интересен отколкото тази игра. Какво толкова се замота и затрудни Жорката с тази топка не знам. Но накрая се измъкна по шампионски. Митов като видя, че Георги го настигна отново започна да трепери. И дори и да се е сетил за фразата то нямаше идея как да си подреди кубчетата. Докато се чуди и мае, Ам-Гъл с шак шак прибра отново безценната си златна гривна.
Браво, Жоре! Топ играч си! Simple Smile

Битката за оцеляване:
Много интересна игра. Една от най-интересните този сезон. Обожавам подобни игри с надстрелване, но без катапулти и пр. щуротии, а класическа стрелба със собствените ти ръце.
Като видях правилата признавам си се притесних малко за Миро, защото си беше на 90% стрелба, а там Гогов е добър. Но още като хвана лъка Миро и си казах, няма начин да загуби. Искам играта с лък между Миро и Мая. Това ще е ТОП-а!
Супер тактика избра Миро ама не прецени добре времето и с толкова много пясък се затрудняваше да изготвя торбичките. Не е истина как сам се нахендри брутално. Направо си беше с единия крак извън Острова.
На последния елемент обаче съм длъжен да отбележа, че позицията на Миро беше по-добрата при хвърлянето с торбичките. От друга страна неговите торбички бяха по-удобни, защото имаш повече пясък, ама това си е в негов плюс. Браво за находчивостта.
Беше удоволствие да се гледа играта ми. От-до.

Гогов, ще липсваш!
И успех в живота.
И да знаеш, че завинаги ще останеш във фолклора и златния фонд на Острова на 100-те гривни, както и в спомените на Бг мама. Все пак цяла официална секция си имаш в официалната тема в най-големия форум на балканите!

# 632
Жоро ми напомня на младия Том Круз - същия налудничав блясък в очите, че даже и си приличат леко в изражението.
Mission impossible в действие. Храна на корем и спокойни нощи на плажа докато другите лагери се избиват. Много комплексен играч е наистина.

# 633
  • София
Малко странна беше тази песен, не мисля че Ати очакваше точно това...
Жалко за Гогов, интересен играч беше. Като че ли вече му се доходи вкъщи.
Мая е лисичка, но не ме дразни в този етап, за разлика от в началните епизоди. Има реален шанс Жоро и Венци да са финалисти, точно както го мислеха с Влади. Щеше да е интересно, ако и той беше още там.

# 634
На мен ми направи впечатление, че Мая отсъстваше от няколко групови сцени, явно и тя има здравословен проблем. Стискам палци на Венци да се възстанови.

# 635
На мен ми направи неприятно впечатление тъпотиите, които говореше Венци на Гогов. Според мен има някаква по-дълбока вражда между тях от работата с Петя. Или за Венци е означавало толкова много нейното присъствие (макар че кога точно па бяха близки?), че отстрела й от нумеролозите толкова да го засегна. Какво толкова дели и си мери той с един възрастен бивш полицай. Не знам, но беше тъпо и накрая Бистра му каза “хайде стига вече”.

Жалко за Гогов. Остават много по-безлични и плоски образи, той си тръгва… в момента честно казано ми е все тая кой ще иде на финал, всички останали са ми еднакво безразлични и антипатични. Миро и Венци ми харесваха до скоро, вече не особено. Накрая ще си викам за Дамян. Между другото, и Дамян, и Виктор Митов не изглеждат във форма. Раните им от оная игра с въжето са брутални (Дамян и Ванеса), направо е ад да ги гледам, а Ати на тати явно се е оправил, не личи да има проблем с краката. Венци и той с инфекция… абе, мъка.

И за финал поредното напомняне на продукцията, че Ати ще е на финал… превъртях го (гледам на запис). Този в момента ми е по-антипатичен от Гошка в началото.

# 636
Няма по сив кардинал от Мая 😁
Страхотна, така обработи Жоро с финес, че чак превъртах два пъти да го видя.

Какъв финес??
То от очевидно по-очеИзвадно беше че го прави да спаси г@за си. ТолкУ прозрачно...и ясно...

Накратко..ти на мене, аз на тебе..древният  постулат Joy

# 637
Този път с tfn2k сме гледали през същия модел монитор (малко дребни разлики) и ми се ще целият пост да му цитирам, но все пак, ако трябва да избера топ цитат:
- Гогов излиза за прощално слово и показва на Гоше и другите псевдоморалисти, как се говори пред публика, без да ги караш да кринджат в агония.
Гогов, си беше топ попадение, натурален без фалш, силен, схватлив и със страхотно чувство за хумор. От сега  му пращам покана да си коментираме тук с него втори сезон Flowers Palm Tree

За кринджавата песен също съм съгласна, за мен беше мега неадекватно. Не мога да гадая само по това дали count(ess)_horror4e уцелва в десятката или тати се опитва да направи нещо хубаво, ама толкова си може. Но пък, ако не друго съдейки по постовете тук, това събра повече симптаии за Алекс, от колкото каквото и да е друго досега.

Да, падна и последният спойлер Simple Smile
Не знам и за стратег на сезона, да видим как ще се получи, че наскоро ми се стори, че я надценявам малко Мая.
Към момента финалистите ги виждам, чисто интуитивно, но все пак на база това което са избрали да ни покажат в предаването като Георги, Алекс и един от (Бистра, Венци и Мая), та да видим.  

Искам играта с лък между Миро и Мая. Това ще е ТОП-а!
+1

И трибют за Митов, който съвсем достойно замести Вера на синхрон.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 09:51 от Одри ♡

# 638
Между другото инстаграм Митов и островният Митов нямат нищо общо помежду си и се чудя двама различни човека ли гледам. В инста Митов е много готино парче, което много пътува и се забавлява, и определено е голямо бонбонче. На острова е … всички знаем 😒 направо съм в дисонанс!

# 639
Разказът зад кадър какво е станало в предишния епизод е абсолютно необективен и направо манипулативен. Няма да давам примери, заслушайте се.

Венци се жалва на Бистра колко го е боляло и как не е спал,
тя гледа в далечината и очевидно пропуска покрай ушите си.

Мая:
-- Моята идея е да предпазя Бистра и Венци със ВСЯКАКВИ средства!

Мая към Жоро:
-- Ние реално не правим никаква уговорка а си говорим!
JoyJoyJoy

Жоро точи лиги над дървената паница и констатира:
-- Няма я Маринка да ги разделя тука нещата.

Приятелско Wink

# 640
Няма по сив кардинал от Мая 😁
Страхотна, така обработи Жоро с финес, че чак превъртах два пъти да го видя.

Какъв финес??
То от очевидно по-очеИзвадно беше че го прави да спаси г@за си. ТолкУ прозрачно...и ясно...

Накратко..ти на мене, аз на тебе..древният  постулат Joy

За мен пък си има значение как подхождаш към нещата на генерално.
Хареса ми нежния тон, с който просто му извади душата. Подготвянето на почвата предварително, лекото четкане, без да изглежда много нарочно. 
Като отиваше на битка стратегическото "чао Жорка" - разбирай с теб съм и те подкрепям.
Абе ... женски тактики. Нежна сила дет се вика.

Да направя паралел - Митов отиде и се пльосна на пейката да бил амбасадор и директно дай ни храна. Мхм добре, със сигурност ще стане така.

Разбира се, че го прави да си спаси г@за и аз не виждам лошо в това.Simple Smile

# 641
  • София
Харесвам Мая все повече и повече. В началото не ме кефеше много. Такава не мога да бъда, но бих се радвала да имам такъв човек на моя страна.

# 642
Бат Жо с бебе

# 643
Прави ми впечатление, че Мая на няколко пъти е с грим. Може да има договорка паралелно да снима и фотосесии и затова да отсъства от ключови моменти в лагера Smile

# 644
От такива като Мая в реалния живот се пазя много. Изключително неприятни са ми, хващам ги рано в крачка и стоя далеч от тях. Не може да си представите какви щети нанасят без да се усетите. Това не са качества за възхищение, щом в играта е такава и в живота ще е същата.

Общи условия

Активация на акаунт