Отговори
# 15
  • София

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, МОМИЧЕТА! Много цветя за красивите малки дами и техните майки от Константин!!!! Flowers Bouquet Two Hearts

# 16
Честит празник момичета! Нека бъдем все така красиви,усмихнати и щастливи майки и жени! newsm51 Ние днес се събудихме с хрема....много ми е мъчно като я гледам как се мъчи. Да не би да и растът зъбки и затова...някъде четох,че е възможно newsm78 А какво се дава в такъв случай...?
Довечера мислим с мъжо да ходим на скромно ресторанче с компания и се чудя дали да не взема и беба с нас че на свекето нямам изобщо доверие. Весела вечер и на вас и утре да разказвате! Kissing Heart

# 17
  • София
Честит Празник мили Дами! Бъдете обичани, желани, красиви и мечтани!

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 13:16 от Flores

# 18
  • Откъм Варната
Честито осмомартие момичета, пожелавам ви много усмивки и щастливи мигове с бебоците
Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 19
  • София
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two HeartsTwo Hearts Two Hearts

Честит празник!
На вас, мили всеотдайни мамчета, пожелавам най-хубавия подарък : Добри татета и здрави бебчета!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two HeartsTwo Hearts Two Hearts

# 20
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! ДА СТЕ ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ И С ДОБРО НАСТРОЕНИЕ!

Кръци, благодаря за темата   bouquet
Ели, добре му стои на тоя батко розовото  Joy
Илианка, да се оправяш, колкото може по-скоро. И много го пази тоя крак. Има време да тичаш.

Радвам се, че вчера можах да ви видя на живо. Бебоците са много сладки, а на куп са неустоими.  Да се извиня от името и на Борислав, че си тръгнахме без да кажем "Довиждане"  на дамите, ама така се случи.

Хубав ден.

# 21
честит празник,
                бъдете много щастливи и обичани!

/извинете ме, че съм така лаконична, но не мога да пиша поради здравословен проблем/

# 22
Честит празник мили майчета
Желая ви да сте винаги усмихнати и щастливи и да сте най обичаните майки и съпруди от вашите съкровища
ПОнеже не съм влизала от доста време отивам да чета от старата темичка и после пак на линия  Heart Eyes

# 23
Записвам се и аз  Mr. Green
Кръци както винаги си се справила великолепно браво на теб Hug
Слийпи мила не си само ти глей ме и мен каква съм смотла такива поразии правя че ум да ти зайде Mr. Green Party особенно когато имам нещо на котлона. #Crazy
Ели този мъж в розово направо ми идва да го схрускам Mr. Green Laughing,шегувам се .
Айде че мъжо тука нещо ме лъже с някакъв подарък....хехе

# 24
Честит празник, да сте много обичани от децата и мъжете си  Hug

Много яки снимки  Grinning много се кефих като ги гледах  Hug

Омни, какво стана душа  newsm78 извини мен любопитко  Embarassed

утре ще ви досаждам повече че не съм на робата сега шефа се смили и ни пусна по- рано  Heart Eyes

# 25
Честит празник мамчета,бъдете много желани,обичани и щастливи жени!!! newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525

# 26
Аз да се похваля, че имам цели два подаръка от моя малък мъж
1) остави ме да спя до 8:00
2) направи едно голямо АКО
 newsm51

# 27
 baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni
4ЕСТИТ ОСМИ МАРТ,ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЩАСТИЕ,ЛюБОВ И НЕЗАБРАВИМ МИГОВЕ
На обед ходихме да празнуаме празника с мама и бате и добре си изкарахме,само 4е дреб4о не спря.Ве4и и седнал в скута не стой мирно,новото е 4е иска да се оттласква с крака newsm78,общо взето последните три дена не мога да се похваля с кротко дете.Казах и го на мама и тя ме "успокой",4е ако се е метнал на мене спокойствие няма да имам.Каза 4е много шавръклива съм била Mr. Green

# 28
честит 8-ми март на всички мами
пожелавам ви много щастливи мигове с малките човечета
и нека всеки ден е празник за нас жените

# 29
  • Стара Загора
Благодаря Кръци за темата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт